Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Riannei&Garshii napisał(a):Bez chamstwa, bez chamstwa. :) Ja żartuje cały czas:cool3:Nie mój typ psa ,a Motylkowej muszę podokuczać:evil_lol: wiska-fuu border też fuu ,starczy mi kundel spędzający 3/4spaceru w przyczajce:evil_lol: Quote
Riannei&Garshii Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Może ma w sobie coś z bordera ten kundel? :> Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nie bardzo.Zwykły kundelek homoniewiadomo.Poza tym 9lat temu to chyba nie było pseudoBC ,żeby komuś się zrobiły takie CUSIE. Quote
Unbelievable Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Aleks89 napisał(a): wiska-fuu border też fuu ,starczy mi kundel spędzający 3/4spaceru w przyczajce:evil_lol: brum płacze Quote
Riannei&Garshii Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Unbelievable napisał(a):brum płacze Przytul go, nawet od nielubiących borderów. :D Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Brum to suka:cool3: Martyna-Brum jest fajna(Lucas mi podpowiada)ostatecznie jej jako jedynej nie gonił od wora z chappi:evil_lol: Quote
Riannei&Garshii Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ojć, to ją, imię sugeruje psa, ale w sumie i dla suczki ładne. :) Quote
Unbelievable Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Riannei&Garshii napisał(a):Przytul go, nawet od nielubiących borderów. :D nie mogę, właśnie przed chwilą na nią nakrzyczałam żeby mi ryja do twarzy nie wsadzała :diabloti: Aleks89 napisał(a):Brum to suka:cool3: Martyna-Brum jest fajna(Lucas mi podpowiada)ostatecznie jej jako jedynej nie gonił od wora z chappi:evil_lol: wszystkie pieski lubią Brum :diabloti: dzisiaj nawet ganiała się z gardzącym wszystkim whippetem :loveu: Quote
motyleqq Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 wiska napisał(a):lepiej bylo sobie przykurczonego borderka kupic to by wszyscy pisali jaki to on piekny XD nie, bo mój chłopak mówi, że są zbyt oklepane :cool3: jego pies musi być oryginalny i taki jest Vaffelek :loveu: Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Oryginalny musi równać się BRZYDKI?:diabloti::lol: Quote
wiska Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 zgadzam sie w 100% w Twoim chlopakiem :D XD A do tego takie jakies..no XD O gustach sie co prawda nie dyskutuje,ale wgl mnie bc nawet do piet nie dorastaja mudikom! ^^ Quote
roadtonowhere Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ale wy się malucha czepiacie... mały przecież jest uroczy! Mnie się tam podoba! Zawsze jakiś inny psiak niż BC czy Labrador. Quote
betty_labrador Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ale te maluch niedlugo wyrosnie :D :diabloti: i bedzie mozna sie go czepiac na maxa :P żartuje jest cudny :P Quote
motyleqq Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Aleksandra95 napisał(a):A może jakieś fotki ? :cool3: jakie? :cool3: niestety z Etna widuje się jak już jest ciemno. ostatnio byłam z nią rano na spacerze ale było brzydko i nie brałam aparatu :evil_lol: a Tośkę chyba przerobię na szynkę :diabloti: ten dureń piszczy od 7 rano, bo natychmiast musi jeść i musi być to karma, której już nie mam :mdleje: chciałam ją karmić zdrowo ale ona nie chce zdrowo jeść i jest chyba nieco zbyt chuda. więc jutro muszę kupić poprzednią karmę :roll: tylko jej nasypanie pozwala mi pójść dalej spać :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 a i ugryzła mnie ostatnio :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 motyleqq napisał(a):a i ugryzła mnie ostatnio :loveu: oh, to pewnie zasłużyłaś :loveu::eviltong: Quote
motyleqq Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Aleksandra95 napisał(a):oh, to pewnie zasłużyłaś :loveu::eviltong: tak, trzymałam ją na rękach i nie chciałam dać wejść pod bluzkę :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 motyleqq napisał(a):tak, trzymałam ją na rękach i nie chciałam dać wejść pod bluzkę :evil_lol: Pewnie bardzo marzła :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Pewnie bardzo marzła :evil_lol: wiesz co, ona po prostu koniecznie chce być schowana, lubi być poza klatką, ale koniecznie pod kocem :evil_lol: Quote
roadtonowhere Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 betty_labrador napisał(a):ale te maluch niedlugo wyrosnie :D :diabloti: i bedzie mozna sie go czepiac na maxa :P żartuje jest cudny :P Duże też są ładne... takie owieczki lokate. :D Przynajmniej są takie inne. :loveu: Quote
motyleqq Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 roadtonowhere napisał(a):Duże też są ładne... takie owieczki lokate. :D Przynajmniej są takie inne. :loveu: noo :loveu: nie mam dla Was fotek, ale znów trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro idę na dzień próbny od którego zależy reszta mojego życia :diabloti: Quote
Recommended Posts