asiak_kasia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Siana niech ma do oporu ;) nigdy nie zaszkodzi, a gryzonie w zasadzie cale swoje życie spedzają na żaciu-jak dasz jej pośmigac od czasu do czasu to na pewno nie bedzie utyta. Jak na moje oko-idealna jest. I faktycznie jest bardzo ładna, z tego co widać na fotach :cool3: no i jest solid black :loveu: panuje jakiś taki trend, że czarne świnie z zasady są droższe :diabloti: a co do szczeniaczka, od jest tak brzydki, że aż fajny-zupełnie jak skinny :loveu: Quote
motyleqq Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Beatrx napisał(a):to na wystawy musisz zacząć z nią jeździć to championką zostanie:cool3: problem w tym, że zupełnie nie wiem, jak się do tego przybrać :evil_lol: asiak_kasia napisał(a):Siana niech ma do oporu ;) nigdy nie zaszkodzi, a gryzonie w zasadzie cale swoje życie spedzają na żaciu-jak dasz jej pośmigac od czasu do czasu to na pewno nie bedzie utyta. Jak na moje oko-idealna jest. I faktycznie jest bardzo ładna, z tego co widać na fotach :cool3: no i jest solid black :loveu: panuje jakiś taki trend, że czarne świnie z zasady są droższe :diabloti: a co do szczeniaczka, od jest tak brzydki, że aż fajny-zupełnie jak skinny :loveu: siano ma cały czas :) no niestety chciałam czarną :evil_lol: w grę jeszcze wchodziła tricolor, ale były same chłopaki, a ja wolę dziewczynki. no i mam Tosię :lol: Quote
motyleqq Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 evel napisał(a):To jak Ty się przestawisz na chłopaka? :lol: no właśnie nie mam pojęcia :shake: :lol: Quote
evel Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Też chyba będę mieć problem, na początku na pewno... ;) No bo jak to, po brzusiu nie można pogłaskać porządnie? :lol: Quote
a_niusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 laserowe oko wszystko wynagrodzi. chociaz z doswiadczenia rodzinnego wiem, ze to samega swirusy, wiec sorry. dla mnie to juz jest tez zdecydowanie czas na jakiegos papisia i negocjacje trwaja:evil_lol: ale moj by mial na szczescie brazowe oczy:)))) Quote
drzalka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Hej ! :D Motyleqq miał być bokser ! :diabloti: ( dużo "gwiazd" ipo zaczynało od bokserów :eviltong:) Kiedy psiak zawita do Ciebie ? Quote
motyleqq Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 drzalka napisał(a):Hej ! :D Motyleqq miał być bokser ! :diabloti: ( dużo "gwiazd" ipo zaczynało od bokserów :eviltong:) Kiedy psiak zawita do Ciebie ? a tak, nadal marzę o boksiu... kiedyś może się uda, a narazie szukałam psa mniejszego od Etny :) zawita do nas w połowie maja wczoraj raz pokazałam Tosi jak się wraca do klatki. zostawiłam ją dziś na podłodze, wracam do pokoju, a ona w klatce :crazyeye: nie podejrzewałam ją o taką zdolność uczenia się :evil_lol: Quote
motyleqq Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 moja mała krówka: [video=youtube;1sGUWChLB7A]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1sGUWChLB7A[/video] Quote
motyleqq Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 BBeta napisał(a):Gdzie on aktualnie mieszka? U hodowcy? ;) tak, u hodowcy :) Quote
Obama Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Dziwna rasa i poza moim zainteresowaniem,ale fajnie,że realizujesz swoje marzenia.Czekanie na psa też ma swoje zalety:) Co do psa i suki,zawsze miałam psy i jakoś przywykłam do "jajec" i innych przymiotów psich dżentelmenów :P Suki bulla,te które poznałam wydają mi się jakieś "miękkie" co by mnie na dłuższą metę irytowało.:P Quote
PaulinaBemol Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 kurcze paskud z wiekiem jakiś ładniejszy...ile on już ma w kłębie albo wagowo? Quote
motyleqq Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Obama napisał(a):Dziwna rasa i poza moim zainteresowaniem,ale fajnie,że realizujesz swoje marzenia.Czekanie na psa też ma swoje zalety:) Co do psa i suki,zawsze miałam psy i jakoś przywykłam do "jajec" i innych przymiotów psich dżentelmenów :P Suki bulla,te które poznałam wydają mi się jakieś "miękkie" co by mnie na dłuższą metę irytowało.:P moja Etna jest dosyć samcza, więc nie wiem na ile odczuje różnic płciowych w charakterze. ale w wyglądzie... wiadomo gdzie... :evil_lol: poznałam kilka suczek bulliczek, wszystkie były dobrymi koleżankami Etny, a jeden samiec był jej chłopakiem: tą jamę wykopali sobie razem :evil_lol: PaulinaBemol napisał(a):kurcze paskud z wiekiem jakiś ładniejszy...ile on już ma w kłębie albo wagowo? mi też się coraz bardziej podoba :cool3: w cm to nie pamiętam, a wagowo ok 6kg :) Quote
Rinuś Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ale zarąbiaszczo tam razem wyglądają, jak takie psie małżeństwo :p Quote
Talucha Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/271150_213349135369538_4586801_n.jpg[/url] i jak się 'trzymają' za łapki :lol: :loveu: Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 W Dlaczego ja ,jest dziś o rodzinie z ŁUKOWA:diabloti: Quote
motyleqq Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Aleks89']W Dlaczego ja ,jest dziś o rodzinie z ŁUKOWA:diabloti:[/QUOTE] O BOŻE jak mogłam to przegapić, muszę odnaleźć ten odcinek!! :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Aleks89']W Dlaczego ja ,jest dziś o rodzinie z ŁUKOWA:diabloti:[/QUOTE] więcej tych durnych programów się nie dało nagrać :D Quote
Amber Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 No ja też się dziwię jak mogłaś przegapić, skoro to u ciebie było kręcone...? Motylqu, dlaczego ty? :shake: :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Żaba-MILCZ przecież to są cudowne programy:loveu:Dlaczego ja ,Trudne sprawy ,Niemożliwe a jednak ,kocham enter ,szpital itd.:diabloti: Quote
motyleqq Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 no właśnie, dlaczego mnie to spotkało? :placz: Oluś, czy to było dziś na polsacie o 17? czy na jakimś innym programie oglądasz? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 dziś było więc będzie na polsacie2 jakoś koło 1w nocy :diabloti: Quote
motyleqq Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 nie mam polsatu2 bo mam naziemną telewizję cyfrową :shake: :diabloti: chyba powinnam pojechać do TŻ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts