evel Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 motyleqq napisał(a): literka nie, ale żeby w miarę krótkie było :cool3: OK, to jak zobaczę fotę to powiem :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Myśle, że najlepsze są te pierwsze skojarzenia po zobaczeniu psiaka, przynajmniej u nas tak było. Gdy już go troche poznacie, łatwiej będzie dobrać imię do charakterku i wyglądu :smile: Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 jutro przyjedzie, zrobię fotki, to wspólnie coś wymyślimy :D jeszcze chciałabym się przygotować na mokre plamy na dywanie... ;) te psy pewnie tam sikały pod siebie. dywan po Etnie wyglądał strasznie. czy znacie jakieś skuteczne sposoby osuszania dywanu, żeby nie było plam ani na wierzchu, ani pod spodem dywanu? Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja znam tylko sposób w postaci kupienia mat w aptece i obłożeniu dywanu na początek. :smile: Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 chyba właśnie wyłożę czymś dywan, albo go zwinę, tylko że on jest przyklejony:splat: ale najwyżej się go potem z powrotem przyklei Quote
Molowe Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 sądzę , że co byś nie zrobiła to zwinięcie dywanu będzie najlepszym rozwiązaniem przynajmniej na początek ;) Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 tak zrobię. z podłogi się bez problemu szybko zmyje Quote
Molowe Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 no właśnie a tak to dywan mógłby troszkę ucierpieć ale mam nadzieje że grzywek szybko się nauczy co i jak :D Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jakby coś mam chyba jeszcze gdzieś te maty na zbyciu, bo kupiłam za dużą paczke, jak Scooby był mały na zapas. ;) Ja miałam problem z tym, że zostawał na 7h sam w domu i jakby się załatwiał na drewnianą podłoge, to by zgniła :D Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 jakby co to się zgłoszę do Ciebie, ale generalnie jestem teraz cały czas w domu, więc dlatego się nie obawiam o podłogę :lol: dorosły pies to powinien szybko załapać co i jak, bo przecież to nie szczeniak który się nie umie kontrolować :) Quote
Natalia&Cody Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 To czekamy na relacje i zdjęcia jak przyjedzie. ;) Quote
Ewa&Duffel Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Trzymam kciuki za tymczasa :) Koniecznie zdaj relację jak już będzie u Ciebie :) Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Czekam na relacje i musisz iść kiedyś na spacer z grzywkiem, ja nawet w życiu ich nie głaskałam. :D Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 paulaa. napisał(a):Czekam na relacje i musisz iść kiedyś na spacer z grzywkiem, ja nawet w życiu ich nie głaskałam. :D jaka chętna na spacer teraz, popatrzcie :mad::mad::mad::mad: już odległość nie straszna ? :roll::evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jaka chętna na spacer teraz, popatrzcie :mad::mad::mad::mad: już odległość nie straszna ? :roll::evil_lol: na Wole nie. :D Quote
FredziaFredzia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Eris jest do teraz czasem obrażony że głaszczę w ogóle Franka. ;) Ale jak są osobno to tęsknią, więc jest chyba już ok. A którego z grzywków bierzesz? Eos, ładne imię. Zwiń dywan i kup podkłady higieniczne w aptece - są tańsze niż te "psie" a tak samo się sprawdzają i są takie same - no, może nie pachną trawą jak zapewnia producent szczeniaczkowych.:diabloti: Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 haha, akurat do mnie Paula ma 20min :lol: jak już się grzywek oswoi trochę to chętnie się wybiorę na spacer, zobaczę jak się będzie zachowywać z innymi psami :) Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Eris jest do teraz czasem obrażony że głaszczę w ogóle Franka. ;) Ale jak są osobno to tęsknią, więc jest chyba już ok. A którego z grzywków bierzesz? Eos, ładne imię. Zwiń dywan i kup podkłady higieniczne w aptece - są tańsze niż te "psie" a tak samo się sprawdzają i są takie same - no, może nie pachną trawą jak zapewnia producent szczeniaczkowych.:diabloti: wiesz, ja nie wiem jakiego grzywka dostanę, bo dopiero jutro Viva odbiera je z tej hodowli... na pewno to będzie golasek :) hehe, zapach trawy... :D Quote
Molowe Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 dzisiaj wielki dzień dla Was trzymamy kciuki i czekamy na relację i może jakieś foteczki ? :kciuki::kciuki: Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Molowe napisał(a):dzisiaj wielki dzień dla Was trzymamy kciuki i czekamy na relację i może jakieś foteczki ? :kciuki::kciuki: aparat naładowany, będą fotki :) nie mogę się doczekać!! Quote
Molowe Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 o to super ;) A Ty alej nie wiesz czy dostaniesz pieska czy suczkę ? Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 nie wiem, bo powiedziałam że mi to obojętne, ale chyba jednak wolałabym suczkę... ale jeśli nie ma tam żadnych suczek łysych, to wolę łysego pieska niż suczkę futrzastą :D po prostu zobaczę, co tam przywiozą :) Quote
Fides79 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 a właściwie czemu wolisz łysolka ?? :hmmmm: Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Fides79 napisał(a):a właściwie czemu wolisz łysolka ?? :hmmmm: taki mój gust :D Quote
Recommended Posts