Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, ale to akurat nic skomplikowanego, po prostu połączyłam dwa zdjęcia, a że były z tego samego miejsca, to wystarczyło na granicy lekko wystemplować, żeby było gładko :)

Posted

motyleqq napisał(a):
tak, ale to akurat nic skomplikowanego, po prostu połączyłam dwa zdjęcia, a że były z tego samego miejsca, to wystarczyło na granicy lekko wystemplować, żeby było gładko :)

no prosze jak sprytnie, a efekt rewelacyjny, bardzo mi sie podoba i taki na czasie na te upały :p

Posted

[quote name='Fides79']no prosze jak sprytnie, a efekt rewelacyjny, bardzo mi sie podoba i taki na czasie na te upały :p

dzięki:)

wstawiam foty, ale narazie z ostatniego pobytu u rodziców, mam nadzieję, że się Amber nie pogniewa :diabloti: jednak bez myszki, to żadna robota...

najpierw Malta, kotka norweska leśna jak już mówiłam, jutro obieramy kierunek Katowice i jedziemy z nią na wystawę :loveu: nasza pierwsza w życiu... liczę na wysokie noty, chociaż nie wiem w ogóle co i jak :evil_lol:

w ogóle, to ma ponoć ruję, nie wiem jak to będzie :roll:
co najlepsze, mój facet pierwszy raz zostanie z Etną sam, na 3 dni :roll: chyba będę do niego dzwonić w porze posiłków :roll:

Posted

i trochę Etiny w ogródku:

wykopała sobie dół i w nim się chłodziła ;)

a teraz opowiastki :evil_lol:
jako że skończyła się leonowa karma, a w sklepie internetowym w którym zamawiam, jest 7 dni oczekiwania :roll: musiałam się wybrać do Kakadu. nie lubię tam robić zakupów, bo wszystko drogie. co więcej, nie było mojej karmy i musiałam kupić inną, strasznie drogą, ale okazało się, że pachnie kusząco :razz: i chyba Leonowi przypadła do gustu. jak wyczyści miskę(czego nie robi nigdy:evil_lol:) to zmienię mu żarełko na stałe.
ale ja nie o tym :razz: przy kasie stała pani typu długo zastanawiającego się, a mi topiły się w siatce lody :angryy: kasjerka dawała gratisy i pani wybrała pudełko royala metalowe, gdzie były yoraski. córka owej pani rzekła tak: 'zobacz mamo, jest nawet york, ale nie ma miniaturki jak nasza" :laugh2_2:
no cóż, zaśmiałam się w duchu, a na koniec też dostałam gratis, miskę na wodę na spacerki z Dog Chow, taką jak ma Ewa i jaką chciałam mieć :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Baner super wyszedł !!
Kot piękny !! :)
Mam te same obawy co Ty, gdy zostawiam chłopa samego z psem :)

dziękix2 :)
no niestety, bo te chłopy takie nieogarnięte:evil_lol:

Posted

zaciekawił mnie banerek:evil_lol:

sliczna ta Twoja sunia:loveu: :loveu: :loveu:
ja facetowi do tej pory zostawiłam psa na jedną noc i cały wieczór dzwoniłam czy wszystko wporządku:evil_lol: :loveu:
wiem ze potrafi się nim zająć, ale ja jestem strasznie zżyta z moim maleńśtwem:evil_lol::loveu:

powodzenia na wystawie!!

widziałam, ze pisaliście o tych gryzakach z dingo, sama sie nad nim zastanawiam, wytrzymuje szarpanie?? pływa??

Posted

Etna :loveu:
http://img21.imageshack.us/img21/5240/98268217.jpg

[quote name='motyleqq']
no cóż, zaśmiałam się w duchu, a na koniec też dostałam gratis, miskę na wodę na spacerki z Dog Chow, taką jak ma Ewa i jaką chciałam mieć :)
No proszę, jak Ci się poszczęściło :cool3:

[quote name='Marta_Ares']
widziałam, ze pisaliście o tych gryzakach z dingo, sama sie nad nim zastanawiam, wytrzymuje szarpanie?? pływa??
Szarpanie dość intensywne wytrzymuje długo, my użytkujemy te gryzaki od roku prawie, jeden wytrzymał kilka miesięcy, teraz mamy drugi i co prawda rzadziej używany, ale jak na razie trzyma się świetnie :) Ale czy pływa, to nie wiem...

Posted

Marta_Ares napisał(a):
zaciekawił mnie banerek:evil_lol:

sliczna ta Twoja sunia:loveu: :loveu: :loveu:
ja facetowi do tej pory zostawiłam psa na jedną noc i cały wieczór dzwoniłam czy wszystko wporządku:evil_lol: :loveu:
wiem ze potrafi się nim zająć, ale ja jestem strasznie zżyta z moim maleńśtwem:evil_lol::loveu:

powodzenia na wystawie!!

ha, mój baner przyciąga tłumy:cool3:

dzięki:) też jestem zżyta, pies jest już z Piotrem u jego rodziców, a ja przeżywam :roll:

za kilka godzin jedziemy na wystawę, też mnie to stresuje :lol:

gryzak z dingo fajny, ja mam taki dłuższy, super się go trzyma, bez ryzyka odgryzienia ręki ;) a czy pływa, też nie wiem, bo nie sprawdzałam

deer_1987 napisał(a):
Ale fajny kociak! :loveu:

dzięki, mam nadzieję, że osobom sędziującym też będą takie serduszka krążyć nad głowami na jej widok :evil_lol:

Ewa&Duffel napisał(a):
No proszę, jak Ci się poszczęściło :cool3:

a i owszem, jestem zadowolona bardzo :lol:

no, a jak już wyjadę, to mnie do poniedziałku tu nie będzie! :diabloti:

Posted

kocisko przepiękne, trzymam kciuki za wysokie noty :)

nie martw się, facet nie zagłodzi psa. psy to mądre istotki i na szczęście potrafią się upominać o jedzonko ;) .