Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dog193 napisał(a):
Super zdjęcia :) Fajnie Etna pracuje, taka wpatrzona w ciebie :)

dzięki :) czasem nawet za bardzo, dzisiejszy komentarz trenerki na agi: 'nieodcięta pępowina' :lol: tyczyło się to całej naszej relacji, czyli nie tylko ona wpatrzona we mnie, ale i ja w nią :evil_lol:

dziś Zuzia od Snoopyego widziała nasz jeden bieg, więc może przyjdzie się tu ze mnie pośmiać :evil_lol: mój pies jest cudowny, ale smutna prawda jest taka, że nie umiem prowadzić :eviltong:

wrzucam teraz fotki z zawodów które robiłam ja :)

pudels, który miał takie tempo, że kopary opadały!

Fanta :cool3:

ta pani zachowywała niesamowity spokój, niezależnie od sytuacji :lol:

Posted

i skoki przez oponę, bo obok stałam :lol:

wspaniale umaszczona malina, dokładnie takiego psa bym chciała :)

i na koniec mój TŻ z Piotrem, my z Justyną ogladałyśmy zawody, a oni sobie siedzieli:

jak już będzie dużo postów to dodam następne, tym razem z frisbee i pływania Etny :cool3:

Posted

http://img826.imageshack.us/img826/2376/malinkah.jpg zapytałam na fejsiku o tego psa, bo wygląda jak miks maliny z OHem, albo jak drobniutki OH, chociaż dziwnie umaszczony, bo nie ma typowych pręg, tylko jest jakby przesiany, przydymiony.

Edit: znalazłam ciekawa planszę z umaszczeniami malin: http://images10.fotosik.pl/1181/3a332a0f1f1005cc.jpg plus występuje jeszcze umaszczenie wilczaste. Czy bohater ze zdjęcia to wilczasta malina? :lol:

P.S. Czarna podpalana malina - om nom nom.

Posted

evel napisał(a):
Wygląda jak malina, ew. miks mocno malinowy ;)

Hienole trzeba szukać w innym języku niż polski ;)

jak dla mnie też malina, zwłaszcza po zdjęciach pod Twoim linkiem. a masz jakieś fajne info o OH po polsku? nie zdjęcia, tylko tekst :lol:

Posted

Tobie przynajmniej wyszły te zdjęcia :lol:
ale ten pies cudo:loveu:
ale jak my oglądałyśmy, to Etna oprócz siedzenia, przyjmowała wiele różnych póz:evil_lol:

omry napisał(a):
[FONT=Verdana]?????[/FONT]:evil_lol:

[FONT=Verdana]tez na to zwróciłam uwagę :P[/FONT]

Posted

omry napisał(a):
????? :evil_lol:

Boże... nie edytuję tego, jest zabawne :lol:

Unbelievable napisał(a):
tak jak myślałam, to ten pies

http://avusia.cba.pl/?page_id=23

no i to jest malina przecież?

westie_justa napisał(a):
Tobie przynajmniej wyszły te zdjęcia :lol:
ale ten pies cudo:loveu:
ale jak my oglądałyśmy, to Etna oprócz siedzenia, przyjmowała wiele różnych póz:evil_lol:
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]tez na to zwróciłam uwagę :P[/FONT]

no racja, czyli- lizanie pańcia, lizanie obcej kobiety, bawienie się gazetą... i chęć zeżarcia ONków na torze :cool3:

Posted

Napisz do Itske - odzywała się w Twoim wątku sklepowym, ona ma hodowlaną suńkę OH, pisała też ciekawą pracę dyplomową o hienach :)

Ogólnie holendry są chyba dość niewyrównaną rasą, niektóre są szczurowate jak maliny, inne mocniejsze, wyglądające raczej jak ciut drobniejsze ONki - post #65 i dalej ;) Choć tutaj wiek chyba też trochę gra rolę, bo Beryll jest trzy lata starsza od Eri. Ale np. Itske właśnie jest drobniejsza niż Beryll. I tak dalej :lol:

Posted

evel napisał(a):
Napisz do Itske - odzywała się w Twoim wątku sklepowym, ona ma hodowlaną suńkę OH, pisała też ciekawą pracę dyplomową o hienach :)

Ogólnie holendry są chyba dość niewyrównaną rasą, niektóre są szczurowate jak maliny, inne mocniejsze, wyglądające raczej jak ciut drobniejsze ONki - post #65 i dalej ;) Choć tutaj wiek chyba też trochę gra rolę, bo Beryll jest trzy lata starsza od Eri. Ale np. Itske właśnie jest drobniejsza niż Beryll. I tak dalej :lol:

o dzięki :)

westie_justa napisał(a):
ale w sumie TŻ - towarzysz życia, Etna jest Twoim TŻem a Piotr Piotrem :lol:

ale wykombinowałaś :cool3:

Posted

Unbelievable napisał(a):
o cholera, faktycznie, a ja byłam całe życie przekonana że to holender :evil_lol: serio, odkąd tego psa pierwszy raz zobaczyłam :evil_lol:

haha :evil_lol: ale to nie jest ten pies, zobacz sobie galerię. chyba że w galerii 'frisbee' jest jakaś inna malina, ale umaszczenie nawet nie jest podobne :eviltong: