motyleqq Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Izabela124. napisał(a):Widać, że Etna ma niezłe ADHD :D co racja, to racja :lol: Quote
Natalia&Cody Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Świetne macie te fotki. :loveu: :loveu: I wodne i frizbowe :D :loveu: :loveu: Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 a tak się uczymy odbicia od uda: [video=youtube;uhnLgHqc0WI]http://www.youtube.com/watch?v=uhnLgHqc0WI&feature=youtu.be[/video] ledwo chodzę :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 A&L napisał(a):Chciałaś, to cierp :diabloti: a daj spokój... :evil_lol: trzęsę się ze strachu na myśl o odbiciu od brzucha :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ja już mówiłam Ci o filmiku :p no i gratuluję:) A to nie od biodra się robi? :hmmmm: Quote
paulaa. Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 współczuje, też to ostatnio ćwiczymy i mam mnóstwo siniaków na udach, te moje 13kg robi swoje, więc wyobrażam sobie co masz z etną :D Quote
A&L Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 motyleqq napisał(a):a daj spokój... :evil_lol: trzęsę się ze strachu na myśl o odbiciu od brzucha :evil_lol: Kup sobie ochraniacze (o ile są na brzuch) :grins: Quote
gops Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 ja jak mi moje 17kg kilka razy odbiję sie od uda to mam siniaki , od biodra próbowałam uczyć to prawie zawsze lądowałam na ziemi nie polecam przy większym psie :lol: Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='westie_justa']Ja już mówiłam Ci o filmiku :p no i gratuluję:) A to nie od biodra się robi? :hmmmm: też tak myślałam, ale Monika mnie uświadomiła :evil_lol: patrz tu [quote name='paulaa.']współczuje, też to ostatnio ćwiczymy i mam mnóstwo siniaków na udach, te moje 13kg robi swoje, więc wyobrażam sobie co masz z etną :D a jak Wam idzie? :cool3: [quote name='A&L']Kup sobie ochraniacze (o ile są na brzuch) :grins: są kamizelki, może będą w sklepie, a ja na pewno najpierw kupię, a potem zacznę uczyć :diabloti: tylko skąd wziąć 200zł... :shake: Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 gops napisał(a):ja jak mi moje 17kg kilka razy odbiję sie od uda to mam siniaki , od biodra próbowałam uczyć to prawie zawsze lądowałam na ziemi nie polecam przy większym psie :lol: no co Ty, większe i cięższe psy odbijają się od ciała :eviltong: ale to nie jest od biodra, powinno być od brzucha(dałam wyżej link do filmiku) Quote
gops Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 motyleqq napisał(a):no co Ty, większe i cięższe psy odbijają się od ciała :eviltong: ale to nie jest od biodra, powinno być od brzucha(dałam wyżej link do filmiku) wiem widziałam nie raz nawet 30 kg psy i zawsze się dziwiłam , musi być jakiś trik że się ludzie nie wywalają :evil_lol: ja uczyłam od biodra, od brzucha to chyba tym bardziej bym leżała , na pewno jakoś się trzeba odpowiednio zgiąć czy coś :lol: już nie mam takich ambicji , darowałam sobie to bo jednak moja suka leciutka nie jest (chodzi o sylwetke żeby psu nie zaszkodzić). taki szczuplutki borderek to co innego . Quote
A&L Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No, a jak tam idzie rozkręcanie biznesu? Skąd wziąć :hmmmm: Może odłożyć :evil_lol: A pracujesz już w tym zoologu? Quote
Illusion Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ja jestem podrapana i mam siniaki po moim 6kg niby pudlu, więc ogólnie respect dla wszystkich, którzy robią to z cięższymi psami :lol:. Quote
dog193 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Vaulty można robić od dowolnej części ciała, wedle wyobraźni przewodnika ;) Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 A&L napisał(a):No, a jak tam idzie rozkręcanie biznesu? Skąd wziąć :hmmmm: Może odłożyć :evil_lol: A pracujesz już w tym zoologu? powoli idzie :diabloti: od czwartku zaczynam :) Illusion napisał(a):Ja jestem podrapana i mam siniaki po moim 6kg niby pudlu, więc ogólnie respect dla wszystkich, którzy robią to z cięższymi psami :lol:. czuję się doceniona :cool3: dog193 napisał(a):Vaulty można robić od dowolnej części ciała, wedle wyobraźni przewodnika ;) no tak, racja :oops: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Illusion napisał(a):Ja jestem podrapana i mam siniaki po moim 6kg niby pudlu, więc ogólnie respect dla wszystkich, którzy robią to z cięższymi psami :lol:. to Gram waży teraz z 8 i nie zostawia siniaków, przy czym nie jest zbyt delikatny a mi się łatwo siniaki robią :diabloti: i właśnie dlatego nie mogłabym mieć psa większego niż Bruma :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 mi się strasznie szybko siniaki robią i w ogóle wszystko mnie boli, byle dotknięcie :evil_lol: a Etna jest chamska i niedelikatna, więc wyglądam jak wyglądam :lol: nasz drugi pies pewnie będzie mniejszy :cool3: Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 O kurde ten na filmiku to ma niezły wyskok :lol: Quote
Aleksa. Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bXBAP40qnSk&feature=plcp ja to dawno oglądałam mega.;) Quote
Joann Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']http://www.youtube.com/watch?v=bXBAP40qnSk&feature=plcp ja to dawno oglądałam mega.;) noo fajne;] a mojego asta ludzie sie czepiają ze skacze i wisi na czymś i po co to heheheh;] Quote
Recommended Posts