Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
Jak widać sprawdza się wzorowo. Przynajmniej na Jarim - nic się nie przesuwa, nie lata nie przeszkadza.

To ciekawe jak będzie u mnie, czy Dora nie bedzie go sciągała.:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
kiedy fotki ? :)

eh, ciągle nie mam aparatu, więc posiłkuję się zdjęciami dziewczyn :lol:

dzięki Amber :)

darii_iia napisał(a):
Fajnie, że nowe mieszkanko Wam pasuje. ;)
A Etna pewnie cieszy się z nowych miejsc spacerowych?. :)
Poproszę foteczki nowe. ;)

co do nowego mieszkanka, to okolica trochę taka... żulerska :roll: no i któregoś dnia słyszeliśmy wrzaski, płacz, wyklinanie, trzaskanie drzwiami... :roll:
ale tereny spacerowe super, więc można przemknąć osiedlem i zwiać :lol: Etna już szaleje gdy się kierujemy w stronę lasu ;)

magdabroy napisał(a):
Piękna hiena :loveu:

dziękuję :loveu:
najbardziej przypomina hienę gdy się zjeży:evil_lol:

Fides79 napisał(a):
ale fajne foty, szaleństwo było na całego
Jari prezentował swoje wdzieki przed Etną jak tylko mógł hihihi

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%202/DSC_0365.jpg ha ha jakie miny mają :lol!::turn-l:

oni są parą doskonałą, dwa świrusy :evil_lol:
Aleksandra95 napisał(a):

:lol:

kalyna napisał(a):
moja jak ma ubrany kaganiec to fikołki robi :D

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%202/DSC_0369.jpg ale ma puszysty ogon :loveu:

no, ogon super na tym zdjęciu :loveu:
też by się nam kaganiec przydał, ale jakoś nie mogę się zebrać ;)

liczę na to, że znajdzie się ktoś, kto pożyczy mi body Canona na sobotnią wystawę :evil_lol: kto się wybiera? :)

Posted

Ewa, dzięki, Twoje foty mają fajne kolory, takie ciepłe :)

anka_szklanka napisał(a):
cześć, przyszłam z watku wystawy warszawskiej. Śliczna sunia i świetne foty z dobkiem :D
pozdrawiam!

dziękujemy! :)

Maalwi napisał(a):
Etna jets boska jaka ma nieziemską maske!

dzięki wielkie :) nieskromnie powiem, że się z Tobą zgadzam :D

Posted

Fides79 napisał(a):
no proszę "mordowany" doberman, hihi Etna szaleje :evil_lol:

ta, łatwo mordować psa w kagańcu :evil_lol: a w razie potrzeby biec ile sił w łapach doprowadzając go tym do szczeku :diabloti:

Posted

ostatnio mam wszystkiego dość:shake: przeprowadzka, a raczej wyprowadzka okazała się klapą, mieszkam tu tydzień, a nadal nie mam poprzedniej kaucji :shake: kobieta wydawała się super przez cały rok, a teraz wychodzi z niej zło :diabloti: generalnie okazało się, że Etna zasikała cały dywan, ale pomijając to, bo to oczywiście moja wina i powinnam za to zapłacić, w każdym razie paniusi nie podobało się jak posprzątaliśmy :p że syf straszny, że nikt tu nie będzie chciał mieszkać :p od tygodnia zastanawia się, co ma z tym zrobić, to jakiś idiotyczny żart chyba.
jakby tego było mało, to moja była lokatorka unika mnie, a ma u mnie dług za wodę, prąd i gaz. nie odpowiada na moje wiadomości. właściwie to ciągle żyła za nasze :shake:
to nie koniec, nie pracuję, więc poniekąd utrzymuje mnie obecnie mama, która się pomyliła i zamiast wysłać kasę na czynsz do mnie, posłała do orange. oczywiście traf chciał, że miała tam do zapłacenia ponad 500zł, bo mój tata coś zrobił i naliczyło mu za granicą. rachunek był reklamowany, ale skoro 'wpłaciła', to zaksięgowali i po ptakach. czynsz oczywiście płacimy jutro :p
na deser TŻ doprowadza mnie do szału każdym swoim ruchem od wczoraj. generalnie, życie jak w bajce ;)

w związku z czym jutro idę się relaksować patrząc na piękne bengale na wystawie kotów i grzywki i wszelkie owczarki na wystawie psów. będę w dwóch miejscach na raz :evil_lol:
moi rodzice tym razem wystawiają dwie kotki:

Malta, norweski leśny:

oraz Zuzia, wredny kot domowy:

o ile Malta nie umie totalnie zachować się na wystawie, o tyle z Zuzoliną pewnie będzie 2 razy gorzej, bowiem nienawidzi ona wszystkich obcych kotów i rzuca się nawet na małe kocięta :roll:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
jakie piękne koty:loveu:

dzięki :) Malta mamy nadzieję zostanie kotką hodowlaną, natomiast Zuz niedawno została ciachnięta, aczkolwiek raczej moi rodzicie nie kierowali się względami typu r=r czy zapełnione schroniska, gdyż jakiś czas temu Zuza była w zaplanowanej ciąży, która skończyła się urodzeniem 8 małych kociąt... :( to był horror

Posted

Nie zazdroszczę kompletnie i mam ochotę jak najdłużej pozostać dzieckiem w takim wypadku, nie musieć mieć tego tysiąca problemów na głowie ;)
ale Zuzia śliczna, moja kocia miłość pierwsza chyba :D