Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam alergię na sierść psa jak byłam mała, jak zbliżył się do mnie pies to cały ryjek w krostach...ale sama przeszła jak wzięliśmy jamnika ze schroniska :evil_lol:
moja mama ma uczulenie na sierść psa i zanim zaczęła brać tabsy to z rana tak puchła na twarzy jakby ją pszczoły pokąsały :shake: ale psa nie oddaliśmy mimo wszystko :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
Dorosłe ADHD? A jak to się objawia? :evil_lol:

no... po prostu człowiek taki 'skręcony' jest :lol:

jednak da się kupić świnkę w tym kraju i teraz mam dylemat KTÓRĄ oraz... ILE :evil_lol:
swoją drogą, nie mogę sobie przypomnieć, czy mam alergię na świnki, czy nie :splat:miałam na to testy, ale że nigdy nie lubiłam świnek-bo piszczą-to jakoś nie zapamiętałam... ale nadal jestem bez leków i żyję ;) tylko wczoraj przed snem wzięłam na astmę, bo już musiałam.

Posted

Hej :loveu:

Fajna masz Etnę :)
Widzę , że planujesz zakup świnki ... ja mam 2 i jedną z nich wzięłam z klubu pomocy świnką morskim - tam mają duży wybór świnek i można dać im domek ;)
Świnki są zwykle po ok. 50 zł i jest ich bardzo duży wybór :cool3: Jak byś brała to polecam dwie
bo są to zwierzęta stadne , które lubią towarzystwo ...

Posted

Luzia napisał(a):
Dorosłe ADHD? A jak to się objawia? :evil_lol:

wieloma rzeczami , czasami męczącymi czasami przydatnymi :evil_lol: takie coś jak maniakalność , nerwica natręctw ... dla otoczenia jest to nie groźne.

no całe życie na speedzie :grins:

Posted

Nerwice natręctw to i ja mam :evil_lol: ale może to kwestia tego, że jestem cholerykiem, ADHD u mnie nigdy nie stwierdzono :)

Musi to być fajne, zamiast sprzątać coś 2 h uwijasz się w 30 minut :Lol: ale słyszałam, że osoby z adhd mają problemy ze skupianiem się dłuższym na jednej czynności, prawda to?

Posted

Luzia napisał(a):

Musi to być fajne, zamiast sprzątać coś 2 h uwijasz się w 30 minut :Lol: ale słyszałam, że osoby z adhd mają problemy ze skupianiem się dłuższym na jednej czynności, prawda to?

i to jest problem ;)

Posted

A skinny to inna bajka ... Jak przeszukałam internet to znalazłam tylko z rodowodem za ok. 150 zł ... Mi tam bardziej podobają się owłosione , ale to kwestia gustu ;)

Posted

te co wybrałam są po 300, zawsze muszę wybrać najdroższe :evil_lol: rozważam, czy wziąć od razu dwie. pani nawet zaproponowała mi płatność na raty :cool3:

spałam wczoraj u TŻ(ah uroki mieszkania za miastem i wyjście na piwo :loveu:), więc dziś z rana wyprowadziłam naszego oszołoma na działki. no i kocham ją szalenie, tak pięknie się odwoływała od pogoni za kaczkami :loveu: i nie chciała zeżreć szczeniaczka około(:evil_lol:) ONkowego, tylko wybrała mnie :loveu: ale żeby poprawić mi humor, to na koniec spaceru przyszło jej do głowy, że nie będzie siedzieć przy mnie, tylko jednak pójdzie sprawdzić pana, który obok przechodził :diabloti: wnerwiła mnie, bo nigdy tego nie robi.

Posted

jako, że zapłaciłam już miliony za świnkę i jest pewne, która będzie moja, to się pochwalę, oto mój dzidziuś:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/502/95467624.jpg/][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2408/95467624.jpg[/IMG][/URL]

jest świnką wystawową(mam dobry gust:evil_lol:) i będziemy się wystawiać :cool3:

Posted

[quote name='gops']ależ to brzydkie:p
a jakie to to ma charakter?
w sensie one są jak zwykłe świniaki? czy każda rasa ma jakiś swój charakter?[/QUOTE]

Brzydka to jest Misia.
A Świniątko jest zajebiste:loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']Brzydka to jest Misia.
A Świniątko jest zajebiste:loveu:[/QUOTE]
brzydki to jest Lucas :eviltong:
świnka też ale są gusta i guściki :p
ciekawa jestem jak u nich z charakterem , ogółem świnie lubię .

Posted

[quote name='gops']ależ to brzydkie:p
a jakie to to ma charakter?
w sensie one są jak zwykłe świniaki? czy każda rasa ma jakiś swój charakter?[/QUOTE]

świnka jak świnka, ale każdy osobnik jest inny :) ta ma trochę ponad miesiąc, więc jeszcze się charakter kształtuje

[quote name='Naklejka']Z jakiej hodowli? :)
Każda świnka ma inny charakter, ale każda kocha jedzenie :eviltong:[/QUOTE]

Syriusz Cavia :)

[quote name='A&L']Ojeju jaki brzydal :loveu:[/QUOTE]

brzydka, aż piękna :loveu:

[quote name='Aleks89']Brzydka to jest Misia.
A Świniątko jest zajebiste:loveu:[/QUOTE]

no jak zobaczyłam w powiadomieniach, że napisałeś, to myślałam, że będzie to coś w stylu 'brzydal' :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']
Syriusz Cavia :)[/QUOTE]

Tak myślałam ;)

[IMG]http://syriuszcavia.pl/sale/103a.jpg[/IMG]
To jest brzydkie :P Zdjęcie pochodzi ze strony wyżej wymienionej hodowli.

Posted

[quote name='motyleqq']

no jak zobaczyłam w powiadomieniach, że napisałeś, to myślałam, że będzie to coś w stylu 'brzydal' :evil_lol:[/QUOTE]

Znaj łaskę pana:diabloti::lol:

Posted

[quote name='BBeta'][URL]http://img502.imageshack.us/img502/2408/95467624.jpg[/URL]

Brzydal :diabloti: Ale gratuluję ;)[/QUOTE]

dziękuję ;)

[quote name='Aleks89']Znaj łaskę pana:diabloti::lol:[/QUOTE]

o dzięki Ci dobry człowieku :loveu: