Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wrzucam fotasy. a wczoraj Piotr wszedł, popatrzył na Apo i się roześmiał, po czym ciągle mówił, że paskudny :lol: ale zerkał na niego, sprawdzał czy wszystko ok :) dziś już tak:

i sam Apo:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Silky123 napisał(a):
tak, prawda. :loveu: :loveu:
A jak się te wulkany dogadują? :)

jak widać, śpią już obok siebie :D ale jak Etna się za blisko lub za szybko zbliży to Apo warczy

Posted

[quote name='Silky123']Biedaczek, ale jakoś sobie radzi...Moja koleżanka ma Yorka to ten też się wszystkiego boi. A przyzwyczaił się już trochę do nowego otoczenia? ;)

średnio, sam praktycznie nigdzie się nie rusza. jedyne, to się przemieścił po spacerze z przedpokoju do pokoju. a tak to gdzie go zostawię, tam sobie stoi... rano wzięłam go do łazienki żeby go tam ubrać, wyszłam na chwilę, a jak wróciłam to się trząsł cały...

[quote name='Molowe']super zdjęcia sądzę że małemu warczenie minie jak się trochę oswoi ale nie jest źle jak koło siebie tak blisko leżą :D

http://img842.imageshack.us/img842/9248/img8939k.jpg Etna- "pańcia?co to za smrodek w naszym łóżku leży?" :loveu:

jest coraz lepiej :)

Posted

po prostu potrzebuje czasu :) przed chwilą Etna władowała mi się na kolana, to ją wąchał jak nie patrzyła :lol: więc jest coraz lepiej :)

dziewczyny, a jakie mięso mu gotować? co kupić?

Posted

motyleqq napisał(a):
po prostu potrzebuje czasu :) przed chwilą Etna władowała mi się na kolana, to ją wąchał jak nie patrzyła :lol: więc jest coraz lepiej :)

dziewczyny, a jakie mięso mu gotować? co kupić?

chude to na pewno , mogą być udka z kurczaka jest na nich sporo mięsa a nie kosztują dużo , do tego ryż może marchewka i na pewno będzie mu smakować .

Posted

on jest mega głodny, bo jak coś jem to od razu podbiega, więc gotowanie z pewnością szybko wsunie :) zaraz skoczę do sklepu i kupię mięso. jakieś jeszcze propozycje oprócz udek?