Amber Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Haha mój Michał cały czas napomina że fajniej by wyglądał w takiej czarnej bluzie z napisem "ADIDOG", a nie jakiejś niebieskiej w białe grochy :diabloti: Ale dobrze mu tam widać! ;) Co do bluz Adidoga to jestem zakochana w nich - wyobrażam sobie jak Jari by w takiej wyglądał :lol: Z drugiej strony to taki zakup bez sensu, bo nie miałby gdzie tego nosić... ;) Quote
gops Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Amber napisał(a):Co do bluz Adidoga to jestem zakochana w nich - wyobrażam sobie jak Jari by w takiej wyglądał :lol: Z drugiej strony to taki zakup bez sensu, bo nie miałby gdzie tego nosić... ;) http://sklep.moyre.pl/Bluza_dresowa_CBA-10.html ja za to lubię takie :diabloti: tylko nie ma naszego rozmiaru :roll: Quote
motyleqq Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 yamayka napisał(a):...tak odnośnie nauki aportu (zanim jeszcze pojawisz sie u nas na treningu ;) ), wrzucę jeden z najpiękniejszych filmików z treningu aportowania, jaki widziałam Przewodnik - pan Zbyszek Górecki. Aż ciary chodzą... http://www.youtube.com/watch?v=HGOZkQISoZ0 bardzo bardzo fajne! ale przede wszystkim podoba mi się pies, to jest ONek? swoją drogą, chyba sobie sprawię takie ubranko:cool3: a co do ubranek dla psów, ten adidog jest MEGA. gdzie to można kupić? :lol: tyle, że tak jak Amber, za bardzo się nam nie przyda... nawet w te mrozy co są teraz Etna nic a nic nie marznie Quote
Amber Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Na Allegro jest tego sporo: http://allegro.pl/listing.php/search?string=adidog&category=0&sg=0 To na mrozy się średnio nadaje, bo za cienkie, natomiast na pluchę też nie, bo namoknie i tyle. Ogólnie jeśli miałabym kupować kubrak to porządny, ocieplany i nieprzemakalny, jak Hutta... A takie cuś, to dla własnego widzimisię tylko ;) Quote
motyleqq Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 no, ale my nie potrzebujemy ocieplenia, bo jak mówię, Etna nie marznie. za to dla szpanu... :lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Amber napisał(a):Z drugiej strony to taki zakup bez sensu, bo nie miałby gdzie tego nosić... ;) Oj tam oj tam, adidog to kolekcja wczesna wiosna/jesień. :diabloti: Ale ja z kolei mam problem z doborem rozmiaru - Franek szeroki w barach i szyi (ABS :lol:) a krótki! Quote
motyleqq Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Oj tam oj tam, adidog to kolekcja wczesna wiosna/jesień. :diabloti: Ale ja z kolei mam problem z doborem rozmiaru - Franek szeroki w barach i szyi (ABS :lol:) a krótki! no kurde, dres a nie nadaje się dla pakera...:lol: Quote
Amber Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dla szpanu jak najbardziej ;). Z drugiej strony przez nami i tak już wszyscy zwiewają, jak wpakuje Jariego w dresiarską bluzę jeszcze to już w ogóle :shake: :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 motyleqq napisał(a):no kurde, dres a nie nadaje się dla pakera...:lol: No właśnie! Powinni robić szersze w szyi i klacie, a nie na chucherka. :lol: Jeszcze tylko kaganiec (jedynie taki jak Hannibal miał się nadaje) i będę miała psa z listy! Ha! :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Amber napisał(a):Dla szpanu jak najbardziej ;). Z drugiej strony przez nami i tak już wszyscy zwiewają, jak wpakuje Jariego w dresiarską bluzę jeszcze to już w ogóle :shake: :evil_lol: FredziaFredzia napisał(a):No właśnie! Powinni robić szersze w szyi i klacie, a nie na chucherka. :lol: Jeszcze tylko kaganiec (jedynie taki jak Hannibal miał się nadaje) i będę miała psa z listy! Ha! :diabloti: nie wiem jak z tym rozmiarem, Etna jakaś długa jest, jakieś 45cm grzbietu:roll: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 na szczura to XL za małe w klacie a XXL za długie :evil_lol: jaki rozmiar dla Etny albo Jariego? :evil_lol: Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 http://img198.imageshack.us/img198/9955/dsc05081zp.jpg ale fajny!:loveu: Quote
Amber Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Unbelievable napisał(a):na szczura to XL za małe w klacie a XXL za długie :evil_lol: jaki rozmiar dla Etny albo Jariego? :evil_lol: Powiem ci, że na rozmiarówkę nawet nie patrzyłam... ;) A tu proszę XL za małe na JRT. W sumie można było się spodziewać rasizmu wśród producentów ubranek dla psów :evil_lol: Only for mini... No cóż, zawsze mogę kupić Fince :obrazic: :lol: Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 motyleqq napisał(a):nie wiem jak z tym rozmiarem, Etna jakaś długa jest, jakieś 45cm grzbietu:roll: to długa? :crazyeye: moja ma 53cm grzbietu a jest przecież trochę miejsza ;) dla mnie ten adidog to wygląda marnie w porównaniu do dresu z moyre :lol: Quote
motyleqq Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Amber napisał(a):Powiem ci, że na rozmiarówkę nawet nie patrzyłam... ;) A tu proszę XL za małe na JRT. W sumie można było się spodziewać rasizmu wśród producentów ubranek dla psów :evil_lol: Only for mini... No cóż, zawsze mogę kupić Fince :obrazic: :lol: no cóż, to mnie zawsze wnerwia, że najfajniejsze ubranka są małe! Ty masz przynajmniej jeszcze małe psy, a ja nie :lol: gops napisał(a):to długa? :crazyeye: moja ma 53cm grzbietu a jest przecież trochę miejsza ;) dla mnie ten adidog to wygląda marnie w porównaniu do dresu z moyre :lol: długa, bo nie ma dla niej ubranka :cool3: chociaż wg rozmiarówki podanej na oficjalnej stronie adidoga największa bluza powinna być dobra, przynajmniej na długość, reszty nie mierzyłam :lol: ten co mówisz też jest fajny, idę chyba adoptować jakiegoś ASTa i będę się wozić :cool3: Quote
yamayka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 bardzo bardzo fajne! ale przede wszystkim podoba mi się pies, to jest ONek? swoją drogą, chyba sobie sprawię takie ubranko:cool3: Tak, to oczywiście użytkowy ON. Wspaniale się razem bawią w tym treningu... Boskie jest to, jak ten pies aż wbija się w człowieka z koziołkiem, wpycha mu go w ręce. I kompletny luz i spokój (świadczący o zaufaniu i komforcie) podczas trzymania w siadzie. Zainwestuj w kombinezon pozoranta! ;) Quote
motyleqq Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 yamayka napisał(a):Tak, to oczywiście użytkowy ON. Wspaniale się razem bawią w tym treningu... Boskie jest to, jak ten pies aż wbija się w człowieka z koziołkiem, wpycha mu go w ręce. I kompletny luz i spokój (świadczący o zaufaniu i komforcie) podczas trzymania w siadzie. Zainwestuj w kombinezon pozoranta! ;) nieskromnie powiem, że Etna tak mi wpycha w ręce szarpak :cool3: ale luzu i spokoju to ona nie osiąga... kurczę, dobry jest taki kombinezon, bo przynajmniej się człowiek nie uwali cały... teraz na śniegu to nie problem, ale jesienią czy ogólnie jak są deszcze i błoto, to ciągle miałam brudną kurtkę, w której potem trzeba przecież nadal gdzieś iść :lol: Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 motyleqq napisał(a): długa, bo nie ma dla niej ubranka :cool3: chociaż wg rozmiarówki podanej na oficjalnej stronie adidoga największa bluza powinna być dobra, przynajmniej na długość, reszty nie mierzyłam :lol: ten co mówisz też jest fajny, idę chyba adoptować jakiegoś ASTa i będę się wozić :cool3: na mojego big psa nie szyją bluz niestety, te adidog czy grande finale są za krótkie i małe w klacie a te amstafowe za duże w klacie a na długość ok :roll: a tez miałam ochotę na bluzę . ale też chciałam tylko "bo fajna" takie porządne ciepłe nie przemakające to mamy już . zdjęcia by się jakieś przydały :eviltong: filmiki to nie to samo :lol: Quote
vege* Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 No to co ja mam powiedzieć jak to moje jest i szerokie i długie :eviltong: zostają nam tylko ubranka na wymiar :eviltong: Quote
motyleqq Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 przykro mi drogie panie, ale nie mam aparatu, to i nie mam zdjęć :eviltong: za to mam cały dywan w wiórach od koziołka, który w tym tempie najdalej za tydzień zostanie unicestwiony. czy ktoś może mi polecić jakiś dobry koziołek, który nie sypie się przy byle szarpaniu z psem? Quote
chi23 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 motyleqq napisał(a):przykro mi drogie panie, ale nie mam aparatu, to i nie mam zdjęć :eviltong: za to mam cały dywan w wiórach od koziołka, który w tym tempie najdalej za tydzień zostanie unicestwiony. czy ktoś może mi polecić jakiś dobry koziołek, który nie sypie się przy byle szarpaniu z psem? Co prawda nie wiem jaki jest dobry, trwały koziołek ale nasz też się posypał, też miałam pełno wiórów:lol: Quote
yamayka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Zajrzyj tu http://ipo-sklep.pl/index.php?k2,sprzet-szkoleniowy-aporty ale nie ma nic o twardości drewna. Quote
motyleqq Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 yamayka napisał(a):Zajrzyj tu http://ipo-sklep.pl/index.php?k2,sprzet-szkoleniowy-aporty ale nie ma nic o twardości drewna. a w dorplancie nie macie jakiś sprawdzonych?:cool3: Quote
Recommended Posts