Unbelievable Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 motyleqq napisał(a):wiem, czasem się za głowę łapię bojąc się że właśnie mi się pies połamał :evil_lol: to kwestia złego rzutu czy jej stylu skakania? mi się wydaje, że tego pierwszego dzięki :) złe rzuty, za nisko/za wysoko- bo ona już się wybija do góry, ale jeszcze nie ma wystarczająco dużo czasu żeby ładnie upaść Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Super, strasznie zwinna jest:):) a co do pochwał za rysunek to wszystkim dziękuję :p Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Proszę chronić oczy przed zabójczymi przepaleniami na zdjęciach :cool1: Quote
Natalia&Cody Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Etna + frisbee = mieszanka wybuchowa :loveu: :D Justyna nie przesadzaaj. Nie są takie złe. :loveu: Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Etna + frisbee = mieszanka wybuchowa :loveu: :D Justyna nie przesadzaaj. Nie są takie złe. :loveu: Gdybyś Ty wiedziała co tam się działo :diabloti: Nie wcale :lol: Quote
motyleqq Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg10/scaled.php?server=10&filename=dsc3070copy.jpg&res=landing ahaha jaka mina pełna satysfakcji:lol: dzięki za foteczki! no i Justa ma rację, Etna przechodziła dziś samą siebie, mało nie wybuchła z emocji :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Chyba nie znam psa z bardziej dopasowanym imieniem niż ona :lol:. Jest super, ogarnie się tylko to będzie wymiatać :). Quote
Illusion Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Foty przeszły już częściową selekcję i czekają aż zgram je na komputer :cool3:. Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Illusion']Foty przeszły już częściową selekcję i czekają aż zgram je na komputer :cool3:. okk może wytrzymam :lol: Quote
motyleqq Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg265/scaled.php?server=265&filename=dsc3076copy.jpg&res=landing nawet ładny ten mój pies :lol: mam nadzieję że wśród zdjęć Natalii znajdzie się jakieś z psem lecącym, bo dzisiejsze rzuty Piotra średnie były :diabloti: a Monice to myśleliśmy, że odszkodowanie będziemy płacić, takiego mamy delikatnego pieska :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 no ja czekam, bo Natalia na pewno ma pełno zajebistych zajebistości w aparacie :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 też tak myślę :cool3: uczymy się powoli zarzucania tyłka na ścianę ale w sumie to nie wiem, jak mam przejść z książek do ściany :evil_lol: teraz jesteśmy na etapie że wchodzi tylnimi łapami na wysokość miska+gruba książka i już ładnie załapała, ale nie wiem co dalej :niewiem: Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 moze spróbuj jej to zrobić jeszcze wyzej? tak żeby sama tyłkiem zarzuciła, a potem ze ścianą nie powinno być problemu jak dasz komende, albo jeszcze zanim sciana to drzewo takie w miare pochyłe;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 NA-TA-LIA NA-TA-LIA :laola: czekamy na zdjęcia! :cool3: Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):NA-TA-LIA NA-TA-LIA :laola: czekamy na zdjęcia! :cool3: Nie no mówiłam że jakąś masakre zrobiłam, nawet nikt nie chce na to patrzeć :lol: Quote
Naklejka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 motyleqq napisał(a):też tak myślę :cool3: uczymy się powoli zarzucania tyłka na ścianę ale w sumie to nie wiem, jak mam przejść z książek do ściany :evil_lol: teraz jesteśmy na etapie że wchodzi tylnimi łapami na wysokość miska+gruba książka i już ładnie załapała, ale nie wiem co dalej :niewiem: My się zatrzymaliśmy na etapie włażenia tyłkiem na kanapę, dalej pies nie ogarnia, ale on nie należy do inteligentnych :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 westie_justa napisał(a):Nie no mówiłam że jakąś masakre zrobiłam, nawet nikt nie chce na to patrzeć :lol: nieeee nie tak to miało wyglądac! Po prostu Natalia jest widocznie bardzo nieśmiała i trzeba ją trochę bardziej zachęcic do wstawienia zdjęc : D Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):nieeee nie tak to miało wyglądac! Po prostu Natalia jest widocznie bardzo nieśmiała i trzeba ją trochę bardziej zachęcic do wstawienia zdjęc : D :eviltong: widze już małe przeswity co do dzisiejszej sesji, na fb :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Etny mam niedużo szkoda, że nie zostaliście dłużej :-( Quote
motyleqq Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 dzięki za zdjęcia! :) szkoda, że Etna za bardzo nie wyskakiwała(nie miała do czego:evil_lol:), wodne bardzo mi się podobają:) Quote
Illusion Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ćwicz rzucanie to się jeszcze umówimy na frizbową sesyjkę :cool3:. Quote
Recommended Posts