Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
haha ok, a ja się kiedyś zmotywuję żeby przyjść wcześniej :diabloti:

tylko czy teraz przed obozami będą zajęcia? bo mi się wydaje, że przyszły tydzień i pewnie będzie przerwa?

Posted

No, piękmie, cudnie, zwariowanie, ale większośc, to chyba na fb widziałam. Proszę o jakieś domowe, kiedy Etna odpoczywa (o ile to możliwe w jej przypadku :diabloti:)

Posted

motyleqq napisał(a):
tylko czy teraz przed obozami będą zajęcia? bo mi się wydaje, że przyszły tydzień i pewnie będzie przerwa?

aż musiałam zajrzeć do tajemniczego kalendarzyka :evil_lol: wychodzi na to że w przyszłym tygodniu są i w poniedziałek jeszcze za 2 tygodnie :)

Posted

A&L napisał(a):
No, piękmie, cudnie, zwariowanie, ale większośc, to chyba na fb widziałam. Proszę o jakieś domowe, kiedy Etna odpoczywa (o ile to możliwe w jej przypadku :diabloti:)

ona w domu cały czas śpi :cool3: teraz już nie mam aparatu :( będę nagrywać filmiki w sobotę jak pójdziemy z TŻ rzucać, a w niedziele z Justą mamy jechać na PM, to ona porobi:lol:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
aż musiałam zajrzeć do tajemniczego kalendarzyka :evil_lol: wychodzi na to że w przyszłym tygodniu są i w poniedziałek jeszcze za 2 tygodnie :)

tak i wtedy kończy się obecna dziesiątka i wydaje mi się, ze teraz nie będzie następnej. ale nie pytałam :lol:

Posted

To ja czekam na jakieś nowości i przy okazji zapraszam w niedzielę/poniedziałek na relację ze spotkania terrierowego ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
tak i wtedy kończy się obecna dziesiątka i wydaje mi się, ze teraz nie będzie następnej. ale nie pytałam :lol:

aaaa w ten sposób :) to chyba rzeczywiście nie. Tak mi się obiło o uszy ale nie chcę wprowadzić w błąd

Posted

Amber napisał(a):
A Etna się nie będzie bała skoczyć z podestu do wody?

a czemu miałaby się bać? :) jutro jedziemy na PM poskakać, a przed zawodami do naszego rodzinnego miasta pewnie nie raz, a tam jest niby molo ;)

Posted

Etna tak kocha aportowanie z wody, że ma szał w oczach i się nie męczy wcale :lol: a przy wyższych temperaturach normalne aportowanie to kilka rzutów i pies pada

Posted

motyleqq napisał(a):
Etna tak kocha aportowanie z wody, że ma szał w oczach i się nie męczy wcale :lol: a przy wyższych temperaturach normalne aportowanie to kilka rzutów i pies pada

Na dog diving! Okazało się wogóle coś z tym dd w warszawie?

Posted

nie odpisali mi, ale z tego co jest w opisie zawodów wnioskuje, że można startować :) bo przy tych dyscyplinach co są finały jest to wyraźnie zaznaczone

Posted

motyleqq napisał(a):
nie odpisali mi, ale z tego co jest w opisie zawodów wnioskuje, że można startować :) bo przy tych dyscyplinach co są finały jest to wyraźnie zaznaczone

To fajnie, rozumiem, że się zapiszecie? :D