Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Victoria napisał(a):
Naklejka ja mam ta sama sytuację ze szczurami. Ale myślę że teraz tak mówię a kiedyś i tak szczura Kupię. Tylko już nawet nie z adopcji, ale z jakiejś dobre hodowli, żebym miała 100% pewności ze żadnych Wad genetycznych lub chorób nabytych przez złe warunki itp. nie będzie.

nie ma czegoś takiego jak 100% pewności :)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq bylysmy w tym samym miejscu o tej samej porze?:diabloti: bylam z kolezanka i jej ragdollem 5miesiecznym caaala sobote ;) ale z jednego wystawa mnie nauczyla - main coonow:evil_lol: jak widzialam co te koty robily ze swoimi panciami to ooo dziekuje:lol:

Posted

Agnes napisał(a):
motyleqq bylysmy w tym samym miejscu o tej samej porze?:diabloti: bylam z kolezanka i jej ragdollem 5miesiecznym caaala sobote ;) ale z jednego wystawa mnie nauczyla - main coonow:evil_lol: jak widzialam co te koty robily ze swoimi panciami to ooo dziekuje:lol:

tak, szkoda, że nie wiedziałyśmy wcześniej :evil_lol: my mamy jednego MC, nie jest z niej taki znowu potwór :cool3: widać na zdjęciu stronę temu jak się relaksuje u sędziego :evil_lol:

Posted

My bylysmy w sektorze J....na rogu byly zielone zaslonki ale widocznie to inne ;) Bede pewnie na kolejnej wystawie, w lutym jakas ma byc?

motyleqq masz fotki Waszej klatki? Moze tak Was skojarze ;)

Posted

Luzia napisał(a):
A czemu kotki dopiero po dzieciach?

bo mam silną alergię, a nie chcę brać leków w ciąży :cool3: dla ścisłości- koty z którymi teraz mieszkam są kotami moich rodziców :)

Posted

pamiętaj , że jak kobieta w ciąży spojrzy kotu w oczy , to urodzi potwora :diabloti:

dzięki temu przesądowi , miałam kota :evil_lol: córka jego zmarłej właścicielki była w ciąży i jak matka zmarła , kot dostał eksmisję ...

Posted

Vectra napisał(a):
pamiętaj , że jak kobieta w ciąży spojrzy kotu w oczy , to urodzi potwora :diabloti:

dzięki temu przesądowi , miałam kota :evil_lol: córka jego zmarłej właścicielki była w ciąży i jak matka zmarła , kot dostał eksmisję ...

Nie wiem czy się :evil_lol: czy :placz: Chyba najlepiej :mdleje: to oddaje mój stan po przeczytaniu tego :lol:

Posted

Amber napisał(a):
Nie wiem czy się :evil_lol: czy :placz: Chyba najlepiej :mdleje: to oddaje mój stan po przeczytaniu tego :lol:

Wiesz , mnie to wywaliło z trampek ... ona przyjechała z zagramanicy zapylona , jak się dowiedziała że mama zmarła ... kot był u mnie wtedy .... pierwsze co wypowiedziała ... nie pytając o matkę , co się stało , jak się stało ... tylko zabierzcie tego kota , przecież ja jestem w ciąży :) Zapytałam co w związku z tym .. no i było wytłumaczenie jak w poście wyżej :)

XXI wiek , dziewczyna miała z 22 lata wtedy ;) skąd te zabobony ?

Posted

betty_labrador napisał(a):
motylek to juz planujesz powiekszenie rodzinki? :cool3:

tak już to nie :cool3: ale kot żyje kilkanaście lat ;) gdybym w niedługim czasie wzięła kota, to na pewno w ciągu jego żywota byłabym w ciąży

Vectra, opowieść okropna :mdleje: ludzie bywają serio dziwaczni...

Posted

no ale skoro ludzie nadal uważają, że psy z czarnym podniebieniem są agresywne, rasom typu doberman czy AST rośnie mózg, a czaszka nie i od tego fiksują, a od jedzenia surowego mięsa pieski mają apetyt na właściciela i są nieposłuszne to... i koty mogą zwiastować narodziny potwora :evil_lol:

Posted

spoko , po narodzinach dzidziusia , nie umiałam się powstrzymać i na widok owego bachorka zapytałam - a jednak patrzyłaś w ciąży na kota :diabloti:

"koleżanka" na to , no co Ty nie ...

więc mówię , matko i córko , co byś urodziła w takim razie gdybyś spojrzała :evil_lol:

było kilka osób , wszyscy prócz niej , załapali co czego piłam ;)

Posted

Vectra napisał(a):

:mdleje: Gdzie rodzą się tacy debile...

Mało, że w zabobony wierzy to jeszcze w dodatku jakaś tępa :evil_lol: