motyleqq Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 tak naprawdę, to ona tam czeka na cieczkę, bo wtedy na bank przyjdą do niej pieseczki, do sąsiadki już przyszły :evil_lol: Quote
monika15 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 szczerze mówiac gdybym miala tyle wątpliwości to bym sobie odpuściła ;) ja bym nie wyrobila z taka iloscia zwierzyny w domu:evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='motyleqq']tak, mudi :) a o mudi przewinęło się przy okazji dyskusji o bostonie, Martyna rzuciła taką propozycję i od tamtego czasu miałam w głowie: bostona, mudi, adopcję. nie wiem, co na to TŻ powie, aż boję się go pytać :shake:[/QUOTE] Masakra ile mnie tu ominęło! Serio chciałaś bostonka? :loveu: Jeeeej ale byłoby fajnie...kocham te psiaki ale tylko u kogoś :evil_lol: no i kiedy można sobie takiego wypożyczac :evil_lol: A o Mudiku tez myślałam przed tollerkiem ale jakoś się zniechęciłam... Mudik nie mudik trzymam kciuki za podjęcie dobrej decyzji :) Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ja Franka przywiozłam do domu do rodziców po dwóch miesiącach jak był u mnie w mieszkaniu w Szczecinie... Mama wiedziała, tata nie. :diabloti: Quote
motyleqq Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='monika15']szczerze mówiac gdybym miala tyle wątpliwości to bym sobie odpuściła ;) ja bym nie wyrobila z taka iloscia zwierzyny w domu:evil_lol:[/QUOTE] hehe, ale ja nie chcę mieszkać z psami i kotami razem :cool3: tylko z psami i świnką. i TŻtem :evil_lol: [quote name='Zuzia&Snoopy'] A o Mudiku tez myślałam przed tollerkiem ale jakoś się zniechęciłam... Mudik nie mudik trzymam kciuki za podjęcie dobrej decyzji :)[/QUOTE] a można wiedzieć czemu się zniechęciłaś? :) Quote
Victoria Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 jaki śliczniusi :loveu: http://www.akutya.hu/fajtakepek/eredeti/043Mudi3.jpg hahahah zaczynaja mi sie te mudiki podobac xd Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='motyleqq'] a można wiedzieć czemu się zniechęciłaś? :)[/QUOTE] odpowiedziałam na PW Quote
motyleqq Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 ja też mam dla Was świąteczną foteczkę :loveu: Quote
motyleqq Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 ona pokazuje, jak będziemy wyglądać po świętach :evil_lol: grubi i zmartwieni :evil_lol: Quote
Kirinna Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 co to jest za element świąteczny? widzę jakieś oczy ale nie potrafie dopasować czyje:) Quote
motyleqq Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Kirinna napisał(a):co to jest za element świąteczny? widzę jakieś oczy ale nie potrafie dopasować czyje:) to jest maskotka-mikołajek :) ulubiona zabawka Miziuni ;) Quote
Ty$ka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Życzymy Wam wesołych świąt :loveu: A kicia bardzo podobna do mojej tricolorki Misi - podobnie rozmieszczenie łat nawet mają :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ładna karteczka :loveu: wesolych , zdrowych świąt i spełnienia marzen! :D od nas Tosia :D Quote
motyleqq Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 mam dla Was jeszcze dwie świąteczne fotki, pierwsza to rysunek od Justyny :loveu: drugi to Malta pod choinką ;) jutro idę z Etną do babci :evil_lol: nie wiem co z tego będzie, oczywiście babcia ma dwa koty ;) ma też psa, ale na podwórku. kiedyś skoczył na Etnę jak była szczeniaczkiem i tak się przeraziła, że się zsikała :shake: ale raczej się nie spotkają. obawiam się, że tym razem od razu wystartowała by do niego z mordą. generalnie w gościach zawsze jej się śpieszy do wyjścia, ale jutro będą same osoby które już zna, więc pewnie będzie inaczej. oby ;) a tak poza tym to takie przemyślenia o kocich hodowlach mnie naszły. nie znam ich zbyt wielu, ale parę osób tak osobiście się znajdzie. i prawie same takie, co ciągle te same kotki w ciąży. dziś patrzę zdjęcie ciężarnej kotki, rodzi gdzieś za miesiąc, a poprzednie kocięta wydała na świat na początku czerwca... czyli minęło raptem pół roku :shake: nie wiem, czy kiedykolwiek kupię sobie kota, mimo że mam dwie takie rasy, co bardzo bym chciała mieć. najgorsze, że to jest standard. nikogo to nie dziwi. niemal wszyscy tak robią. na dodatek nie ma nic dziwnego w kryciu ciągle tym samym kotem wszystkich swoich kotów, na zasadzie-kupuję kocura i kryję tylko nim :shake: czy ta hodowla ma jakiś sens? poza, oczywiście, zwykłym rozmnażaniem? dodatkowo, kotki są kryte jak tylko skończą rok. nikt nie czeka, aż w pełni się rozbudują(a przecież MCO rośnie do 3 roku życia), czy aż zdobędą choćby jeden tytuł. jest rok-rozmnażamy! dla mnie nawet rok przerwy między miotami to mało. Malta rodziła niecałe 8 miesięcy temu i cóż, też niedługo będzie kryta. nie mam nic do gadania, rzecz jasna. przecież hodowczyni Malty też tak robi. i parę innych rzeczy, ale o tym nie będę pisać, bo łatwo znaleźć hodowlę Malty, a ja nie chcę na nikogo personalnie gadać. Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/10/beztytuucmb.jpg/ piękna jest ta fotka *.* :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Rysunek jest świetny :) Miłego goszczenia się życzymy :) Quote
motyleqq Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 dziękujemy dziękujemy ;) w gościach było całkiem dobrze. chwilę się pokręciła, policzyła nowe stado, dopilnowała by wszyscy razem siedzieli i położyła się pod stołem ;) potem się dowiedziała, że są koty, ale nie ganiała ich. generalnie utwierdziłam się w przekonaniu, że pies mi się udał, mimo że czasem bezsensu jęczy ;) teraz jesteśmy u mnie i drepta w kółko-do Tośki, do kotów. Tośka zamknięta u mnie w pokoju, więc pies jęczy pod drzwiami, ale co tam. z każdym kotem inna relacja. Amorek chyba ma ochotę się zapoznać, ale mu nie idzie :evil_lol: Quote
Obama Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ej,cofnęłam się i doczytałam o cioteczkach z dt...serio ,tak trudno tu dostać psa? Quote
Aleks89 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Obama napisał(a):ej,cofnęłam się i doczytałam o cioteczkach z dt...serio ,tak trudno tu dostać psa? Jak jesteś normalna to psa nie dostaniesz.:diabloti:Pieski są na kolanka i do kochania. Quote
motyleqq Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 pies stróżująco-brudzący ;) przy okazji w dość nowej obroży haftowanej od gadżeciaków :) Quote
Yuveza Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 weeź źle jej założyłas tą obroże :lol: Quote
a_niusia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 super sa te obroze, co nie? nawet ladna macie:))) Quote
angineuuka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 westie_justa napisał(a):weeź źle jej założyłas tą obroże :lol: czepiasz się :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts