Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']

moje to oczywiście z językiem na nosie :evil_lol:
nadal nie mamy imienia...
ten Twój psi to tak trochę jak jakiś psychol wygląda na tym zdjeciu:evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
nie mam teraz możliwości jeździć tak daleko ;) oni zaufali mi, ja zaufałam im

zaufanie zaufaniem, ja to bym chciała go jeszcze zobaczyć przed odbiorem i ostateczną decyzją, bo to już starszy szczeniak i sporo widać, a hodowczyni też może inaczej pewne rzeczy widzieć i odbierać

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Jak chcesz, żeby miał imię jak wulkan jak Etna, to może Meru? Wulkan w Tanzanii. Albo Apo!

[quote name='Victoria']apo fajne ;D

Apo już był. a Meru fajne, ale strasznie podobne do imienia drugiego psa hodowcy-Merau :evil_lol:

[quote name='Beatrx']ten Twój psi to tak trochę jak jakiś psychol wygląda na tym zdjeciu:evil_lol:

[quote name='gops']faktycznie jak psychol z tym okiem :lol:

wiem :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']zaufanie zaufaniem, ja to bym chciała go jeszcze zobaczyć przed odbiorem i ostateczną decyzją, bo to już starszy szczeniak i sporo widać, a hodowczyni też może inaczej pewne rzeczy widzieć i odbierać

on ma raptem 3 miesiące, więc nie przesadzajmy z tym że taki starszy :eviltong: decyzja zapadła. nie widzę różnicy pomiędzy braniem niejako w ciemno dwumiesięcznej kulki, a braniem w ten sam sposób nieco podrośniętego psa. w sumie to widzę, druga opcja jest dla mnie lepsza :evil_lol:
o Etnie wiedziałam 10 razy mniej niż o małym. jak ją brałam to była na lekach uspokajających. każdy wie, jakim jest psem ;) może dlatego nie spinam się tak przy wyborze drugiego psa.

a tutaj bardzo ładnie proszę o dużo lajków https://www.facebook.com/photo.php?fbid=333582560094217&set=a.331593140293159.82122.152687584850383&type=1&theater

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Jak chcesz, żeby miał imię jak wulkan jak Etna, to może Meru? Wulkan w Tanzanii. Albo Apo!

Meru :loveu:
Jak kiedyś się będę zastanawiała nad imieniem dla psa, to sie do Ciebie zgłoszę :lol: