Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evel']Och, piękna. Masz zdjęcie całej koty? :)

tutaj link do wszystkich zdjęć z dzisiaj :)

[quote name='Aleksandra95']genialnaa :loveu:

[quote name='Angi']śliczna ! :loveu:

[quote name='Beatrx']a jak ona uroczo łapkę trzyma:loveu:

dzięki! :loveu: do tego jest bardzo milutka, łasi się :)

Posted

Dzisiaj widziałam na telefonie wujka klona Etny, znajda, jest po prostu identyczna, nawet nie podobna, wielkość, ubarwienie, nawet ta dłuższa sierść za uszami :lol: i na filmikach śmigała za gumowym frisbee :smile:
Może uda mi się skombinować fotkę ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Dzisiaj widziałam na telefonie wujka klona Etny, znajda, jest po prostu identyczna, nawet nie podobna, wielkość, ubarwienie, nawet ta dłuższa sierść za uszami :lol: i na filmikach śmigała za gumowym frisbee :smile:
Może uda mi się skombinować fotkę ;)

o kurczę, chętnie bym zobaczyła :cool3:

zapraszam na bloga. Etna nie została psem zaprzęgowym, co sprawia, że nie jest już taka wszechstronna i uniwersalna, więc chyba ją sprzedam :diabloti: chce ktoś? :cool3:

Posted

dziwisz się jej ?
psa trzeba najpierw oswoić z hałasem i z tym że coś się za nim ciągnie a nie od razu sanki przypieliście .
ja tam się jej nie dziwie że nie chciała ciągnąć .;)
spróbujcie ją najpierw oswoić z butelką czy grubszym kijem żeby nie czuła obciażenia tylko oswajała się z ew. hałasem i tym ogonem za sobą .
sa psy które potrzebuje aż paru podejść z butelką/kijem zanim przywykną .
powodzenia ;) nie poddawajcie się od razu tylko popracujcie nad tym , ciągnięcie to fajna zabawa.

Posted

[quote name='gops']dziwisz się jej ?
psa trzeba najpierw oswoić z hałasem i z tym że coś się za nim ciągnie a nie od razu sanki przypieliście .
ja tam się jej nie dziwie że nie chciała ciągnąć .;)
spróbujcie ją najpierw oswoić z butelką czy grubszym kijem żeby nie czuła obciażenia tylko oswajała się z ew. hałasem i tym ogonem za sobą .
sa psy które potrzebuje aż paru podejść z butelką/kijem zanim przywykną .
powodzenia ;) nie poddawajcie się od razu tylko popracujcie nad tym , ciągnięcie to fajna zabawa.[/QUOTE]

hałasu nie było żadnego, bo był śnieg wydeptany i to gładko za nią jechało. nie było jej ciężko, tylko się tego bała.
miałam zamiar najpierw przypinać butelkę, ale pewnie skończyłoby się to tak:

[quote name='Aleks89']Jak Luca przypiąłem do opony to wziął ją w ryj i przyniósł:lol:I tyle było z naszego ciągania.[/QUOTE]

:evil_lol:
poza tym chcieliśmy żeby za tydzień powoziła pewnego chłopca ;) i tylko to było naszym celem, nie podchodzimy do tego jak do kolejnego sportu, wiec nie wiem, czy będziemy dalej próbować

Posted

podchodzimy do tego jak do kolejnego sportu, wiec nie wiem, czy będziemy dalej próbować

Sprzedaj! Nie nadaje się i tłumi pasję :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Sprzedaj! Nie nadaje się i tłumi pasję :diabloti:[/QUOTE]

może chcesz kupić? na obronę sobie weźmiesz, jest lżejsza od Jariego, to może mogłabyś sama trzymać pieska? :cool3:

Posted

załapałyśmy się na dzień treningowy z freexami, a tymczasem zapraszam na bloga by poczytać o naszych (nie)umiejętnościach ;)

Etna miała dziś pierwszego kawalera pod bramą. siedziała w oknie i piszczała :mdleje:

Posted

prawie wszyscy już wiedzą... ale chyba nie wszyscy mają mnie w znajomych, więc... chwalę się i tutaj:

Vaffel Wartownik Wiatru :)

ps: żeby nie było niedomówień, pieseczek jeszcze u mnie nie jest!