Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też mamy szelki norweskie od Marty i jestem zadowolona tylko mogłam wziąć dłuższy pasek z przodu :)
Zgadza się, Marta nad morzem, bo pisała, że będzie na wystawie w Sopocie, a ona zaczyna się jutro.
Etna jest słooooooodkaa:loveu:

Posted

[quote name='motyleqq']dzięki :) mi się bardzo Twój jamniś podoba, choć ogólnie nie jestem fanką parówek :lol:
musimy musimy, koniecznie grzywka chcę poznać :)[/QUOTE]
parówa się podoba większości ludziom ;) coś w sobie ma dziadówa jedna, nawet Ci co nie lubią jamników się zachwycają.
jakbyś się umawiała z Asią to ja też jestem chętna mogę podjechać ale bez parówy bo z 3 nie dam rady ;) grzywki mogę zabrać obie ;)

Posted

[quote name='Jaga.']parówa się podoba większości ludziom ;) coś w sobie ma dziadówa jedna, nawet Ci co nie lubią jamników się zachwycają.
jakbyś się umawiała z Asią to ja też jestem chętna mogę podjechać ale bez parówy bo z 3 nie dam rady ;) grzywki mogę zabrać obie ;)[/QUOTE]

to się z nią dogadam i wtedy dam Ci znać :)
dziś jedziemy do grzywaczowej hodowli pomiziać łysolki :) tzn mam nadzieję, że znajdą dla mnie czas:)

Posted

Aaale super, ja też bym podjechała maluszki wymiziać łyse ale moi rodizce czasu nie mają :(
Albo może boją się,ze jak pojada, to nie dam im spokoju o 2 psa? :diabloti:
czyli to już pewne,że łysa grzywka??

Guest papillonek
Posted

[quote name='motyleqq']
tak, a dokładnie to spotkałam ją na akcji adopcyjnej w Kakadu :)[/QUOTE]

To fajnie :D Dobrze trafiłaś ;)

Posted

[quote name='Maalwi']Aaale super, ja też bym podjechała maluszki wymiziać łyse ale moi rodizce czasu nie mają :(
Albo może boją się,ze jak pojada, to nie dam im spokoju o 2 psa? :diabloti:
czyli to już pewne,że łysa grzywka??[/QUOTE]

jednak jutro jedziemy, bo dziś jedziemy oglądać mieszkanie na drugi koniec miasta :D
pewne, ale dopiero za rok, bo ten rok od września do maja będzie ciężki :shake: ale jak w ten czas nazbieram kasę, to wtedy biorę :)

Posted

[quote name='westie_justa']Hahaha a był ten border i tylko border:D :evil_lol: ja jak myślałam o grzywce to tezo łysej:D ale jednak MT (choć borderka mam w serduszku:loveu:)[/QUOTE]

nieprawda, był border i aussie :D

Posted

Też kiedyś myślałam o aussie, ale pies z długą sierścią to nie dla mnie. Chciałam też doga niemieckiego i chcę nadal, ale nie na pierwszego swojego psa, ponieważ chcę psa, z którym będę uprawiała różne sporty, a dog ze względu na swoje gabaryty się nie sprawdzi. Grzywka też chcę, ale to raczej w dalszej przyszłości. Pasują mi asty i bullki i mam mały dylemat, ale się bardziej ku astom skłaniam.

Posted

[quote name='omry']Też kiedyś myślałam o aussie, ale pies z długą sierścią to nie dla mnie. Chciałam też doga niemieckiego i chcę nadal, ale nie na pierwszego swojego psa, ponieważ chcę psa, z którym będę uprawiała różne sporty, a dog ze względu na swoje gabaryty się nie sprawdzi. Grzywka też chcę, ale to raczej w dalszej przyszłości. Pasują mi asty i bullki i mam mały dylemat, ale się bardziej ku astom skłaniam.[/QUOTE]

ja lubię długą sierść :) ale dogi niemieckie i asty też. dogi robią niesamowite wrażenie swoją wielkością:)

Posted

[quote name='motyleqq']nieprawda, był border i aussie :D[/QUOTE]
no tak tak:eviltong:
[quote name='motyleqq']ja lubię długą sierść :) ale dogi niemieckie i asty też. dogi robią niesamowite wrażenie swoją wielkością:)[/QUOTE]
O tak Dogi są piękne:D już sobie wyobrażam jak ide z takim ułożonym bydlakiem co mi sięga do pachy:evil_lol: błekitny:loveu: albo arlekin:loveu:
ja mam teraz psa z siersćią do roboty;) trymowanie fryzowanie;) a np: MT króciutka sierść taka mi sie bardzo podoba:loveu: ale Border akurat ma sierść nie taką do fryzowania tyle że linieje...

Posted

no ja tutaj nie chce marudzić, ale może jakieś Etnowe focisze by się przydały? :> najlepiej takie zabawowe, najładniej jej tak dynamicznie! *o*

swoją drogą - ile Etna już ma?

Posted

[quote name='rashelek']no ja tutaj nie chce marudzić, ale może jakieś Etnowe focisze by się przydały? :> najlepiej takie zabawowe, najładniej jej tak dynamicznie! *o*

swoją drogą - ile Etna już ma?[/QUOTE]

aaa może się zrobi za jakiś czas... :D

około 9 miesięcy :)

Posted

[quote name='motyleqq']aaa może się zrobi za jakiś czas... :D

około 9 miesięcy :)[/QUOTE]

to młodziuchna jeszcze, w wieku mojej rudej poczwary (9 i pół miesiąca) :) pewnie dogadałyby się ;)

Posted

[quote name='rashelek']to młoda dupa z niej jeszcze, nie wiem czemu, ale byłam pewna, że jest od mojej starsza ;p

[quote name='Maalwi']Coo taka mała, myslałam,ze z 3 latka a ona od mojej krowy młodsza!!!\
A ja dzisiaj widziałam klona Etny :D

młoda młoda, nie wiem czemu ją tak postarzacie :D

[quote name='AgataP']to młodziuchna jeszcze, w wieku mojej rudej poczwary (9 i pół miesiąca) :) pewnie dogadałyby się ;)

z pewnością ;)

byliśmy dziś chwilę w Parku Moczydło, spodobało mi się, zacznę jeździć. mam kilka zdjęć, ale w trakcie zepsuł mi się aparat... :shake:

niektóre są dziwne, przez to że zaczął mi szwankować aparat

Posted

[quote name='deer_1987']A co sie dzieje z aparatem?[/QUOTE]

pojawia mi się napis 'err 99, nie można fotografować, wyłącz i włącz aparat lub wyjmij i włóż akumulator', niestety te czynności nic nie dają

Posted

[quote name='motyleqq']pojawia mi się napis 'err 99, nie można fotografować, wyłącz i włącz aparat lub wyjmij i włóż akumulator', niestety te czynności nic nie dają[/QUOTE]
Tak myslalam ze jakis z tych typowych bledow. jaki masz obiektyw? bo u nas ten blad sie pojawil z tele 70-.300 canon is usm, okazalo sie ze is padl i trzeba bylo wymieniac, na szczescie na gwarancji bo facet powiedzial ze naprawa to drozej jak taki sam nowy obiektyw

Posted

[quote name='deer_1987']Tak myslalam ze jakis z tych typowych bledow. jaki masz obiektyw? bo u nas ten blad sie pojawil z tele 70-.300 canon is usm, okazalo sie ze is padl i trzeba bylo wymieniac, na szczescie na gwarancji bo facet powiedzial ze naprawa to drozej jak taki sam nowy obiektyw[/QUOTE]

a to zależy od obiektywu? może jak założę drugi, to zadziała? :D ja mam canona 50mm 1,8, tzn tego dziś używałam

edit; zmiana nic nie dała