FredziaFredzia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jak chcesz, żeby miał imię jak wulkan jak Etna, to może Meru? Wulkan w Tanzanii. Albo Apo! Quote
Victoria Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 apo fajne ;D co do "złośliwości" - moja suka potrafi się zeszczać pod drzwiami jak się je przed nią zamknie ;p Quote
Beatrx Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='motyleqq'] moje to oczywiście z językiem na nosie :evil_lol: nadal nie mamy imienia... ten Twój psi to tak trochę jak jakiś psychol wygląda na tym zdjeciu:evil_lol: Quote
gops Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 faktycznie jak psychol z tym okiem :lol: Apo bardzo fajne imie Quote
Unbelievable Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 motyleqq napisał(a):nie mam teraz możliwości jeździć tak daleko ;) oni zaufali mi, ja zaufałam im zaufanie zaufaniem, ja to bym chciała go jeszcze zobaczyć przed odbiorem i ostateczną decyzją, bo to już starszy szczeniak i sporo widać, a hodowczyni też może inaczej pewne rzeczy widzieć i odbierać Quote
motyleqq Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Jak chcesz, żeby miał imię jak wulkan jak Etna, to może Meru? Wulkan w Tanzanii. Albo Apo! [quote name='Victoria']apo fajne ;D Apo już był. a Meru fajne, ale strasznie podobne do imienia drugiego psa hodowcy-Merau :evil_lol: [quote name='Beatrx']ten Twój psi to tak trochę jak jakiś psychol wygląda na tym zdjeciu:evil_lol: [quote name='gops']faktycznie jak psychol z tym okiem :lol: wiem :evil_lol: [quote name='Unbelievable']zaufanie zaufaniem, ja to bym chciała go jeszcze zobaczyć przed odbiorem i ostateczną decyzją, bo to już starszy szczeniak i sporo widać, a hodowczyni też może inaczej pewne rzeczy widzieć i odbierać on ma raptem 3 miesiące, więc nie przesadzajmy z tym że taki starszy :eviltong: decyzja zapadła. nie widzę różnicy pomiędzy braniem niejako w ciemno dwumiesięcznej kulki, a braniem w ten sam sposób nieco podrośniętego psa. w sumie to widzę, druga opcja jest dla mnie lepsza :evil_lol: o Etnie wiedziałam 10 razy mniej niż o małym. jak ją brałam to była na lekach uspokajających. każdy wie, jakim jest psem ;) może dlatego nie spinam się tak przy wyborze drugiego psa. a tutaj bardzo ładnie proszę o dużo lajków https://www.facebook.com/photo.php?fbid=333582560094217&set=a.331593140293159.82122.152687584850383&type=1&theater Quote
Rinuś Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 a może SANTOR - od wulkanu Santory w Grecji? Quote
Vectra Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ciapek , kropek , puszek , pikuś , azor :diabloti: kiedyś były fajowe imiona dla psów :loveu: Quote
Rinuś Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Vectra']ciapek , kropek , puszek , pikuś , azor :diabloti: kiedyś były fajowe imiona dla psów :loveu: nazwij go Brutus :diabloti: Quote
BBeta Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Gdybym miała merlaka to na 99% nazwałabym go Pleśniak :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 BBeta napisał(a):Gdybym miała merlaka to na 99% nazwałabym go Pleśniak :loveu: :diabloti: Lazur :loveu: ew inny serek :diabloti: Quote
nick_ Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Aleks89 napisał(a):Rokpol:evil_lol:czy jak mu tam leci. a nie czasem "Rokfor" ? Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nick_ napisał(a):a nie czasem "Rokfor" ? A ch.... wi coś na R:evil_lol: Quote
omry Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Jak chcesz, żeby miał imię jak wulkan jak Etna, to może Meru? Wulkan w Tanzanii. Albo Apo! Meru :loveu: Jak kiedyś się będę zastanawiała nad imieniem dla psa, to sie do Ciebie zgłoszę :lol: Quote
motyleqq Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 genialne, zaraz wygooglam nazwy serów pleśniowych :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 BBeta napisał(a):Zostaw Wafel i po kłopocie :eviltong: nie nie nie, strasznie nam się nie podoba :eviltong: Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Brzydal:diabloti:To mu pasuje najbardziej Quote
motyleqq Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Aleks89 napisał(a):Brzydal:diabloti:To mu pasuje najbardziej ej, spadówa!! :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Na razie jest ładny, brzydalem będzie jak podrośnie :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 ojacie, jak Wy się nie znacie :shake::diabloti: Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Lokate ,spleśniałe to to nie może być ładne:diabloti: Quote
dorka1403 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 to jak już idziecie w sery to może lazur :D Quote
Recommended Posts