Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']aha, no możesz tak mieć ;) myślałam ze jakieś inne względy o tym decydowały :p

nie, po prostu bardziej mi się podobają :)

[quote name='kalyna']a to wiadomo o której godzinie możesz się spodziewać psiaka?
to wyczekiwanie jest najgorsze :(

mniej więcej tak, zaraz u dołu napiszę co i jak :D

[quote name='paulaa.']Jak chcecie spróbować z agility to może: http://www.facebook.com/events/271467342909023/ ??? :cool3:

myślę o tym, ale nie wiem czy pojechać na ten obóz, czy na obóz klikerowy

[quote name='Lucky.']super, że będziesz miała grzywka na dt.
czekamy na zdjęcia :)

wieczorem będą :)

no więc miałam telefon z Vivy i za jakieś 3h przyjedzie do mnie czarno biały, 2,5letni grzywek, chłopak :)

Posted

motyleqq napisał(a):
no więc miałam telefon z Vivy i za jakieś 3h przyjedzie do mnie czarno biały, 2,5letni grzywek, chłopak :)

No to czekamy na relacje i koniecznie fotki :)

Posted

mam nadzieję, że nie będzie bardzo zestresowany zmianą miejsca :) Etna na pewno mu pokaże że łóżko jest cieplutkie i wygodne :evil_lol:

dywan zwinięty, ale że był przyklejony, to mamy teraz na podłodze brzydkie, lepiące się paski :roll:

Posted

jeszcze czekam... :) napiszę jak już będzie i będą spokojnie siedzieć-Etna i grzywek :)

o edytowałaś jak pisałam :) nie, to żaden z psów które są na stronie Vivy, ponieważ do Wawy teraz przyjechały kolejne, dziś odebrane. ale pewnie będzie bardzo podobny :D

Posted

grzywek już u mnie. zakochałam się w nim :) jest przepiękny. śmierdzi trochę, ale cóż, wykąpie się go. jest bardzo przestraszony, nie chciał wyjść na dwór, boi się Etny i warczy na nią, ona na niego naszczekała. teraz Etna próbuje się zaprzyjaźnić, ale on niezbyt chętny. za to jest bardzo proludzki, od razu się ładuje na kolana :)

czy ktoś z Wawy ma odlać trochę szamponu dla niego? muszę go wykąpać...

Posted

motyleqq napisał(a):
siedzi koło mnie i ani drgnie... jak ona się ruszy, to warczy :(

Daj im się "poznać" ;) Minął krótki czas jak się poznali, zabrali go do obcego miejsca i ludzi, gdzie jest obcy pies... Niech się troszkę "zadomowi" ;)

Posted

evel napisał(a):
A grzywów nie można ludzkimi kąpać, jak pudle?

nie wiem, ale taki do włosów farbowanych to chyba kiepski pomysł? chyba, że męskim Piotra? :D ten piechol naprawdę cuchnie, już mnie głowa boli :(