Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
a daj spokój... :evil_lol: trzęsę się ze strachu na myśl o odbiciu od brzucha :evil_lol:

Kup sobie ochraniacze (o ile są na brzuch) :grins:

Posted

ja jak mi moje 17kg kilka razy odbiję sie od uda to mam siniaki , od biodra próbowałam uczyć to prawie zawsze lądowałam na ziemi nie polecam przy większym psie :lol:

Posted

[quote name='westie_justa']Ja już mówiłam Ci o filmiku :p no i gratuluję:)
A to nie od biodra się robi? :hmmmm:

też tak myślałam, ale Monika mnie uświadomiła :evil_lol: patrz tu

[quote name='paulaa.']współczuje, też to ostatnio ćwiczymy i mam mnóstwo siniaków na udach, te moje 13kg robi swoje, więc wyobrażam sobie co masz z etną :D

a jak Wam idzie? :cool3:

[quote name='A&L']Kup sobie ochraniacze (o ile są na brzuch) :grins:

są kamizelki, może będą w sklepie, a ja na pewno najpierw kupię, a potem zacznę uczyć :diabloti: tylko skąd wziąć 200zł... :shake:

Posted

gops napisał(a):
ja jak mi moje 17kg kilka razy odbiję sie od uda to mam siniaki , od biodra próbowałam uczyć to prawie zawsze lądowałam na ziemi nie polecam przy większym psie :lol:

no co Ty, większe i cięższe psy odbijają się od ciała :eviltong: ale to nie jest od biodra, powinno być od brzucha(dałam wyżej link do filmiku)

Posted

motyleqq napisał(a):
no co Ty, większe i cięższe psy odbijają się od ciała :eviltong: ale to nie jest od biodra, powinno być od brzucha(dałam wyżej link do filmiku)

wiem widziałam nie raz nawet 30 kg psy i zawsze się dziwiłam , musi być jakiś trik że się ludzie nie wywalają :evil_lol:
ja uczyłam od biodra, od brzucha to chyba tym bardziej bym leżała , na pewno jakoś się trzeba odpowiednio zgiąć czy coś :lol:
już nie mam takich ambicji , darowałam sobie to bo jednak moja suka leciutka nie jest (chodzi o sylwetke żeby psu nie zaszkodzić). taki szczuplutki borderek to co innego .

Posted

No, a jak tam idzie rozkręcanie biznesu? Skąd wziąć :hmmmm: Może odłożyć :evil_lol: A pracujesz już w tym zoologu?

Posted

A&L napisał(a):
No, a jak tam idzie rozkręcanie biznesu? Skąd wziąć :hmmmm: Może odłożyć :evil_lol: A pracujesz już w tym zoologu?

powoli idzie :diabloti:
od czwartku zaczynam :)

Illusion napisał(a):
Ja jestem podrapana i mam siniaki po moim 6kg niby pudlu, więc ogólnie respect dla wszystkich, którzy robią to z cięższymi psami :lol:.

czuję się doceniona :cool3:

dog193 napisał(a):
Vaulty można robić od dowolnej części ciała, wedle wyobraźni przewodnika ;)

no tak, racja :oops:

Posted

Illusion napisał(a):
Ja jestem podrapana i mam siniaki po moim 6kg niby pudlu, więc ogólnie respect dla wszystkich, którzy robią to z cięższymi psami :lol:.

to Gram waży teraz z 8 i nie zostawia siniaków, przy czym nie jest zbyt delikatny a mi się łatwo siniaki robią :diabloti:

i właśnie dlatego nie mogłabym mieć psa większego niż Bruma :diabloti:

Posted

mi się strasznie szybko siniaki robią i w ogóle wszystko mnie boli, byle dotknięcie :evil_lol: a Etna jest chamska i niedelikatna, więc wyglądam jak wyglądam :lol:

nasz drugi pies pewnie będzie mniejszy :cool3: