Unbelievable Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Victoria napisał(a):Naklejka ja mam ta sama sytuację ze szczurami. Ale myślę że teraz tak mówię a kiedyś i tak szczura Kupię. Tylko już nawet nie z adopcji, ale z jakiejś dobre hodowli, żebym miała 100% pewności ze żadnych Wad genetycznych lub chorób nabytych przez złe warunki itp. nie będzie. nie ma czegoś takiego jak 100% pewności :) Quote
Victoria Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Unbelievable napisał(a):nie ma czegoś takiego jak 100% pewności :) oj wiem, tak jakoś mi się napisało :eviltong: Quote
Victoria Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 http://www.terrarium.pl/topic/360856-oddam-dwa-samce-swinki-skinny/ Motylku paczaj co znalazłam :p:razz: Bierz jee !! :diabloti: Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Victoria napisał(a):http://www.terrarium.pl/topic/360856-oddam-dwa-samce-swinki-skinny/ Motylku paczaj co znalazłam :p:razz: Bierz jee !! :diabloti: dużo za daleko :eviltong: temat zablokowany- pytanie czemu? Quote
Unbelievable Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 pewnie żeby nie poszły na jedzenie dla węży ;) Quote
Agnes Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 motyleqq bylysmy w tym samym miejscu o tej samej porze?:diabloti: bylam z kolezanka i jej ragdollem 5miesiecznym caaala sobote ;) ale z jednego wystawa mnie nauczyla - main coonow:evil_lol: jak widzialam co te koty robily ze swoimi panciami to ooo dziekuje:lol: Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Agnes napisał(a):motyleqq bylysmy w tym samym miejscu o tej samej porze?:diabloti: bylam z kolezanka i jej ragdollem 5miesiecznym caaala sobote ;) ale z jednego wystawa mnie nauczyla - main coonow:evil_lol: jak widzialam co te koty robily ze swoimi panciami to ooo dziekuje:lol: tak, szkoda, że nie wiedziałyśmy wcześniej :evil_lol: my mamy jednego MC, nie jest z niej taki znowu potwór :cool3: widać na zdjęciu stronę temu jak się relaksuje u sędziego :evil_lol: Quote
Agnes Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 W ktorym byliscie sektorze? Bo na zdjeciach widze "sasiadow" ;) Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 w sektorze D, na rogu, z zielonymi zasłonkami :lol: Quote
Agnes Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 My bylysmy w sektorze J....na rogu byly zielone zaslonki ale widocznie to inne ;) Bede pewnie na kolejnej wystawie, w lutym jakas ma byc? motyleqq masz fotki Waszej klatki? Moze tak Was skojarze ;) Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 mam o taką, z Irenką w kuwecie :evil_lol: klik nie wiem jak wystawy w przyszłym roku, moi rodzice chyba mają jechać gdzieś za granicę, a potem już kryć, to nie będą jeździć Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Luzia napisał(a):A czemu kotki dopiero po dzieciach? bo mam silną alergię, a nie chcę brać leków w ciąży :cool3: dla ścisłości- koty z którymi teraz mieszkam są kotami moich rodziców :) Quote
Luzia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Uuuu to rzeczywiście. Myślałam, że coś w stylu toksoplazmozy :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 pamiętaj , że jak kobieta w ciąży spojrzy kotu w oczy , to urodzi potwora :diabloti: dzięki temu przesądowi , miałam kota :evil_lol: córka jego zmarłej właścicielki była w ciąży i jak matka zmarła , kot dostał eksmisję ... Quote
Amber Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Vectra napisał(a):pamiętaj , że jak kobieta w ciąży spojrzy kotu w oczy , to urodzi potwora :diabloti: dzięki temu przesądowi , miałam kota :evil_lol: córka jego zmarłej właścicielki była w ciąży i jak matka zmarła , kot dostał eksmisję ... Nie wiem czy się :evil_lol: czy :placz: Chyba najlepiej :mdleje: to oddaje mój stan po przeczytaniu tego :lol: Quote
betty_labrador Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 motylek to juz planujesz powiekszenie rodzinki? :cool3: Quote
Vectra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Amber napisał(a):Nie wiem czy się :evil_lol: czy :placz: Chyba najlepiej :mdleje: to oddaje mój stan po przeczytaniu tego :lol: Wiesz , mnie to wywaliło z trampek ... ona przyjechała z zagramanicy zapylona , jak się dowiedziała że mama zmarła ... kot był u mnie wtedy .... pierwsze co wypowiedziała ... nie pytając o matkę , co się stało , jak się stało ... tylko zabierzcie tego kota , przecież ja jestem w ciąży :) Zapytałam co w związku z tym .. no i było wytłumaczenie jak w poście wyżej :) XXI wiek , dziewczyna miała z 22 lata wtedy ;) skąd te zabobony ? Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 betty_labrador napisał(a):motylek to juz planujesz powiekszenie rodzinki? :cool3: tak już to nie :cool3: ale kot żyje kilkanaście lat ;) gdybym w niedługim czasie wzięła kota, to na pewno w ciągu jego żywota byłabym w ciąży Vectra, opowieść okropna :mdleje: ludzie bywają serio dziwaczni... Quote
Amber Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Zapewne ma to związek z chorobą kociego pazura i toksoplazmozą, ale wyjaśnienie na miarę XXI w. jest powalające :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 no ale skoro ludzie nadal uważają, że psy z czarnym podniebieniem są agresywne, rasom typu doberman czy AST rośnie mózg, a czaszka nie i od tego fiksują, a od jedzenia surowego mięsa pieski mają apetyt na właściciela i są nieposłuszne to... i koty mogą zwiastować narodziny potwora :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 spoko , po narodzinach dzidziusia , nie umiałam się powstrzymać i na widok owego bachorka zapytałam - a jednak patrzyłaś w ciąży na kota :diabloti: "koleżanka" na to , no co Ty nie ... więc mówię , matko i córko , co byś urodziła w takim razie gdybyś spojrzała :evil_lol: było kilka osób , wszyscy prócz niej , załapali co czego piłam ;) Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Vectra napisał(a):pamiętaj , że jak kobieta w ciąży spojrzy kotu w oczy , to urodzi potwora :diabloti: dzięki temu przesądowi , miałam kota :evil_lol: córka jego zmarłej właścicielki była w ciąży i jak matka zmarła , kot dostał eksmisję ... :mdleje: Gdzie rodzą się tacy debile... Mało, że w zabobony wierzy to jeszcze w dodatku jakaś tępa :evil_lol: Quote
evel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Najgorsze, jak sobie z kogoś robisz polewkę, a on nie rozumie :roll: Quote
Recommended Posts