motyleqq Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 u nas jest tak samo! ale to chyba całkowicie normalne ;) takie 'psie' po prostu:) Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 mam dla was eksperyment :diabloti: pokażcie ręką psu jedną komendę, a wymówcie drugą (np. pokazujecie siad a mówicie waruj), zobaczycie na co zareaguje ;) Quote
motyleqq Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 jestem pewna, że zrobi to, co będzie gestem :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 za radą evel i użytkowniczki innego forum, postanowiłam zacząć uczyć obracania się wokół książki, co by na koniec uzyskać efekt podążania za moją nogą zadkiem ;) pierwsza sesja, czyli najpierw dotykanie łapką książki [video=youtube;so77azwdc9E]http://www.youtube.com/watch?v=so77azwdc9E&feature=youtu.be[/video] niestety nie nagrywałam od początku, oczywiście najpierw kliknęłam parę razy spojrzenie, wąchanie, przypadkowe nadepnięcie. a potem olśnienie i ostentacyjne walenie łapą ;) szkoda, że musiałam nagrywać sama i nie możecie zobaczyć miny pełnej radości i dumy, że wie o co chodzi :loveu: kto mi poleci ćwiczenia na świadomość zadu? Quote
motyleqq Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 nie, jakoś nie miałam chęci...:lol: Quote
motyleqq Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 a Ty byłaś? w ogóle ktoś był? :D Quote
A&L Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='motyleqq']Angelika(tak masz na imię, prawda?:D), mówisz, że Cię zaatakowałyśmy, nie mówiąc co myślimy... ale to nieprawda, przeczytaj proszę mój post: i zastanów się, czy w gruncie rzeczy nie uważamy tak samo. a to: świetnie wszystko podsumowuje moim zdaniem. dziękuję dziękuję :D[/QUOTE] Tak, Angelika ;) Sorry, Ty jeszcze się wypowiedziałaś, ale reszta dziewczyn skrytykowała moją wypowiedź nie mówiąc w sumie jakie ona mają zdanie, zjechałay mnie i tyle. Ogólnie miałam na myśli to, że jedna z dziewczyn (bodajże omry) naskoczyła na mnie, że ona przecież nie uważa, że rodowód daje gwarancję, a ja jej wpieram, że tak sadzi. Nie chce mi się już dyskutować na ten temat i czytać po raz kolejny całego wątku o r=r, żeby poznać zdanie poszczególnych osób - mam lepsze rzeczy do roboty ;) Każdy powiedział co ma powiedzieć i jak dla mnie - ciach temat. Filmiki super :loveu: Szczególnie nauka czołgania mi się podoba, chyba spróbuję tego nauczyć Lenkę w najbliższym czasie, bo trochę ostatnio zaniedbałam naukę sztuczek... Kliker leży i się kurzy, aż wstyd :D Quote
Aleksa. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='motyleqq']a Ty byłaś? w ogóle ktoś był? :D[/QUOTE] nie, nie byłam.:) wiem, że paulaa. była.:) Quote
omry Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='A&L']Ogólnie miałam na myśli to, że jedna z dziewczyn (bodajże omry) naskoczyła na mnie, że ona przecież nie uważa, że rodowód daje gwarancję, a ja jej wpieram, że tak sadzi.[/QUOTE] No wybacz, ale podobno w 100% zgadzasz się z autorem tego artykułu, a on właśnie tak sądzi, więc się zastanów ;) Quote
Unbelievable Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nie wiem czy nie za długo klikasz jej jedno? przecież "dojście" do tego żeby stawać dwiema łapami a nie tylko targetować jedną będzie dla niej łatwe, ona jest inteligentna, i ja bym to załatwiła w jednej sesji ;) u szczura w jednej sesji było już zaczęte obracanie :diabloti: a na świadomość zadu targetowanie tylnymi łapami książki, a później coraz wyżej i wyżej, tylko teraz bym tego nie zaczynała bo jej się będzie bardzo mylić ;) dopiero jak dojdziesz do etapu gdzie ona przednimi będzie już się ładnie obracać Quote
motyleqq Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 dziś już klikałam wejście dwoma łapkami. boję się, że zrobię za szybko i będzie klops:lol: a czy bez ćwiczeń na świadomość zadu ona się zacznie obracać? obawiam się, że nie skuma. gdybym dała targetowanie tylnymi czegoś innego niż książka? przesyłam filmik z dzisiaj, ale jakoś powoli idzie Quote
Unbelievable Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='motyleqq']dziś już klikałam wejście dwoma łapkami. boję się, że zrobię za szybko i będzie klops:lol: a czy bez ćwiczeń na świadomość zadu ona się zacznie obracać? obawiam się, że nie skuma. gdybym dała targetowanie tylnymi czegoś innego niż książka? przesyłam filmik z dzisiaj, ale jakoś powoli idzie[/QUOTE] skuma, przecież ty masz jej ciałem pomagać się obracać, a jak jej będą łapki spadały to trzeba robic miniaturowe kroczki. Spokojnie, to jest proste ;) co innego niż ksiązka będzie dla niej tym samym, tak samo mylącym Quote
motyleqq Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [video=youtube;CiMIeZyh7m8]http://www.youtube.com/watch?v=CiMIeZyh7m8&feature=youtu.be[/video] filmik z dziś. może i masz rację :) w takim razie teraz nie będę robić wchodzenia tylnymi łapami, tylko za jakiś czas swoją drogą dobrze robi takie nagrywanie. można popatrzeć na swoje błędy, niektórych rzeczy się nie zauważa w trakcie. tylko że do aparatu mojego brata, gdzie jest kamera, wchodzi tylko karta o małej pamięci i efekt jest taki, że nawet sesji nie mogę całej nagrać:lol: Quote
Unbelievable Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 fajnie pracuje, podoba mi się ;) tylko nie wiem czy nie za długo dla niej. No i też nie wiem czy dostaje jackpot na koniec? Quote
motyleqq Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 dzięki :) nie wiem, nie wydaje mi się, żeby było za długo. jak kończymy to łazi za mną chwilę, żeby jeszcze porobić ;) nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak jackpot:oops: rozumiem, że chodzi o to, żeby kończyć sesję super nagrodą? Quote
Unbelievable Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='motyleqq']dzięki :) nie wiem, nie wydaje mi się, żeby było za długo. jak kończymy to łazi za mną chwilę, żeby jeszcze porobić ;) nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak jackpot:oops: rozumiem, że chodzi o to, żeby kończyć sesję super nagrodą?[/QUOTE] tak, dokładnie, i na super wykonanym zadaniu ;) ja zawsze do szczura piszczę i mu kilka smakołyków pod rząd daję, a u Etny fajne będzie przeciąganie szarpakiem, bo to dodatkowo emocje rozładowuje :) Quote
motyleqq Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 właściwie to nawet wcześniej tak robiłam, kończyłam zabawą szarpakiem. nie wiem, czemu przestałam, zacznę znowu ;) dzięki za rady :) mam jeszcze jedną zagwozdkę: jak przejść z komendy optycznej do słownej?:hmmmm: szczerze mówiąc, na słowo to Etna tylko siada i kładzie się, ale to drugie tylko jak mam zabawkę :roll: Quote
Speedymania Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Witamy się. Wspaniale idzie wam nauka ! Pozdrawiamy i przesyłamy głaski. Quote
motyleqq Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 witam w naszych skromnych progach nowego gościa :) Etna robi już małe kroczki, filmik: [video=youtube;OhYuJNpipKg]http://www.youtube.com/watch?v=OhYuJNpipKg&feature=youtu.be[/video] musiałam uciąć jego pierwszą połowę, bo są na niej same przednie łapy :roll: ah, samodzielne nagrywanie :lol: jestem z niej dumna ;) Quote
Unbelievable Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Widzisz, mówiłam że szybciutko załapie :) fajnie pracuje, myśli i nie ekscytuje się za bardzo, tak trzymać ;) Quote
motyleqq Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 miałaś rację, myślałam, że będzie trudniej :) trochę próbowała podskakiwać do góry jak do 'poproś', ale ze 2 razy i się uspokoiła, chyba po prostu za długo już ćwiczyłyśmy :) ogólnie jestem bardzo zadowolona :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Etna ma super te włosy za uszami, nie wiem jak to się stało że dopiero tutaj trafiłam. ;) Quote
paulaa. Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kiedy będzie następna część filmiku ? :cool3: Etna świetnie pracuje. :smile: Quote
Recommended Posts