BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]zależy co dla kogo znaczy pojęcie idealny w przypadku danego psa :eviltong:[/B][/I][/QUOTE] Chodziło mi o to, że nie każde zdjęcie w 100% oddaje rzeczywistość i nie każdy bierze to pod uwagę :eviltong: [url]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_558.jpg[/url] Mały owczarek niemiecki :loveu: Łeb jak sklep :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [I][B]ja to juź w ogóle wrzucam co popadnie :eviltong:[/B][/I] Quote
Riannei&Garshii Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']Chodziło mi o to, że nie każde zdjęcie w 100% oddaje rzeczywistość i nie każdy bierze to pod uwagę :eviltong: [URL]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_558.jpg[/URL] Mały owczarek niemiecki :loveu: Łeb jak sklep :diabloti:[/QUOTE] I te uszy! XD (PS. Jakbym nie miała mudi, miałabym kelpika!) Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Spoko , niekiedy dostaje złote rady , że w złym świetle okazuje swoje psy :grins: :evil_lol: Quote
Amber Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Tu chyba nikt nie chce zrobić na złość motyleqq, więc powtórzę - why so serious? ;) Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']Chodziło mi o to, że nie każde zdjęcie w 100% oddaje rzeczywistość i nie każdy bierze to pod uwagę :eviltong: [URL]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_558.jpg[/URL] Mały owczarek niemiecki :loveu: Łeb jak sklep :diabloti:[/QUOTE] [I][B]no tak, ale normalny człowiek się tym nie przejmuje co reszta bandy gada za jego plecami :p [/B][/I] Quote
BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Riannei&Garshii']I te uszy! XD (PS. Jakbym nie miała mudi, miałabym kelpika!)[/QUOTE] Nietoperz :diabloti: [url]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_600.jpg[/url] Bumi ma jeszcze garba i jedno oko większe, a drugie mniejsze :diabloti: Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']Nietoperz :diabloti: [URL]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_600.jpg[/URL] Bumi ma jeszcze garba i jedno oko większe, a drugie mniejsze :diabloti:[/QUOTE] i jak biegnie , to zawsze jedna tylna łapa , zostaje w tyle :( biedactwo :placz: :diabloti: Quote
Flea_mbb Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']Nietoperz :diabloti: [URL]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_600.jpg[/URL] Bumi ma jeszcze garba i jedno oko większe, a drugie mniejsze :diabloti:[/QUOTE] Neee, tylko Pinczer Miniaturowy zasługuje na miano nietoperza. Quote
BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Vectra']i jak biegnie , to zawsze jedna tylna łapa , zostaje w tyle :( biedactwo :placz: :diabloti:[/QUOTE] On nie biega, za gruby jest :shake: :diabloti: Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']On nie biega, za gruby jest :shake: :diabloti:[/QUOTE] i taki niekelpikowy :diabloti: Quote
BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]no tak, ale normalny człowiek się tym nie przejmuje co reszta bandy gada za jego plecami :p [/B][/I][/QUOTE] Tak poważnie, może jestem nienormalna, ale nie lubię gadania za plecami :eviltong: :diabloti: Zdecydowanie wolę zasadę "jak masz coś do kogoś to idź i mu to powiedz" :diabloti: [quote name='Vectra']i taki niekelpikowy :diabloti:[/QUOTE] Niewzorcowy :shake: I w dodatku [URL="http://beata.boo.pl/dogs/DSC_583.jpg"]przygłup[/URL] :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']Tak poważnie, może jestem nienormalna, ale nie lubię gadania za plecami :eviltong: :diabloti: Zdecydowanie wolę zasadę "jak masz coś do kogoś to idź i mu to powiedz" :diabloti: [/QUOTE] [I][B]świata nie zmienisz :diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 eee przypowieści śmiesznej treści są zabawne .... o ile nie godzą , że tak powiem zbyt mocno w prywatę. Bo to czy mój pies dziobaty , pryszczaty ,garbaty , ślepy , głuchy , krzywy ... bo na zdjęciu tak chyba było widać - jest super :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]świata nie zmienisz :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Ludzi, a nie świata :eviltong: "Świat jest piękny, tylko ludzie są do dupy" :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 kurde, jeden dzień człowieka nie ma :diabloti: ja to nawet nie zauważyłam, że 'coś jest nie tak' z małym. perspektywa taka i tyle ;) i tak jest super pięknym pleśniakiem z niebieskim okiem, takim, jakiego chcieliśmy :eviltong: Quote
evel Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ale ten Twój szczeniak ma świetny merling na dziobie :) Quote
Fauka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Aż strah psa pokazać, trzeba retuszować w photoshopie przed wrzuceniem na dogo :lol: Quote
Rinuś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Fauka']Aż strah psa pokazać, trzeba retuszować w photoshopie przed wrzuceniem na dogo :lol:[/QUOTE] [I][B]jak ktoś ma dystans do siebie i psa,kota, królika itd to nie trzeba :p ja nie retuszuje jakoś specjalnie zdjęc swojego psa,nie odchudzam go itd jak ktoś napisze, że uważa że jest tłusty no to ok(swoją drogą wiem, że jest) i nie obrażam się o to, bo nie ma o co.A drugą sprawą jest to, że jeszcze trzeba umieć odróżnić żart od zwykłej chamskiej docinki. :p[/B][/I] Quote
Unbelievable Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]jak ktoś ma dystans do siebie i psa,kota, królika itd to nie trzeba :p ja nie retuszuje jakoś specjalnie zdjęc swojego psa,nie odchudzam go itd jak ktoś napisze, że uważa że jest tłusty no to ok(swoją drogą wiem, że jest) i nie obrażam się o to, bo nie ma o co.A drugą sprawą jest to, że jeszcze trzeba umieć odróżnić żart od zwykłej chamskiej docinki. :p[/B][/I][/QUOTE] o to to to ;) brak dystansu coraz częściej widzę, i to u osób u których bym się nie spodziewała :grins: jak mi ktoś powie, że sucz jest krzywa to się tylko będę śmiała, a jak ktoś powie że Gram jest krzywy to szczera prawda i tylko przytaknę :diabloti: z drugiej strony można łatwo przesadzić jak się kogoś nie zna ;) Quote
Iza. Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Unbelievable'] z drugiej strony można łatwo przesadzić jak się kogoś nie zna ;)[/QUOTE] nawet jak się kogoś zna, to czasem ten ktoś może akurat nie załapać żarciku i się obraża :evil_lol: Ale takie już ryzyko takiego rodzaju poczucia humoru :lol: Quote
Rinuś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Iza.']nawet jak się kogoś zna, to czasem ten ktoś może akurat nie załapać żarciku i się obraża :evil_lol: Ale takie już ryzyko takiego rodzaju poczucia humoru :lol:[/QUOTE] [I][B]a prawda jest taka, że nasze poczucie humoru jest czasem trudne dla normalnego człowieczka :eviltong: [/B][/I] Quote
Iza. Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]a prawda jest taka, że nasze poczucie humoru jest czasem trudne dla normalnego człowieczka :eviltong: [/B][/I][/QUOTE] powiedziałabym, że nawet częściej niż czasem :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Iza.']powiedziałabym, że nawet częściej niż czasem :diabloti:[/QUOTE] [I][B]ale to kwestia przyzwyczajenia :evil_lol: no albo jest się takim jak my, albo nie :evil_lol: [/B][/I] Quote
motyleqq Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 ej, ale bez przesady. to tylko forum, chyba nie powinno się wpadać w rozpacz, bo ktoś napisał, że pies brzydki? :cool3: tak w ogóle, siedziałam sobie wczoraj z tym moim kundlem i naszło mnie na refleksje :evil_lol: jestem z Etną na maksa zżyta, jest dla mnie przewidywalna, ufamy sobie nawzajem... nie przesadzę pisząc, że jest częścią mnie ;) i zaczęłam się zastanawiać, a nawet martwić, jak to będzie z drugim psem... oczywiście nie żałuję ani nic, bo bardzo chcę go mieć Quote
Recommended Posts