Amber Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Aleks89']BRZYDAL BRZYDAL :evil_lol::lol:[/QUOTE] No niestety, ale może nadrobi pięknym wnętrzem :evil_lol: Quote
motyleqq Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Kirinna']na fb już gratulowałam, ale tu też to zrobie. więc gratulacje za decyzje, a szczyl śliczny jest i to niebieskie oko...:)[/QUOTE] dzięki :) [quote name='Aleksandra95']Mam nadzieję, że go kiedyś wymiziam :loveu:[/QUOTE] myślę, że tak, bo prawdopodobnie odbiorę go w Wawie na jakichś zawodach :) [quote name='betty_labrador']super, moje gratulacje, różnooki brzydalek :diabloti: ze świnka pasuja do siebie :eviltong: :loveu:[/QUOTE] haha :evil_lol: [quote name='BBeta']Ja nie mam dywanów :eviltong: Oczy ma świetne, jak ogolisz go na krótko to będzie całkiem ładny :diabloti:[/QUOTE] o nie nie, żadnego golenia :diabloti: [quote name='Amber']No niestety, ale może nadrobi pięknym wnętrzem :evil_lol:[/QUOTE] nie znacie się :obrazic: jutro mam rozmowę kwalifikacyjną, trzymajcie kciuki :eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 trzymamy kciuki! a na co konkretnie? :cool3: Quote
rossa_ Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 To ja też gratuluję diabełka!:loveu: i trzymam kciuki za rozmowę!:kciuki: Quote
dog193 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No pięknie, dowiaduję się ostatnia :obrazic: Fajny maluch, gratuluję :) Quote
Aleks89 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='motyleqq'] jutro mam rozmowę kwalifikacyjną, trzymajcie kciuki :eviltong:[/QUOTE] To teraz już rozmowy kwalifikacyjne są nawet na ssaka przydrożnego?:diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Wooow! Gratuluję szczyla :multi::multi::multi: Jestem ciekawa jak Etna przyjmie wieść, że przestanie być jedynaczką. :evil_lol::eviltong: Quote
motyleqq Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='betty_labrador']trzymamy kciuki! a na co konkretnie? :cool3:[/QUOTE] [quote name='Amber']Będę czymać :)[/QUOTE] [quote name='rossa_']To ja też gratuluję diabełka!:loveu: i trzymam kciuki za rozmowę!:kciuki:[/QUOTE] [quote name='omry']Trzymam też :razz:[/QUOTE] dzięki :) jutro napiszę szczegóły :evil_lol: [quote name='dog193']No pięknie, dowiaduję się ostatnia :obrazic: Fajny maluch, gratuluję :)[/QUOTE] dzięks :) [quote name='Aleks89']To teraz już rozmowy kwalifikacyjne są nawet na ssaka przydrożnego?:diabloti:[/QUOTE] takie czasy :shake::evil_lol: [quote name='Ty$ka']Wooow! Gratuluję szczyla :multi::multi::multi: Jestem ciekawa jak Etna przyjmie wieść, że przestanie być jedynaczką. :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] no pewnie wpadnie w histerię 'pańcia, ale jak tooo?!' :evil_lol: nie no, jak przynieśli nam Apo na DT, to była bardzo miła dla niego, zapraszała do zabawy i respektowała jego niechęć wyrażaną warczeniem ;) Quote
motyleqq Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 dzięki ;) rozmowa była w call center, więc w sumie chyba biorą każdego :evil_lol: zarobki niezbyt rewelacyjne, ale biorąc pod uwagę to, że przed chwilą znów pokłociłam się z mamusią :loveu: to chyba się zdecyduję ;) Quote
Amber Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jak dają to bierz :evil_lol: Tym bardziej jak jest to takie call center, że możesz sobie przychodzić i wychodzić kiedy ci się podoba ;) Quote
motyleqq Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 akurat są określone godziny pracy, tzn dwie zmiany do wyboru, ale poranna zmiana jest dla mnie idealna, bo kończyć o 15 to jest to :cool3: Quote
dog193 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Moja koleżanka pracowała w Call Center i całkiem nieźle sobie zarobiła, więc może nie będzie tak źle :) Quote
motyleqq Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='dog193']Moja koleżanka pracowała w Call Center i całkiem nieźle sobie zarobiła, więc może nie będzie tak źle :)[/QUOTE] oj ja nie jestem w tym dobra tak naprawdę :eviltong: [quote name='Vectra']a jaki profil firmy ? :cool3:[/QUOTE] telekomunikacyjny :evil_lol: Quote
motyleqq Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 nie :eviltong: ale w TP pracuje moja mama od... zawsze, więc się odczep :mad::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='motyleqq']nie :eviltong: ale w TP pracuje moja mama od... zawsze, więc się odczep :mad::evil_lol:[/QUOTE] często gadam z pracownikami TP - bywa miło :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Vectra']często gadam z pracownikami TP - bywa miło :diabloti:[/QUOTE] To wy z Motylem prawie jak rodzina:lol: Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 prosimy z mudikiem o lajkowanie :cool3: Quote
Rinuś Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 No w takim call center to jak wyrobi ilość sprzedaży pewnie to kasa nawet niezła może być, gorzej jak olejesz sprawę to będzie masakra :diabloti: Quote
Recommended Posts