Agnes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dac sie pewnie da;) W koncu moja Aza byla z dogo ;) ale od normalnej osoby, a nie "cioteczki" z DT czy innej fundacji. Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 da się, nawet od cioteczki z dt. Zależy na kogo się trafi ;) Quote
a_niusia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']ja mam jednak nadzieję, że jak będę chciała, to mi się uda adoptować... :evil_lol:[/QUOTE] ale ty chcesz przeciez bostonka!!! Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='a_niusia']ale ty chcesz przeciez bostonka!!![/QUOTE] no wiem wiem, nie można mi zmienić zdania już :-( Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 bostona do adopcji też pewnie mozna znaleźć :p Quote
Agnes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Angi']bostona do adopcji też pewnie mozna znaleźć :p[/QUOTE] looo wtedy to pewnie dopiero ciezko sie przebic przez tlum chetnych:eviltong: Quote
a_niusia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']no wiem wiem, nie można mi zmienić zdania już :-([/QUOTE] hehehe no wlasnie, pamietaj:))) ja gdybym miala brac trzeciego psa to w tej chwili tylko trzecia seterzyca wchodzi w gre. [quote name='Angi']bostona do adopcji też pewnie mozna znaleźć :p[/QUOTE] moze i mozna. ale jesli ktos chce miesc psa danej rasy nie tylko ze wzgledu na wyglad, ale tez ze wzgledu na charakter, to nie moze sie spodziewac, ze pies w typie bedzie mial typowy dla rasy charakter. Quote
BBeta Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']paranoja. skąd wobec tego brać psy? z dogo- strach się bać :diabloti: z fundacji też, ze schroniska-nie znasz psa... pozostaje być snobem i kupować? :eviltong:[/QUOTE] Bez przesady :eviltong: Ja mam psa z dogo, w dodatku niewykastrowanego, nikt nigdy nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń, mam też psa z hodowli i nigdy nie zostałam nazwana snobką :eviltong: :diabloti: Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 oj, może znajdzie się jakaś fundacja co wesoło rozmnoży pseudo bostonka i może akurat mi się uda :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='BBeta']Bez przesady :eviltong: Ja mam psa z dogo, w dodatku niewykastrowanego, nikt nigdy nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń, mam też psa z hodowli i nigdy nie zostałam nazwana snobką :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] bo Ty się mało udzielasz na forum, mało piszesz... to nikt się z Tobą nie kłóci :evil_lol: edit: ja właśnie jestem jechana za to, że śmiem oceniać SAB, podczas gdy moja suka nie jest ciachnięta :cool3: i NA PEWNO ucieknie, zgubi się i podczas tułaczki zajdzie w ciążę :p Quote
PaulinaBemol Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 a taki bostonek nie trafiłby przypadkiem do buldożków? to szanse wzrastają :P Quote
BBeta Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']to nikt się z Tobą nie kłóci :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście... :diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Agnes-jak chciałabyś adoptować psa to polecam Marte Grunt :) Mam od niej Lucasa ,0 problemów z adopcją.Chociaż to była adopcja ze wskazaniem:evil_lol: Bardzo fajna i NORMALNA dogociotka :) Nawet można pracować i mieszkać samemu:lol: Motylek-a Luc niewycięty ucieknie do twojej uciekniętej niewyciętej suki i będzie dużo szczeniaczków:evil_lol: Quote
Agnes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Olek jakby co zglosze sie do Ciebie po intrukcje do kogo warto:eviltong: ale poki co zostaje przy swojej wersji - zakup ;) tu przynajmniej nie maja takich wymagan (o dziwo), chociaz nie..niektorzy tez mi pisali, ze pies moze zostawac sam max 4h dziennie:p:p Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Agnes']Olek jakby co zglosze sie do Ciebie po intrukcje do kogo warto:eviltong: ale poki co zostaje przy swojej wersji - zakup ;) tu przynajmniej nie maja takich wymagan (o dziwo), chociaz nie..niektorzy tez mi pisali, ze pies moze zostawac sam max 4h dziennie:p:p XXXX52 ma hodowle?:diabloti::evil_lol: Quote
Agnes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 wlasnie jej wypowiedzi czytam na ciekawym watku:roflt::roflt::roflt: Quote
Rinuś Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Aleks89']XXXX52 ma hodowle?:diabloti::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:u umiecie poprawić humor :loveu: Quote
omry Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']edit: ja właśnie jestem jechana za to, że śmiem oceniać SAB, podczas gdy moja suka nie jest ciachnięta :cool3: i NA PEWNO ucieknie, zgubi się i podczas tułaczki zajdzie w ciążę :p[/QUOTE] A ty jeszcze perfidnie łapałaś na jej cieczkę psa.. :diabloti: Quote
PaulinaBemol Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 o Boziu a mój pies tez nie ciachnięty a poprzedni też nie był i nawet nie uciekł, jakaś ciota pewnie był :crazyeye: motyleqq ale co ma twoja nieciachnięta suka z suką z pseudo i odchowem jej szczeniąt? Tam tyła jakaś argumentacja?jakakolwiek? Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Paulina-argumenty?A co to?Ma coś do psuedo chowu BF ,ale dlaczego ma?Bo tak.:diabloti: Quote
BBeta Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']edit: ja właśnie jestem jechana za to, że śmiem oceniać SAB, podczas gdy moja suka nie jest ciachnięta :cool3: i NA PEWNO ucieknie, zgubi się i podczas tułaczki zajdzie w ciążę :p[/QUOTE] Tak, suka podczas cieczki w ogóle nie powinna wychodzić na spacery, bo przecież może uciec, niech leje w domu, najlepiej na dywan :diabloti: Quote
PaulinaBemol Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 w sumie czego się spodziewać... BB- a to nie dlatego noszą te majtki?:roll: wsadzasz waty i wsiąka ? :p Quote
motyleqq Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Aleks89'] Motylek-a Luc niewycięty ucieknie do twojej uciekniętej niewyciętej suki i będzie dużo szczeniaczków:evil_lol: i będą piękne, sportowe szczeniaczki, już można rezerwować :loveu: tylko z Etny kiepska suka hodowlana, bo zawsze dostaje cieczki z zaskoczenia, nic nie można zaplanować :shake: wczoraj posprzątałam Tosi klatkę i zrobiłam małe przemeblowanie. siano jest teraz tylko w paśniku i siłą rzeczy by się schować, musi skorzystać z norki, którą jej uszyłam :evil_lol: spodobała jej się nowa wersja ;) Tosia na łóżku: gruby tyłek Tosi :evil_lol: oraz 'gdzie jest Tosia?' :cool3: Quote
Lucky. Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 klatka to 70tka czy 80tka / bardzo fajnie wygląda ;) Quote
Recommended Posts