Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Dreaming
Posted

Witamy was cieplutko w piątkowy poranek. :)
Etna z zdjęcia na zdjęcie coraz słodsza :) :loveu:

Posted

[quote name='motyleqq']
http://img546.imageshack.us/img546/4940/img9816y.jpg

Moja hiena :loveu:

Co do kota, to moim zdaniem nie masz się co martwić ;) Tora potrafi pogonić Lumpka. Do tego czasem jak go złapie zębami za szyje, to mam wrażenie, że lekkie zaciśnięcie pyska i ...po kocie. Lizanie jest na porządku dziennym, zazawyczaj po głowie ;) I mój kot pozwala jej na to wszystko z wielkim spokojem ;) Jak nie ma ochoty "na pieszczoty" to ucieka na okno albo drapak i po sprawie ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale ma świetną tą czupryne :cool3: :loveu:

też ją lubię :lol:

[quote name='FredziaFredzia']Etna ma mordkę jak lisek, taką cwaną. :lol:

bo jest cwana :lol:

[quote name='Fides79']http://img835.imageshack.us/img835/8167/img9834s.jpg hihi te jej kłaki za uszami są niesamowite :evil_lol:

robią furorę :cool3:

[quote name='dOgLoV']Etna :loveu: piekne zdjęcia :loveu:

[quote name='Patka & Alan']Witamy was cieplutko w piątkowy poranek. :)
Etna z zdjęcia na zdjęcie coraz słodsza :) :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']Świetne zdjęcia ! Etna się pięknie prezentuje przy świetle zachodzącego słońca :loveu:

[quote name='Silky123']Piękna cwaniara. :loveu:

[quote name='Zuzia&Snoopy']śliczne zdjęcia! Kocham takie światło :loveu:

dzięki!

[quote name='magdabroy']Moja hiena :loveu:

Co do kota, to moim zdaniem nie masz się co martwić ;) Tora potrafi pogonić Lumpka. Do tego czasem jak go złapie zębami za szyje, to mam wrażenie, że lekkie zaciśnięcie pyska i ...po kocie. Lizanie jest na porządku dziennym, zazawyczaj po głowie ;) I mój kot pozwala jej na to wszystko z wielkim spokojem ;) Jak nie ma ochoty "na pieszczoty" to ucieka na okno albo drapak i po sprawie ;)

z kotem jak się okazuje dużo lepiej jest, gdy jestem w domu tylko ja, albo tylko Piotr. szaleje, gdy jesteśmy oboje...

[quote name='Kashdog']http://img835.imageshack.us/img835/8167/img9834s.jpg
Jakie światło :loveu:
Koma cuuuudo, zakochałam się normalnie ! A co do klubu to dość nieprzyjemnie jak na pierwszy raz :roll:

oddam Komę jeśli chcesz :cool3:

[quote name='gops']świetne fotki !
nie myślałaś nigdy by jej skrócić te kudełki na uszach ?

[quote name='SZPiLKA23']http://img580.imageshack.us/img580/759/img9812w.jpg to zdjecie jest dobre :)

gops no przeciez ona wyglada topowo z tymi klaczurami

właśnie, kudełki są superowe, choć jej się zlepiają i filcują

[quote name='evel']http://img15.imageshack.us/img15/9608/img9808g.jpg :loveu::loveu:

Co do kłaczków za uszami - ja ostatnio nie wytrzymałam i wycięłam suczy wszystkie kudły dookoła uszu i na uszach. Zuzowe kudły okołouszowe są strasznie upierdliwe, filcują się jak nie wiem, a sucza przynosi w nich wszelkie skarby ziemi. To doigrały się i poszły pod nożyczki :cool1:

Etnie też się filcują, a wręcz mam wrażenie, że na suchej bardziej, niż na BARFie :roll:

co do naszego agility, baardzo zraziłam się do Fortu. nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. cóż, na szczęście nie są jedynym klubem w Wawie ;)

Etna z Komą:
[video=youtube;3CDwfws6w2c]http://www.youtube.com/watch?v=3CDwfws6w2c[/video]

Posted

Fifka się bardzo podobnie zachowuje w stosunku do chomika, tyle, że jest spokojniejsza, ale też bardzo by chciała się pobawić, ale nie ma jak :evil_lol:
Co do fortu....nie fajnie. Może spróbujcie w dog campusie lub freexach ?

Posted

[quote name='Aleksandra95']hehe, kotek jak łapką bierze :D

na szczęście bez pazurków!

[quote name='magdabroy']Ja chcę, ja chcę :lol: Mój zwierzyniec by się ucieszył :p Gorzej z mężem :evil_lol:

ale Koma jest chora na białaczkę i zaraża inne koty :(
gdyby nie to, to pewnie wzięliby ją moi rodzice, bo się w niej zakochali ;)

[quote name='omry']Przepiękne zdjęcia i przepiękna Etna :loveu:

dzięki :)

[quote name='Kashdog']Fifka się bardzo podobnie zachowuje w stosunku do chomika, tyle, że jest spokojniejsza, ale też bardzo by chciała się pobawić, ale nie ma jak :evil_lol:
Co do fortu....nie fajnie. Może spróbujcie w dog campusie lub freexach ?

właśnie, w tym cały problem, nie ma jak się pobawić:lol: a na dodatek Etna jest niedelikatna i ciągle nadeptuje Komę i jest wrzask :roll:
prawdopodobnie będziemy we freexach, czekam na odpowiedź :)

a tutaj dowód, że nie jest tak źle w moim zwierzyńcu:

Etna przyzwyczaja się do klatki, ale za każdym razem jak tam siadam, to przyłazi Koma i wtedy Etna już nie chce klatkować ;) rozwiązanie? wpakować kota do klatki :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):

właśnie, w tym cały problem, nie ma jak się pobawić:lol: a na dodatek Etna jest niedelikatna i ciągle nadeptuje Komę i jest wrzask :roll:
prawdopodobnie będziemy we freexach, czekam na odpowiedź :)

Jeszcze trochę i może ogarnie, że trzeba być delikatniejszą.
Muszę powiedzieć, że już Wam zazdroszczę:loveu::diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
No to troszkę problem :( I nie dziwię się, że Twoi rodzice się w niej zakochali :loveu:

Zdjęcie wspólne w klatce jest boskie :loveu:

dzięki :)

Kashdog napisał(a):
Jeszcze trochę i może ogarnie, że trzeba być delikatniejszą.
Muszę powiedzieć, że już Wam zazdroszczę:loveu::diabloti:

hehe, nie wiem, bo np jak się bawi z mniejszymi psami, to też jest niedelikatna i w ogóle nie zwraca uwagi jak któryś piśnie :roll:
w czwartek idziemy na pierwsze zajęcia :cool3:

paulaa. napisał(a):
Wy też się przepisujecie ? :D Ja czekam na odpowiedź. Jeśli nie to pozostaną nam mega dojazdy do DogCampus.. ;)

w sumie, to w Forcie tylko na organizacyjnym byłyśmy :lol: po prostu nie lubię jak z kimś nawet porozmawiać się nie da ;)

Posted

motyleqq napisał(a):

hehe, nie wiem, bo np jak się bawi z mniejszymi psami, to też jest niedelikatna i w ogóle nie zwraca uwagi jak któryś piśnie :roll:
w czwartek idziemy na pierwsze zajęcia :cool3:

Hm, no to dużo psów tak ma i niestety Fifka jest zawsze ofiarom takowych osobników :diabloti:
No to koniecznie musi być jakaś relacja !

Posted

Kashdog napisał(a):
Hm, no to dużo psów tak ma i niestety Fifka jest zawsze ofiarom takowych osobników :diabloti:
No to koniecznie musi być jakaś relacja !

hihi, biedna Fifka :evil_lol: ale ona chyba nie jest znowu taka mała?
Etna w sumie 'krzywdzi' kota tylko jak nadepnie, bo tak to zauważyłam, że owszem kłapie zębami, ale ani razu ich nie zacisnęła, a przecież jak się z psami bawi, to podgryza. czyli wie, że nie powinna :)
relacja będzie na pewno, może jak wyciągnę chłopa i jak będzie w miarę jasno, to pojawią się i zdjęcia :cool3:

A&L napisał(a):
Zdjęcia widziałam już na fb ;) A jak idzie poszukiwanie domku dla Komy?
Zapraszam do nas na fotki ;)

średnio, tzn nie idzie w ogóle. miałam tylko jedno zapytanie o nią :-(

Etna wyjada z kociej kuwety :mdleje: sprzątam rano i wieczorem, nie chce mi się częściej :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):

Etna wyjada z kociej kuwety :mdleje: sprzątam rano i wieczorem, nie chce mi się częściej :lol:

Jaką masz kuwete, odkrytą czy zakrytą?

Bo jeśli zakrytą, to postaw ją tak, żeby wejście do kuwety było skierowane do ściany/rogu. Tak żeby kot mógł wejść/wyjść ale żeby Etna nie miała łatwego dostępu ;)