Zuzia&Snoopy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 haha ok, a ja się kiedyś zmotywuję żeby przyjść wcześniej :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):haha ok, a ja się kiedyś zmotywuję żeby przyjść wcześniej :diabloti: tylko czy teraz przed obozami będą zajęcia? bo mi się wydaje, że przyszły tydzień i pewnie będzie przerwa? Quote
A&L Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 No, piękmie, cudnie, zwariowanie, ale większośc, to chyba na fb widziałam. Proszę o jakieś domowe, kiedy Etna odpoczywa (o ile to możliwe w jej przypadku :diabloti:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 motyleqq napisał(a):tylko czy teraz przed obozami będą zajęcia? bo mi się wydaje, że przyszły tydzień i pewnie będzie przerwa? aż musiałam zajrzeć do tajemniczego kalendarzyka :evil_lol: wychodzi na to że w przyszłym tygodniu są i w poniedziałek jeszcze za 2 tygodnie :) Quote
motyleqq Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 A&L napisał(a):No, piękmie, cudnie, zwariowanie, ale większośc, to chyba na fb widziałam. Proszę o jakieś domowe, kiedy Etna odpoczywa (o ile to możliwe w jej przypadku :diabloti:) ona w domu cały czas śpi :cool3: teraz już nie mam aparatu :( będę nagrywać filmiki w sobotę jak pójdziemy z TŻ rzucać, a w niedziele z Justą mamy jechać na PM, to ona porobi:lol: Quote
motyleqq Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):aż musiałam zajrzeć do tajemniczego kalendarzyka :evil_lol: wychodzi na to że w przyszłym tygodniu są i w poniedziałek jeszcze za 2 tygodnie :) tak i wtedy kończy się obecna dziesiątka i wydaje mi się, ze teraz nie będzie następnej. ale nie pytałam :lol: Quote
A&L Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 To ja czekam na jakieś nowości i przy okazji zapraszam w niedzielę/poniedziałek na relację ze spotkania terrierowego ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 motyleqq napisał(a):tak i wtedy kończy się obecna dziesiątka i wydaje mi się, ze teraz nie będzie następnej. ale nie pytałam :lol: aaaa w ten sposób :) to chyba rzeczywiście nie. Tak mi się obiło o uszy ale nie chcę wprowadzić w błąd Quote
Kashdog Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Zuza, zmotywuj się, przyjdź na ich trening i jakieś zdjęcia porób :sg168: Quote
motyleqq Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Kashdog napisał(a):Zuza, zmotywuj się, przyjdź na ich trening i jakieś zdjęcia porób :sg168: o to to, dobrze prawisz :cool3: Quote
motyleqq Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 częściej może Ci się tak nudzić :loveu: super!! Quote
Natalia&Cody Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ale bajerancka Etna :loveu: :D A na fotki to jakoś motywować tych fotografów :D Quote
A&L Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Natalia&Cody napisał(a): A na fotki to jakoś motywować tych fotografów :D Smakami najlepiej :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A&L napisał(a):Smakami najlepiej :evil_lol: albo szarpaniem :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kashdog napisał(a):Zuza, zmotywuj się, przyjdź na ich trening i jakieś zdjęcia porób :sg168: do focenia agility to ja się nie nadaję :eviltong: a rysunek jest boski!!! Quote
Amber Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A Etna się nie będzie bała skoczyć z podestu do wody? Quote
Kashdog Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):do focenia agility to ja się nie nadaję :eviltong: Ale zaraz dostanieeesz :mad::diabloti: Quote
motyleqq Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Amber napisał(a):A Etna się nie będzie bała skoczyć z podestu do wody? a czemu miałaby się bać? :) jutro jedziemy na PM poskakać, a przed zawodami do naszego rodzinnego miasta pewnie nie raz, a tam jest niby molo ;) Quote
gops Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 dokładnie jak pies uwielbia wode to nie będzie miał problemu żeby z pomostu skakać , nawet moja pokraka skacze bez problemu . Quote
motyleqq Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Etna tak kocha aportowanie z wody, że ma szał w oczach i się nie męczy wcale :lol: a przy wyższych temperaturach normalne aportowanie to kilka rzutów i pies pada Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 motyleqq napisał(a):Etna tak kocha aportowanie z wody, że ma szał w oczach i się nie męczy wcale :lol: a przy wyższych temperaturach normalne aportowanie to kilka rzutów i pies pada Na dog diving! Okazało się wogóle coś z tym dd w warszawie? Quote
motyleqq Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 nie odpisali mi, ale z tego co jest w opisie zawodów wnioskuje, że można startować :) bo przy tych dyscyplinach co są finały jest to wyraźnie zaznaczone Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 motyleqq napisał(a):nie odpisali mi, ale z tego co jest w opisie zawodów wnioskuje, że można startować :) bo przy tych dyscyplinach co są finały jest to wyraźnie zaznaczone To fajnie, rozumiem, że się zapiszecie? :D Quote
Recommended Posts