Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Riannei&Garshii napisał(a):
Bez chamstwa, bez chamstwa. :)

Ja żartuje cały czas:cool3:Nie mój typ psa ,a Motylkowej muszę podokuczać:evil_lol:

wiska-fuu border też fuu ,starczy mi kundel spędzający 3/4spaceru w przyczajce:evil_lol:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Riannei&Garshii napisał(a):
Przytul go, nawet od nielubiących borderów. :D

nie mogę, właśnie przed chwilą na nią nakrzyczałam żeby mi ryja do twarzy nie wsadzała :diabloti:
Aleks89 napisał(a):
Brum to suka:cool3:

Martyna-Brum jest fajna(Lucas mi podpowiada)ostatecznie jej jako jedynej nie gonił od wora z chappi:evil_lol:

wszystkie pieski lubią Brum :diabloti: dzisiaj nawet ganiała się z gardzącym wszystkim whippetem :loveu:

Posted

wiska napisał(a):
lepiej bylo sobie przykurczonego borderka kupic to by wszyscy pisali jaki to on piekny XD

nie, bo mój chłopak mówi, że są zbyt oklepane :cool3: jego pies musi być oryginalny i taki jest Vaffelek :loveu:

Posted

zgadzam sie w 100% w Twoim chlopakiem :D XD A do tego takie jakies..no XD O gustach sie co prawda nie dyskutuje,ale wgl mnie bc nawet do piet nie dorastaja mudikom! ^^

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
A może jakieś fotki ? :cool3:

jakie? :cool3: niestety z Etna widuje się jak już jest ciemno. ostatnio byłam z nią rano na spacerze ale było brzydko i nie brałam aparatu :evil_lol:

a Tośkę chyba przerobię na szynkę :diabloti: ten dureń piszczy od 7 rano, bo natychmiast musi jeść i musi być to karma, której już nie mam :mdleje: chciałam ją karmić zdrowo ale ona nie chce zdrowo jeść i jest chyba nieco zbyt chuda. więc jutro muszę kupić poprzednią karmę :roll: tylko jej nasypanie pozwala mi pójść dalej spać :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Pewnie bardzo marzła :evil_lol:

wiesz co, ona po prostu koniecznie chce być schowana, lubi być poza klatką, ale koniecznie pod kocem :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
ale te maluch niedlugo wyrosnie :D :diabloti: i bedzie mozna sie go czepiac na maxa :P żartuje jest cudny :P

Duże też są ładne... takie owieczki lokate. :D Przynajmniej są takie inne. :loveu:

Posted

roadtonowhere napisał(a):
Duże też są ładne... takie owieczki lokate. :D Przynajmniej są takie inne. :loveu:

noo :loveu:

nie mam dla Was fotek, ale znów trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro idę na dzień próbny od którego zależy reszta mojego życia :diabloti: