Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']nie przepadam za samcami ze względów estetycznych :diabloti:[/QUOTE]

Dużo osób tak mówi :) Ale myślę, że jakbyś już miała, to nie robiłoby Ci to różnicy :)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='omry']Dużo osób tak mówi :) Ale myślę, że jakbyś już miała, to nie robiłoby Ci to różnicy :)

no wiesz, gdyby się tak zdarzyło, że pies stworzony i urodzony dla mnie miał jajka między łapami, to jakoś bym to zniosła :eviltong: ale wolałabym, żeby tak nie było :lol:

we październiku jest darmowe spotkanie z Mrzewińską na temat wychowywania szczeniąt... w Gdyni :mdleje:

Posted

[quote name='Unbelievable']ooo gdzie kiedy?

haha w ten czwartek :lol: http: // www. szkolenie psow. fora. pl/ szkolenia-instruktorskie-i-specjalne,9/ jak-wychowac-szczeniaka-spotkanie-z-zofia-mrzewinska,8866. html tu masz info tylko spacje usuń

Posted

[quote name='motyleqq']nie przepadam za samcami ze względów estetycznych :diabloti:[/QUOTE]
Ja jeszcze 4 lata temu też nie przepadałam, teraz mam dwa :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Ja jeszcze 4 lata temu też nie przepadałam, teraz mam dwa :eviltong: :diabloti:[/QUOTE]
Ja mam trzy i jedną sunię, królik też był z jajkami i jednak jakoś wolę psy niż suczki :lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']spoko, akurat mam imprezę, chyba się spóźnię :evil_lol:

edit: ta, to se poszłam, zajęcia do 18 :mdleje: ale może ktoś skorzysta ;)[/QUOTE]

idź na wagary :diabloti:

[quote name='BBeta']Ja jeszcze 4 lata temu też nie przepadałam, teraz mam dwa :eviltong: :diabloti:[/QUOTE]

niepojęte!! :evil_lol:

[quote name='a_niusia']ja bym wolala miec jakiegos papiska niz isc na to spotkanie.
oczywiscie bez jajek.[/QUOTE]

dobra dobra, Ty masz i tak więcej pieseczków ode mnie :(

Posted

[quote name='motyleqq']idź na wagary :diabloti:
[/QUOTE]
nie mogę, bo mam z tą wykładowczynią duży problem :grins: i muszę być super zajebista żeby mi przepisała ocenę której mi w poprzednim roku nie wpisała :grins:
poza tym później o 19 mam jeszcze jeden wykład :angryy:

Posted

[quote name='motyleqq']
dobra dobra, Ty masz i tak więcej pieseczków ode mnie :([/QUOTE]

wiem, ale nadal mieszcza sie w lozku, wiec jest spoko:)))

kurde naprawdebym chciala jeszcze papiska, ale grzecznego:))))

Posted

ja bym chciała by moje kastratki , straciły charakter i by Klementyna zaczęła tyć :evil_lol:
Lalka miała i przed tendencje do puszystości , Klementyny nie da się utuczyć ...
Na nietrzymanie moczu są odpowiednie lekarstwa , a zdarza się z takim samym prawdopodobieństwem jak ropomacicze ...

Jedyna różnica to wygoda , suka z cieczką lub bez .... jeszcze osobiście nie spotkałam suki , która po tym zabiegu straciła charakter .... wręcz przeciwnie , stają się czasem bardziej męskie , władcze .... ale suki przed cieczką i w trakcie są takie same ;)

Posted

[quote name='Vectra']dlatego anusiu napisałam CZASEM , to oznacza że nie zawsze , ale się zdarzają ...[/QUOTE]

twoje czasem nijak sie ma do tej czesci postu, ktora skomentowalam, ale to jak zwykle.

Posted

[quote name='Unbelievable']nie mogę, bo mam z tą wykładowczynią duży problem :grins: i muszę być super zajebista żeby mi przepisała ocenę której mi w poprzednim roku nie wpisała :grins:
poza tym później o 19 mam jeszcze jeden wykład :angryy:[/QUOTE]

uaa, to powodzenia :evil_lol:

[quote name='a_niusia']wiem, ale nadal mieszcza sie w lozku, wiec jest spoko:)))

kurde naprawdebym chciala jeszcze papiska, ale grzecznego:))))[/QUOTE]

to papisie bywają grzeczne? :cool3:

[quote name='Vectra']ja bym chciała by moje kastratki , straciły charakter i by Klementyna zaczęła tyć :evil_lol:
Lalka miała i przed tendencje do puszystości , Klementyny nie da się utuczyć ...
Na nietrzymanie moczu są odpowiednie lekarstwa , a zdarza się z takim samym prawdopodobieństwem jak ropomacicze ...

Jedyna różnica to wygoda , suka z cieczką lub bez .... jeszcze osobiście nie spotkałam suki , która po tym zabiegu straciła charakter .... wręcz przeciwnie , stają się czasem bardziej męskie , władcze .... ale suki przed cieczką i w trakcie są takie same ;)[/QUOTE]

znaczy mówisz mi, że mam ciąć? :lol:

Posted

Boże... Widzę, że każdy powód do zaczepki jest dobry :roll:

Wracając do TEMATU. Dla mnie psie jajka są obleśneeee. Poza tym nie można takiego po brzuszku głaskać. Jak pies jest z tych dłuższowłosych, to jeszcze jako tako, ale jakiś krótkowłosy i to do tego pies. Bleee... Ja miałam psa ONka, jajek widać nie było na szczęście, ale po***ne to takie było, że :mdleje: Tylko nie wiem czy przypisywać to płci czy jednak rasie :evil_lol:
Choć nie wykluczam, że kiedyś w moim życiu pojawi się pies i pewnie tak, jak ktoś tu napisał - jak będzie mój, to nawet jaja mi przeszkadzać nie będą :loveu:

Posted

[quote name='A&L']Poza tym nie można takiego po brzuszku głaskać. [/QUOTE]

Dlaczego nie? :evil_lol:
Gdyby Iwan nie miał nic przeciwko, to bym go miziała aż miło :evil_lol:

Posted

Pies to je pies , jajka musi mieć :diabloti:
Wolę samce , ale to trzeba psa mieć , poznać i porównać ;)
Prawda , że dzyndzel na brzuszku uniemożliwia wygłaskanie całego brzuszka , ale idzie się przyzwyczaić ;)

Posted

[quote name='Vectra']to musi być Twoja decyzja :) jak Ci przeszkadza cieczka , to pewno , ale jak dajesz radę ...
w Lublinie podobno jedna lecznica robi to fachowo :)[/QUOTE]

która?

a co do jajek i głaskania brzuszka, to niestety macie rację, nie da się i już :lol: wolę dziewczynki :eviltong:

Posted

zapytam dokładnie , bo tam są ze trzy te lecznice ..... byle nie ta tzw "w polach" bo tam rzeźnicy i krwiopijcy ;)

Ja musiałam się przyzwyczaić do suk ;) Lalka to moja pierwsza suka , zawsze miałam samce.