Luzia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Dorosłe ADHD? A jak to się objawia? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Wieczną chęcią na rżnięcie drewna oczywiście.:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja miałam alergię na sierść psa jak byłam mała, jak zbliżył się do mnie pies to cały ryjek w krostach...ale sama przeszła jak wzięliśmy jamnika ze schroniska :evil_lol: moja mama ma uczulenie na sierść psa i zanim zaczęła brać tabsy to z rana tak puchła na twarzy jakby ją pszczoły pokąsały :shake: ale psa nie oddaliśmy mimo wszystko :diabloti: Quote
motyleqq Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Luzia napisał(a):Dorosłe ADHD? A jak to się objawia? :evil_lol: no... po prostu człowiek taki 'skręcony' jest :lol: jednak da się kupić świnkę w tym kraju i teraz mam dylemat KTÓRĄ oraz... ILE :evil_lol: swoją drogą, nie mogę sobie przypomnieć, czy mam alergię na świnki, czy nie :splat:miałam na to testy, ale że nigdy nie lubiłam świnek-bo piszczą-to jakoś nie zapamiętałam... ale nadal jestem bez leków i żyję ;) tylko wczoraj przed snem wzięłam na astmę, bo już musiałam. Quote
Sonka95 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Hej :loveu: Fajna masz Etnę :) Widzę , że planujesz zakup świnki ... ja mam 2 i jedną z nich wzięłam z klubu pomocy świnką morskim - tam mają duży wybór świnek i można dać im domek ;) Świnki są zwykle po ok. 50 zł i jest ich bardzo duży wybór :cool3: Jak byś brała to polecam dwie bo są to zwierzęta stadne , które lubią towarzystwo ... Quote
motyleqq Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 tak, kupuję świnkę, ale skinny- nie ma takich do adopcji :eviltong: i świnka taka to koszt 200-300zł, nie 50, niestety ;) Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Luzia napisał(a):Dorosłe ADHD? A jak to się objawia? :evil_lol: wieloma rzeczami , czasami męczącymi czasami przydatnymi :evil_lol: takie coś jak maniakalność , nerwica natręctw ... dla otoczenia jest to nie groźne. no całe życie na speedzie :grins: Quote
Luzia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nerwice natręctw to i ja mam :evil_lol: ale może to kwestia tego, że jestem cholerykiem, ADHD u mnie nigdy nie stwierdzono :) Musi to być fajne, zamiast sprzątać coś 2 h uwijasz się w 30 minut :Lol: ale słyszałam, że osoby z adhd mają problemy ze skupianiem się dłuższym na jednej czynności, prawda to? Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Luzia napisał(a): Musi to być fajne, zamiast sprzątać coś 2 h uwijasz się w 30 minut :Lol: ale słyszałam, że osoby z adhd mają problemy ze skupianiem się dłuższym na jednej czynności, prawda to? i to jest problem ;) Quote
Sonka95 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 A skinny to inna bajka ... Jak przeszukałam internet to znalazłam tylko z rodowodem za ok. 150 zł ... Mi tam bardziej podobają się owłosione , ale to kwestia gustu ;) Quote
motyleqq Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 te co wybrałam są po 300, zawsze muszę wybrać najdroższe :evil_lol: rozważam, czy wziąć od razu dwie. pani nawet zaproponowała mi płatność na raty :cool3: spałam wczoraj u TŻ(ah uroki mieszkania za miastem i wyjście na piwo :loveu:), więc dziś z rana wyprowadziłam naszego oszołoma na działki. no i kocham ją szalenie, tak pięknie się odwoływała od pogoni za kaczkami :loveu: i nie chciała zeżreć szczeniaczka około(:evil_lol:) ONkowego, tylko wybrała mnie :loveu: ale żeby poprawić mi humor, to na koniec spaceru przyszło jej do głowy, że nie będzie siedzieć przy mnie, tylko jednak pójdzie sprawdzić pana, który obok przechodził :diabloti: wnerwiła mnie, bo nigdy tego nie robi. Quote
Aleks89 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Skąd ja to znam:evil_lol:Cały spacer cacy ah oh eh ,a na koniec najlepiej 5min przed klatką wk....wią mnie do czerwoności:lol: Quote
motyleqq Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 jako, że zapłaciłam już miliony za świnkę i jest pewne, która będzie moja, to się pochwalę, oto mój dzidziuś: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/502/95467624.jpg/][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2408/95467624.jpg[/IMG][/URL] jest świnką wystawową(mam dobry gust:evil_lol:) i będziemy się wystawiać :cool3: Quote
gops Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ależ to brzydkie:p a jakie to to ma charakter? w sensie one są jak zwykłe świniaki? czy każda rasa ma jakiś swój charakter? Quote
Naklejka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Z jakiej hodowli? :) Każda świnka ma inny charakter, ale każda kocha jedzenie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='gops']ależ to brzydkie:p a jakie to to ma charakter? w sensie one są jak zwykłe świniaki? czy każda rasa ma jakiś swój charakter?[/QUOTE] Brzydka to jest Misia. A Świniątko jest zajebiste:loveu: Quote
gops Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Aleks89']Brzydka to jest Misia. A Świniątko jest zajebiste:loveu:[/QUOTE] brzydki to jest Lucas :eviltong: świnka też ale są gusta i guściki :p ciekawa jestem jak u nich z charakterem , ogółem świnie lubię . Quote
motyleqq Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='gops']ależ to brzydkie:p a jakie to to ma charakter? w sensie one są jak zwykłe świniaki? czy każda rasa ma jakiś swój charakter?[/QUOTE] świnka jak świnka, ale każdy osobnik jest inny :) ta ma trochę ponad miesiąc, więc jeszcze się charakter kształtuje [quote name='Naklejka']Z jakiej hodowli? :) Każda świnka ma inny charakter, ale każda kocha jedzenie :eviltong:[/QUOTE] Syriusz Cavia :) [quote name='A&L']Ojeju jaki brzydal :loveu:[/QUOTE] brzydka, aż piękna :loveu: [quote name='Aleks89']Brzydka to jest Misia. A Świniątko jest zajebiste:loveu:[/QUOTE] no jak zobaczyłam w powiadomieniach, że napisałeś, to myślałam, że będzie to coś w stylu 'brzydal' :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='motyleqq'] Syriusz Cavia :)[/QUOTE] Tak myślałam ;) [IMG]http://syriuszcavia.pl/sale/103a.jpg[/IMG] To jest brzydkie :P Zdjęcie pochodzi ze strony wyżej wymienionej hodowli. Quote
A&L Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ogólnie jest obrzydliwa, ale coś w sobie ma :D Quote
BBeta Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [url]http://img502.imageshack.us/img502/2408/95467624.jpg[/url] Brzydal :diabloti: Ale gratuluję ;) Quote
Aleks89 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='motyleqq'] no jak zobaczyłam w powiadomieniach, że napisałeś, to myślałam, że będzie to coś w stylu 'brzydal' :evil_lol:[/QUOTE] Znaj łaskę pana:diabloti::lol: Quote
motyleqq Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 ta co wstawiłaś, to nie jest świnka z ich hodowli, tylko z zaprzyjaźnionej :) ale jest paskudna :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='BBeta'][URL]http://img502.imageshack.us/img502/2408/95467624.jpg[/URL] Brzydal :diabloti: Ale gratuluję ;)[/QUOTE] dziękuję ;) [quote name='Aleks89']Znaj łaskę pana:diabloti::lol:[/QUOTE] o dzięki Ci dobry człowieku :loveu: Quote
Recommended Posts