Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tatuś naprawił aparat :loveu: próbowałam zdjęć z odwrotnym mocowaniem, a właściwie odwrotnym trzymaniem co sprawiło że nie są zbyt ostre, ale to nic. istotne, że znów się zapaliłam do tego... może fotografia ludzi to nie było to i dlatego dość szybko się wypaliłam. może mi nawróci pasja ;)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak dobrze pójdzie- czyli nie przyjedzie 5 osób:diabloti:- to w sobotę oprócz w dog divingu wystartujemy też w time trialu ;) aktualnie nie mamy ŻADNEGO dysku i szukam kogoś kto pożyczy na kilka dni do nauki rzucania... nie rzucaliśmy od obozu :roll:

aa i na dodatek nie do końca dostałam wolny dzień i po startach mam być w pracy na ee... 1,5h? lipa, ale cóż. więc ci którzy chcą się z nami spotkać- będziemy od 10 do 12, potem pewnie wrócimy jeśli się zakwalifikujemy do kolejnych etapów

Posted

motyleqq napisał(a):
na Ciebie zawsze można liczyć! ciekawe czy w weekend nadal nikt nas nie będzie lubił :cool3:

na bank :grins:
kurde, tak mi się nie chce ruszać dupy z domu :evil_lol: ale chyba wypadałoby w końcu. Nie wiem tylko czy w ogóle wezmę jakiegoś psa, bo nie za bardzo mam ochotę się z nimi ciągać
chyba że ktoś porobi jakieś ładne zdjęcia :grins:

Posted

westie_justa napisał(a):
w weekend wszyscy was znienawidzą :diabloti:

dzięki :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
lubimy lubimy :eviltong::eviltong:

uff!

Amber napisał(a):
Dawaj foty i nie marudź... Dziś, ekhym... Jari używał twojego dysku :eviltong: Jutro się przejadę i kupię drugi :evil_lol:

o widzisz, on chce żebyście ćwiczyli frisbee! :evil_lol:

paulaa. napisał(a):
Też będę ze Scoobem w weekend pewnie. Mam nadzieję, że was złapię, to w końcu oddam te spodnie. :evil_lol:

dobrze by było, życie bez nich jest ciężkie :lol:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
ej, to przejdźcie do finału, bo chciałabym Was zobaczyc w DD a mogę byc tylko w niedzielę :eviltong:

ok, przejdziemy, nie ma sprawy :diabloti:

Unbelievable napisał(a):
na bank :grins:
kurde, tak mi się nie chce ruszać dupy z domu :evil_lol: ale chyba wypadałoby w końcu. Nie wiem tylko czy w ogóle wezmę jakiegoś psa, bo nie za bardzo mam ochotę się z nimi ciągać
chyba że ktoś porobi jakieś ładne zdjęcia :grins:

nie no nie no, ja chcę żebyś wzięła Gramusia! mam już aparat to zrobię foty, ale brzydkie, może być? :cool3:

Posted

debiut był lekko nieudany :evil_lol: zakwalifikowaliśmy się wprawdzie do zawodów, ale potem już nic... Etna jednak bala się skakać do basenu, zupełnie co innego niż do stawu/rzeki. skoczyła, ale beznadziejnie :lol:
a w time trialu w końcu nie braliśmy udziału ;)

Posted

dog193 napisał(a):
A będziecie coś dalej robić w tym kierunku, czy sobie darujecie? ;)

a co można robić w kierunku dog divingu? kupić sobie basen? :lol: ten sport praktycznie nie istnieje w Polsce, można się pobawić na zawodach i tyle

Posted

hehe, no to tak to właśnie wygląda, zresztą ten sport to jak nie sport ;) niczego tu uczyć nie trzeba, nie ma nad czym pracować... albo pies ma daleki wyskok, albo nie. z psem który skacze na 9m na pewno nie mamy szans :diabloti: