motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 wrzucam fotasy. a wczoraj Piotr wszedł, popatrzył na Apo i się roześmiał, po czym ciągle mówił, że paskudny :lol: ale zerkał na niego, sprawdzał czy wszystko ok :) dziś już tak: i sam Apo: Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jejuńku jaki on jest piękny! :loveu::loveu: Czyli nazwałaś go Apo? :) Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Silky123 napisał(a):Jejuńku jaki on jest piękny! :loveu::loveu: Czyli nazwałaś go Apo? :) prawda? :loveu: tak, Apo :) mam w domu dwa wulkany teraz! :D Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 tak, prawda. :loveu: :loveu: A jak się te wulkany dogadują? :) Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Silky123 napisał(a):tak, prawda. :loveu: :loveu: A jak się te wulkany dogadują? :) jak widać, śpią już obok siebie :D ale jak Etna się za blisko lub za szybko zbliży to Apo warczy Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 motyleqq napisał(a): tak, Apo :) mam w domu dwa wulkany teraz! :D a to taki dt, co możliwe, ze zmieni sie w ds?:-) Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No czyli Apo ustawia Etne jednym słowem? ;p Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Silky123 napisał(a):No czyli Apo ustawia Etne jednym słowem? ;p oj nie, Apo się baardzo boi, wszystkiego, ale psy to chyba jego nr jeden na liście strachów Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Biedaczek, ale jakoś sobie radzi...Moja koleżanka ma Yorka to ten też się wszystkiego boi. A przyzwyczaił się już trochę do nowego otoczenia? ;) Quote
Molowe Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 super zdjęcia sądzę że małemu warczenie minie jak się trochę oswoi ale nie jest źle jak koło siebie tak blisko leżą :D http://img842.imageshack.us/img842/9248/img8939k.jpg Etna- "pańcia?co to za smrodek w naszym łóżku leży?" :loveu: Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Silky123']Biedaczek, ale jakoś sobie radzi...Moja koleżanka ma Yorka to ten też się wszystkiego boi. A przyzwyczaił się już trochę do nowego otoczenia? ;) średnio, sam praktycznie nigdzie się nie rusza. jedyne, to się przemieścił po spacerze z przedpokoju do pokoju. a tak to gdzie go zostawię, tam sobie stoi... rano wzięłam go do łazienki żeby go tam ubrać, wyszłam na chwilę, a jak wróciłam to się trząsł cały... [quote name='Molowe']super zdjęcia sądzę że małemu warczenie minie jak się trochę oswoi ale nie jest źle jak koło siebie tak blisko leżą :D http://img842.imageshack.us/img842/9248/img8939k.jpg Etna- "pańcia?co to za smrodek w naszym łóżku leży?" :loveu: jest coraz lepiej :) Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ojej biedaczek...Z czasem napewno mu przejdzie i będzie pewnym siebie psiakiem. Trzymam kciuki. ;) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jak już śpią koło siebie na jednym łóżku,to jest dobrze. :-) Quote
gops Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 super razem wyglądają :) na pewno będzie dobrze Quote
zaba14 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Biedny taki psiak który jest sparaliżowany strachem. ale troche czasu i spokoju i bedzie ok ;) Quote
FredziaFredzia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jest śliczny - niektóre wystawowe są brzydsze! Quote
Szura Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jak Tonic do mnie trafił, to bał się trawy, nie wiedział, co to schody, a na widok yorka wpadł w histerię. ;) Będzie lepiej, na pewno. :) Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 po prostu potrzebuje czasu :) przed chwilą Etna władowała mi się na kolana, to ją wąchał jak nie patrzyła :lol: więc jest coraz lepiej :) dziewczyny, a jakie mięso mu gotować? co kupić? Quote
gops Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 motyleqq napisał(a):po prostu potrzebuje czasu :) przed chwilą Etna władowała mi się na kolana, to ją wąchał jak nie patrzyła :lol: więc jest coraz lepiej :) dziewczyny, a jakie mięso mu gotować? co kupić? chude to na pewno , mogą być udka z kurczaka jest na nich sporo mięsa a nie kosztują dużo , do tego ryż może marchewka i na pewno będzie mu smakować . Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 on jest mega głodny, bo jak coś jem to od razu podbiega, więc gotowanie z pewnością szybko wsunie :) zaraz skoczę do sklepu i kupię mięso. jakieś jeszcze propozycje oprócz udek? Quote
Illusion Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://img687.imageshack.us/img687/2875/img8937fm.jpg Ale on jest śliczny :loveu:. Mam nadzieję, że szybko przestanie się bać i będzie mógł cieszyć się normalnym, psim życiem :). Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja swojej kurczaka gotowalam:) ale całego? :D:D Quote
Recommended Posts