Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LadyS']Mój robi dokładnie to samo z tym, że najchętniej o czyste ubrania albo moją poduszkę :lol: Ja tam chciałabym mieć doga, ale odstrasza mnie to, że one tak krótko żyją :roll:

Zu się bydłaczy też, nawet mam to nagrane :evil_lol:

A dogi, cudowne psy... No ale właśnie, kiedyś dogi żyły dużo dłużej, teraz często kilkuletnie psy są już określane jako "dojrzałe", w sensie stare :roll: No i bywa, że wiele z nich nie dożywa nawet 4. - 5. urodzin :( Chociaż gdyby mnie było stać na doga, to bym wolała dobermana :evil_lol:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LadyS napisał(a):
Mój robi dokładnie to samo z tym, że najchętniej o czyste ubrania albo moją poduszkę :lol: Ja tam chciałabym mieć doga, ale odstrasza mnie to, że one tak krótko żyją :roll:

To mamy genialne psy :D Ja też chciałabym doga i również odstrasza mnie krótkowieczność i ślinienie się :roll:

Posted

U mnie w domu był dog, mieliśmy cudowną suczkę... Ale tylko 8 lat żyła. :( Jak sobie pomyślę, że Eris jest teraz już prawie w tym wieku, co Clio już miała końcówkę to kurczę, szkoda że duże rasy tak krótko żyją.
Ale też są wyjątki, matka Clio żyła 13 lat!

Posted

motyleqq napisał(a):
czekam czekam :lol: i na te na pniach :lol:

a truskawek nie było :placz:

te na pniach w ogóle nie powychodziły :eviltong: znaczy Etna tak, ale te wspolne nie :P
To teraz głodujesz :evil_lol:?

Posted

westie_justa napisał(a):
te na pniach w ogóle nie powychodziły :eviltong: znaczy Etna tak, ale te wspolne nie :P
To teraz głodujesz :evil_lol:?

szkoda, byłby dowód ich przyjaźni :cool3: w końcu nie każdy może wypić z etniastej miski :cool3:

hihi, nie, kupiłam sobie pierogi :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']szkoda, byłby dowód ich przyjaźni :cool3: w końcu nie każdy może wypić z etniastej miski :cool3:

hihi, nie, kupiłam sobie pierogi :lol:
Ależ jest dowód przyjaźni, prosze jakie siostrzyczki :lol::cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']https://lh3.googleusercontent.com/-R2ODcNkKoGI/T93mo62KfxI/AAAAAAAAAwQ/AFvW4Jj1SLE/s640/_DSC3463 copy.jpg fajna ta fotka, oczka super :)
a tu jaką ma minę https://lh6.googleusercontent.com/-hA5zIqNTAAs/T93mtE48HVI/AAAAAAAAAxE/l4IuU2jGZms/s640/_DSC3475 copy.jpg :lol:
Ja chyba tylo takie zdjecia powinnam robic, bo te w ruchu nie wychodzą, chyba ze na duzej ogniskowej :eviltong:

Nasza akcja piłkowa była najlepsza :roflt:

Posted

a_niusia napisał(a):
jakie zajebiste szelki:)

tak sobie mysle czy by mojej tez nie sprezentować siostrzanych szelek :evil_lol:
Aleksandra95 napisał(a):
ejj, ale pokaż też Dotke.:mad:

Dotka bedzie u mnie;)

Posted

[quote name='C&B']Etna ma przecudne te frędzelki przy uszkach ;):loveu:

dzięki, ładne są, ale się filcują :eviltong:

[quote name='westie_justa']Ja chyba tylo takie zdjecia powinnam robic, bo te w ruchu nie wychodzą, chyba ze na duzej ogniskowej :eviltong:

Nasza akcja piłkowa była najlepsza :roflt:

mój pies jest niedorozwinięty:
https://lh5.googleusercontent.com/-MuRhQB8YSRQ/T93mwQmKC8I/AAAAAAAAAxw/9IDsD3750aI/s640/_DSC3482%20copy.jpg

:lol:

jeszcze się nauczysz w ruchu robić :)

to w ogóle był dzień pełen wrażeń: prawie stracona piłka, przewrócona dziewczynka, zgubienie się :roflt: i jeszcze piłką w głowę dostałam :lol:

Posted

a_niusia napisał(a):
jakie zajebiste szelki:)

dziękujemy :)
westie_justa napisał(a):
tak sobie mysle czy by mojej tez nie sprezentować siostrzanych szelek :evil_lol:

koniecznie różowe i zamówimy im takie same napisy, będą siostrami na obozie :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']
mój pies jest niedorozwinięty:
https://lh5.googleusercontent.com/-MuRhQB8YSRQ/T93mwQmKC8I/AAAAAAAAAxw/9IDsD3750aI/s640/_DSC3482 copy.jpg

:lol:

jeszcze się nauczysz w ruchu robić :)

to w ogóle był dzień pełen wrażeń: prawie stracona piłka, przewrócona dziewczynka, zgubienie się :roflt: i jeszcze piłką w głowę dostałam :lol:
:evil_lol:

Tak, i jeszcze Dotke straciłam w międzyczasie :roflt:
[quote name='motyleqq']dziękujemy :)

koniecznie różowe i zamówimy im takie same napisy, będą siostrami na obozie :evil_lol:
Haha, zaczynam odkładać kase :lol: a no i napisy koniecznie tez musza byc :lol: