taxelina Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja musze sie wybrac w takim razie do pl sklepu gdzie mi sprowadzaja pp i mp :) Quote
Maalwi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Gratuluje!! kupiłam niczego nieswiadoma gazetę i od razu zobaczyłam i poznałam hihih :) Quote
Maalwi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A ja mam pytanko, bo ja co miesiąc wysyłam Bibi fotki do MP...nigdy się nie trafiło mi... a jak to trzeba dokładnie zrobić? opiszesz? Quote
motyleqq Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 WATACHA napisał(a):Ja proponuję żebyś wystawiła na bazarek odbitki zdjęć z odciśniętą łapą (jako autograf).Będą szły jak świeże bułeczki ;) to dobry pomysł, można zebrać wszystkie dogomaniackie psy które się tam pojawiły i zrobić bazarek-aleja gwiazd :D Maalwi napisał(a):A ja mam pytanko, bo ja co miesiąc wysyłam Bibi fotki do MP...nigdy się nie trafiło mi... a jak to trzeba dokładnie zrobić? opiszesz? miałam dużo szczęścia, ja wysłałam po raz pierwszy :) po prostu wysłałam na mejla im zgodnie z instrukcją i akurat się spodobało :D mam lenia. ale wreszcie poprawiła się pogoda i pies nie roznosi mi mieszkania ;) kupiłam dziś piłkę, celem poprawienia aportu, może w końcu się uda... utknęłyśmy w martwym punkcie- Etna przynosi i nie oddaje, chce się szarpać :shake: ale ostatnio rzucałam jej taką dziwną zabawkę z kauczuku, niezbyt dużą, i bez problemu jej wyjmowałam z pyska, więc kupiłam piłkę i zobaczymy jak pójdzie ;) Quote
Maalwi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Aaa, my tez utknęłyśmy w martwym punkcie, Bibi przynosi i kładize przede mną ( uczymy się 3 dzień!) Ale do łapy to nie da... :( Ale zghodnie z instrukcjami? czyli podałaś na poczatku maila dane a potem tytuł fotki i zdjęcia? Quote
motyleqq Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 więc jeśli lubi się szarpać, to wykorzystaj to. Etna przynosi do ręki, bo chce się szarpać. najpierw się z nią zawsze szarpie nową zabawką, a potem jej rzucam i ona przynosi. właściwie, sama zaczęła to robić, gdy dostała pierwszego misia, a ja to wykorzystałam :) a teraz jest to moją zmorą :D wiadomo, przy frisbee musi oddać do rąk... napisałam w mejlu moje imię i nazwisko i tytuł fotki :) a w załączniku zdjęcia. ponoć mają mi wysłać mejla z pytaniem o adres, póki co go nie mam :roll: :lol: Quote
Maalwi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dzięki, zrobię tal :) Terazlecę ćwiczyć aporcik, no i zapraszam do naszej galerii ;) Quote
awaria Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Motyleq, to może spacer jakiś :razz: Baron się stęsknił za Etną ;) Quote
motyleqq Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 bardzo chętnie, kiedy? :) właśnie przyszłyśmy ze spaceru zapoznawczego z nową piłką... śmierdzę błotem, pies śmierdzi błotem, a łazienkę muszę całą umyć, kocham mojego psa ;) Quote
Aleksa. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 deer_1987 napisał(a):A kiedy nam Etne pokazesz? :loveu: właśnie. :D Quote
motyleqq Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 to najbrudniejszy pies w Warszawie, ona po prostu musi walnąć się w kałużę, oczywiście tą najbrudniejszą i się potaplać i potem mieć cały bok czarny :D ludzie się z nas śmiali czy to wyżeł niemiecki? zakochałam się w nim :) jest piękny. kiedyś gdy byłam mała jakiś pan miał podobnego, zakochana spytałam co to za rasa, a on, że żadna, strasznie byłam zawiedziona :-( a tu proszę, spotkałam takiego pięknisia :loveu: dzisiejsze jedzonko: resztki jeszcze się walają po podłodze... :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ale się zajada. :loveu: nie wiem co to za rasa. :( Quote
Fides79 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 no kurcze, na niemieckiego to on mi nie wygląda, prędzej moze węgierski musisz poszperac w necie, albo trzeba bylo własciela zapytac :cool3: Quote
Maalwi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wyżeł Węgierski ;) łee to co je Etna jest okropne :D Quote
łamAga Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Hmmm jak dla mnie to jest Rhodesian Ridgeback , jezeli ma na plecach taka prege wlosow rosnaca w druga strone to na pewno rodezjan ;) http://www.rodezjan.pl/551-rodezjany-opis-rasy-rhodesian-ridgeback.php Quote
Maalwi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Oho, możliwe,ze rodezjan, bo na łyżwa, chyba ma za dlugi ogon, albo im isę kopiuje,bo nie wiem (?) Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 http://img560.imageshack.us/img560/6315/zwyzlem.jpg ale Etna ma sliczny ten ogon :loveu: Quote
łamAga Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Maalwi napisał(a):Oho, możliwe,ze rodezjan, bo na łyżwa, chyba ma za dlugi ogon, albo im isę kopiuje,bo nie wiem (?) kopiuje im sie ogony chyba ze wzgledu na polowania z tego co pamietam a w naturze siega do polowy łydki Quote
Amber Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 To jest wyżeł węgierski :). Ogon ma krótki jak mu się obetnie, to wiadomo, a naturalny wygąda właśnie tak. Rodezjan to nie jest - inny kolor, kształt pyska, budowa... No wszystko ;) Quote
keciulinka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 jaka to by nie byla r4asa to jest piekny :) ale robic fotki przy jedzeniu to nie ladnie hehe piesek sie skupic nie moze :) a tak na serio to fajne ujecia :) musi byc cierpliwa ze pozwala na takie zblizenia ;) Pozdrawiam i zapraszam do galerii Funi :) Quote
awaria Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Motyleq, może jutro? Popołudniu nad Wisłą? Dam jeszcze znać jutro w ciągu dnia :) Quote
motyleqq Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']ale się zajada. :loveu: nie wiem co to za rasa. :( baa, to jej ulubiony posiłek :) [quote name='Fides79']no kurcze, na niemieckiego to on mi nie wygląda, prędzej moze węgierski musisz poszperac w necie, albo trzeba bylo własciela zapytac :cool3: [quote name='Amber']To jest wyżeł węgierski :smile:. Ogon ma krótki jak mu się obetnie, to wiadomo, a naturalny wygąda właśnie tak. Rodezjan to nie jest - inny kolor, kształt pyska, budowa... No wszystko ;-) to chyba faktycznie węgierski. no boski po prostu. [quote name='dOgLoV']Hmmm jak dla mnie to jest Rhodesian Ridgeback , jezeli ma na plecach taka prege wlosow rosnaca w druga strone to na pewno rodezjan ;-) http://www.rodezjan.pl/551-rodezjany...-ridgeback.php kurczę, ten też fajny :D [quote name='Maalwi']łee to co je Etna jest okropne :-D uwierz, to nie jest okropne... ja wysiadłam przy korpusach :D no i nie znoszę podrobów, zwłaszcza serc, ale cóż... [quote name='deer_1987']ale Etna ma sliczny ten ogon :loveu: dzięki :) z początku miała całkiem gładki, niedawno jej się taki pierzasty zrobił :) [quote name='keciulinka']jaka to by nie byla r4asa to jest piekny :smile: ale robic fotki przy jedzeniu to nie ladnie hehe piesek sie skupic nie moze :smile: a tak na serio to fajne ujecia :smile: musi byc cierpliwa ze pozwala na takie zblizenia ;-) Pozdrawiam i zapraszam do galerii Funi :smile: hehe, po chwili wstała, zabrała żarcie i się odwróciła tyłem do mnie ;) [quote name='awaria']Motyleq, może jutro? Popołudniu nad Wisłą? Dam jeszcze znać jutro w ciągu dnia :smile: jestem za, tylko tak bardziej wieczorem, 18-19 :) Quote
keciulinka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 hehe, po chwili wstała, zabrała żarcie i się odwróciła tyłem do mnie ;) hehe moj tak samo robi :) Quote
Recommended Posts