Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']a czy Honeyka się bawi? bo moja lubi staffiki, nawet jak raz jeden chciał zabrać szarpak który trzymałam, to tylko zaczęła razem z nim skakać- zazwyczaj chce w takiej sytuacji zeżreć pieseczka :cool3:[/QUOTE]

A owszem, bawi się, i do psów jest bardzo uległa ;)

Posted

Ja to i tak pewnie będę zmuszona wziąć psy, bo niekoniecznie je lubię zostawiać same w domu. Poza tym wszystko będzie zależne od pogody. Jak będzie chłodniej to zawsze mogą zostać w samochodzie, jak mnie zaczną wkurzać :eviltong:

Unblelele, szkoda, że nie bierzesz Brumy, chętnie bym sobie obczaiła bordera na żywo ;)

Posted

[quote name='Martens']A owszem, bawi się, i do psów jest bardzo uległa ;)[/QUOTE]

no to mam przeczucie, że zostaną przyjaciółkami :cool3:

haha Amber, tam będą prawie same bordery :lol:

Posted

trochę się martwię o Etnę. oprócz tego dziwnego apetytu zauważyłam coś przy czesaniu- wyczesało się razem z sierścią kilka 'płatków' wysuszonej skóry... to chyba nie jest normalne?

Posted

Jak linieje teraz mocno to to całkiem normalne.Czar jak się sypie z okrywowych to leci mu własnie i kłak i takie płaty skóry.Tzn. Zawsze linieniu towarzyszy u niego łupież jak zamieć śnieżna.

Posted

ale to nie jest łupież, tylko takie jakby łuszczenie się skóry. ona miała łupież za szczeniaka, zupełnie inaczej wyglądał. a tego to w ogóle jest malutko... no nic, i tak jutro idziemy badać poziom glukozy, przy okazji na wszelki wypadek zapytam o skórę

czy ktoś ma pomysł na prowizoryczny ochraniacz na udo? moja noga puchnie i cierpi od vaultów...

Posted

motyleqq napisał(a):

czy ktoś ma pomysł na prowizoryczny ochraniacz na udo? moja noga puchnie i cierpi od vaultów...

mniejszego psa :grins:
ewentualnie możesz zrobić z Etny kosciotrupka, będzie mniej ważyć :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
mniejszego psa :grins:
ewentualnie możesz zrobić z Etny kosciotrupka, będzie mniej ważyć :evil_lol:

Czy ja wiem, 10kg mojego psa też daje nieźle popalić mojej nodze :lol:

Posted

Ja raczej zostanę przy foksach, bo pasuje mi ich wielkość, są takie akuratne i jeśli chodzi o sporty typu frisbee to właśnie foks, ale chcę też collie krótkowłosego :) Takie dwie ryjówki, jedna mniejsza druga większa mi się marzą :loveu: Ale collie to mi się marzy do obi i takiej tam dłubaniny :)

Posted

dog193 napisał(a):
Ja raczej zostanę przy foksach, bo pasuje mi ich wielkość, są takie akuratne i jeśli chodzi o sporty typu frisbee to właśnie foks, ale chcę też collie krótkowłosego :) Takie dwie ryjówki, jedna mniejsza druga większa mi się marzą :loveu: Ale collie to mi się marzy do obi i takiej tam dłubaniny :)

A ja dokładnie odwrotne :lol:

Posted

mniejszy jest, zwłaszcza suki. nie jakoś dużo, ale mniejszy. ale póki co się nie zanosi na drugiego psa ;) więc nie ma ostatecznej decyzji. za to dzięki wskazówce Martyńci będziemy mieli traszkę chińską :cool3: