Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myśle, że najlepsze są te pierwsze skojarzenia po zobaczeniu psiaka, przynajmniej u nas tak było. Gdy już go troche poznacie, łatwiej będzie dobrać imię do charakterku i wyglądu :smile:

Posted

jutro przyjedzie, zrobię fotki, to wspólnie coś wymyślimy :D

jeszcze chciałabym się przygotować na mokre plamy na dywanie... ;) te psy pewnie tam sikały pod siebie. dywan po Etnie wyglądał strasznie. czy znacie jakieś skuteczne sposoby osuszania dywanu, żeby nie było plam ani na wierzchu, ani pod spodem dywanu?

Posted

Jakby coś mam chyba jeszcze gdzieś te maty na zbyciu, bo kupiłam za dużą paczke, jak Scooby był mały na zapas. ;) Ja miałam problem z tym, że zostawał na 7h sam w domu i jakby się załatwiał na drewnianą podłoge, to by zgniła :D

Posted

jakby co to się zgłoszę do Ciebie, ale generalnie jestem teraz cały czas w domu, więc dlatego się nie obawiam o podłogę :lol:

dorosły pies to powinien szybko załapać co i jak, bo przecież to nie szczeniak który się nie umie kontrolować :)

Posted

paulaa. napisał(a):
Czekam na relacje i musisz iść kiedyś na spacer z grzywkiem, ja nawet w życiu ich nie głaskałam. :D

jaka chętna na spacer teraz, popatrzcie :mad::mad::mad::mad: już odległość nie straszna ? :roll::evil_lol:

Posted

Eris jest do teraz czasem obrażony że głaszczę w ogóle Franka. ;) Ale jak są osobno to tęsknią, więc jest chyba już ok.
A którego z grzywków bierzesz? Eos, ładne imię.

Zwiń dywan i kup podkłady higieniczne w aptece - są tańsze niż te "psie" a tak samo się sprawdzają i są takie same - no, może nie pachną trawą jak zapewnia producent szczeniaczkowych.:diabloti:

Posted

haha, akurat do mnie Paula ma 20min :lol: jak już się grzywek oswoi trochę to chętnie się wybiorę na spacer, zobaczę jak się będzie zachowywać z innymi psami :)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Eris jest do teraz czasem obrażony że głaszczę w ogóle Franka. ;) Ale jak są osobno to tęsknią, więc jest chyba już ok.
A którego z grzywków bierzesz? Eos, ładne imię.

Zwiń dywan i kup podkłady higieniczne w aptece - są tańsze niż te "psie" a tak samo się sprawdzają i są takie same - no, może nie pachną trawą jak zapewnia producent szczeniaczkowych.:diabloti:

wiesz, ja nie wiem jakiego grzywka dostanę, bo dopiero jutro Viva odbiera je z tej hodowli... na pewno to będzie golasek :)

hehe, zapach trawy... :D

Posted

Molowe napisał(a):
dzisiaj wielki dzień dla Was trzymamy kciuki i czekamy na relację i może jakieś foteczki ? :kciuki::kciuki:

aparat naładowany, będą fotki :) nie mogę się doczekać!!

Posted

nie wiem, bo powiedziałam że mi to obojętne, ale chyba jednak wolałabym suczkę... ale jeśli nie ma tam żadnych suczek łysych, to wolę łysego pieska niż suczkę futrzastą :D po prostu zobaczę, co tam przywiozą :)