Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wrażenie, że chyba nikt nigdy nie pracował na komputerze, nie robił projektu czy tam innej pracy i nie trafił sprzętu jasny szlak. Takie rzeczy się zdarzają, sprzęt się psuje. Po prostu. Dogo to bardzo oblegane forum, dużo danych, dużo postów itd. Zmienia się punkt widzenia, jak człowiek pozna pracę forum od kuchni, że to wszystko nie jest takie proste.
Poza tym, coś za coś... stabilność działania forum jest istotna, zmiany trzeba wprowadzać. Awarie się zdarzają. Admini ciężko pracują, żeby to forum funkcjonowało jak należy.
Moje posty też wcięło, trudno. Nic nie jest wieczne, po tej akcji warto robić sobie kopie bardzo istotnych informacji.

Posted

no mi trafil jak bylam mloda i glupia i dlatego teraz mam zawsze kopie danych na dysku zewnetrznym, a jak mam cos wybitnie waznego to jeszcze i na pen drajwie. nie ma opcji, zeby mi w tej chwili zniknely jakies wazne dane, bo bym chyba musiala uciekac z kraju.

dlatego ciezko mi troche pojac to, co sie stalo.

ale ja nie mam galerii. gdybym miala to tez bym sie chyba troche zloscila.

Posted

a_niusia napisał(a):

ale ja nie mam galerii. gdybym miala to tez bym sie chyba troche zloscila.

Galerie w tym wypadku to pikuś ;) Zdjęcia można wkleić jeszcze raz :) Bardziej szkoda/żal bazarków i tego typu akcji, bo to ma służyć pomocy zwierzakom. A taka awaria spowodowała duży problem :mad:

Posted

Migori napisał(a):
Mam wrażenie, że chyba nikt nigdy nie pracował na komputerze, nie robił projektu czy tam innej pracy i nie trafił sprzętu jasny szlak. Takie rzeczy się zdarzają, sprzęt się psuje. Po prostu. Dogo to bardzo oblegane forum, dużo danych, dużo postów itd. Zmienia się punkt widzenia, jak człowiek pozna pracę forum od kuchni, że to wszystko nie jest takie proste.
Poza tym, coś za coś... stabilność działania forum jest istotna, zmiany trzeba wprowadzać. Awarie się zdarzają. Admini ciężko pracują, żeby to forum funkcjonowało jak należy.
Moje posty też wcięło, trudno. Nic nie jest wieczne, po tej akcji warto robić sobie kopie bardzo istotnych informacji.

a ja uważam, że powinna być robiona na bieżąco kopia. nie przez nas, tylko przez adminów. i rozumiem, gdyby zniknęły 2 dni, ale nie 10. to duża strata dla działu PwP, nie dla galerii itp

Pestka napisał(a):

bardzo dziękuję! :)

Posted

westie_justa napisał(a):
oj bedzie troche tych osób :P Ojj ja to mam złeegoo.

a daj spokój, Dotka umie więcej niż Etna:lol: i Ty nie wyglądasz jak ofiara przemocy w rodzinie, a ja mam całe ręce w siniakach :cool3:

Posted

motyleqq napisał(a):
a daj spokój, Dotka umie więcej niż Etna:lol: i Ty nie wyglądasz jak ofiara przemocy w rodzinie, a ja mam całe ręce w siniakach :cool3:

oj tam, umie ale z jakim 'powerem' :cool:. Przynajmniej wiadomo ze masz psa, a nie poduszkę :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
westie, a ty chyba masz jeszcze 2 inne psy? One też są takie ciapowate?

one to są niewychowane -.- Sara to akurat 12 lat ma więc sukces że mogę ją chociaz puszcac na spacerach. Axel byłby mega... ale jest niewychowany, do tego słucha się tylko taty ze mną to on moze sie bawić;)

Posted

westie_justa napisał(a):
one to są niewychowane -.- Sara to akurat 12 lat ma więc sukces że mogę ją chociaz puszcac na spacerach. Axel byłby mega... ale jest niewychowany, do tego słucha się tylko taty ze mną to on moze sie bawić;)

przecież szkolenie to zabawa :) skoro chce się z Tobą bawić, to bawcie się w naukę... może akurat się uda :)

a ja zamówiłam juliusy dla tej małpy, a dla siebie... buty do biegania :cool3: no i jak przyjdą, to zaczynamy bieganko. ja z astmą :cool3:
przyda się, bo Etnie chyba się zbliża cieczka. na pewno powinna, no i pies zachowuje się jak skończony dureń ;) oraz wszystkie pełnojajeczne psy spotkane również :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
to może czas zaistnieć dla Alexa? ;) Sara niech spokojnie sobie żyje bez większych zmian dla niej ;)

motyleqq napisał(a):
przecież szkolenie to zabawa :) skoro chce się z Tobą bawić, to bawcie się w naukę... może akurat się uda :)

Próbowałam, no idzie po prostu, ja już tym bardziej nie wiem jak zacząć i do niego dojść

Posted

westie_justa napisał(a):
Próbowałam, no idzie po prostu, ja już tym bardziej nie wiem jak zacząć i do niego dojść

a co już zrobiłaś? co to za pies? co lubi robić najbardziej na świecie? na każdego psa jest metoda, spokojnie, znajdziemy i na niego:cool3:

Posted

Beatrx napisał(a):
a co już zrobiłaś? co to za pies? co lubi robić najbardziej na świecie? na każdego psa jest metoda, spokojnie, znajdziemy i na niego:cool3:

ja nie wiem czy mam wgl siłę do tego żeby nawet próbować. On to taki kundel niby zmixowany amstaff, 60cm w kłębie. co lubi robic? biegac! sens zycia, w czerwcu skonczy juz.. 7 lat O.O ale on bawić to tez sie nie bawi niewiadomo jak, lubi sie szarpac, biega za piłką i przy rowerze, a na fajne 'wykorzystanie' go juz chyba za późno...

Posted

no jak się lubi szarpać, to chyba nie powinno być aż tak trudno go zainteresować ;) dla Etny szarpanie to sens życia :lol:

chyba naprawdę idzie cieczka, Etna przychodzi się przytulać

Posted

Jak ja się cieszę, że u nas problem z cieczką zniknął ;) jedną przeżyliśmy i wystarczy ;) ale z drugiej strony wiem że decyzja o sterylizacji jest bardzo trudna i nie wiem co bym zrobiła przy kolejnej suni... niby taki łatwy zabieg, ale potrafi przy stworzyć wiele złego.. u nas wszystko ok , o tyle dobrze ..