motyleqq Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ale super baner !!!!! :D:D :cool1: dzięki dzięki :) Quote
omry Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 motyleqq, sama go robiłaś? Ja się próbowałam kiedyś nauczyć, ale na nic to :) Quote
motyleqq Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 tak, ale to akurat nic skomplikowanego, po prostu połączyłam dwa zdjęcia, a że były z tego samego miejsca, to wystarczyło na granicy lekko wystemplować, żeby było gładko :) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 motyleqq napisał(a):tak, ale to akurat nic skomplikowanego, po prostu połączyłam dwa zdjęcia, a że były z tego samego miejsca, to wystarczyło na granicy lekko wystemplować, żeby było gładko :) no prosze jak sprytnie, a efekt rewelacyjny, bardzo mi sie podoba i taki na czasie na te upały :p Quote
motyleqq Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Fides79']no prosze jak sprytnie, a efekt rewelacyjny, bardzo mi sie podoba i taki na czasie na te upały :p dzięki:) wstawiam foty, ale narazie z ostatniego pobytu u rodziców, mam nadzieję, że się Amber nie pogniewa :diabloti: jednak bez myszki, to żadna robota... najpierw Malta, kotka norweska leśna jak już mówiłam, jutro obieramy kierunek Katowice i jedziemy z nią na wystawę :loveu: nasza pierwsza w życiu... liczę na wysokie noty, chociaż nie wiem w ogóle co i jak :evil_lol: w ogóle, to ma ponoć ruję, nie wiem jak to będzie :roll: co najlepsze, mój facet pierwszy raz zostanie z Etną sam, na 3 dni :roll: chyba będę do niego dzwonić w porze posiłków :roll: Quote
zaba14 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Baner super wyszedł !! Kot piękny !! :) Mam te same obawy co Ty, gdy zostawiam chłopa samego z psem :) Quote
motyleqq Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 i trochę Etiny w ogródku: wykopała sobie dół i w nim się chłodziła ;) a teraz opowiastki :evil_lol: jako że skończyła się leonowa karma, a w sklepie internetowym w którym zamawiam, jest 7 dni oczekiwania :roll: musiałam się wybrać do Kakadu. nie lubię tam robić zakupów, bo wszystko drogie. co więcej, nie było mojej karmy i musiałam kupić inną, strasznie drogą, ale okazało się, że pachnie kusząco :razz: i chyba Leonowi przypadła do gustu. jak wyczyści miskę(czego nie robi nigdy:evil_lol:) to zmienię mu żarełko na stałe. ale ja nie o tym :razz: przy kasie stała pani typu długo zastanawiającego się, a mi topiły się w siatce lody :angryy: kasjerka dawała gratisy i pani wybrała pudełko royala metalowe, gdzie były yoraski. córka owej pani rzekła tak: 'zobacz mamo, jest nawet york, ale nie ma miniaturki jak nasza" :laugh2_2: no cóż, zaśmiałam się w duchu, a na koniec też dostałam gratis, miskę na wodę na spacerki z Dog Chow, taką jak ma Ewa i jaką chciałam mieć :) Quote
motyleqq Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 zaba14 napisał(a):Baner super wyszedł !! Kot piękny !! :) Mam te same obawy co Ty, gdy zostawiam chłopa samego z psem :) dziękix2 :) no niestety, bo te chłopy takie nieogarnięte:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 zaciekawił mnie banerek:evil_lol: sliczna ta Twoja sunia:loveu: :loveu: :loveu: ja facetowi do tej pory zostawiłam psa na jedną noc i cały wieczór dzwoniłam czy wszystko wporządku:evil_lol: :loveu: wiem ze potrafi się nim zająć, ale ja jestem strasznie zżyta z moim maleńśtwem:evil_lol::loveu: powodzenia na wystawie!! widziałam, ze pisaliście o tych gryzakach z dingo, sama sie nad nim zastanawiam, wytrzymuje szarpanie?? pływa?? Quote
Ewa&Duffel Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Etna :loveu: http://img21.imageshack.us/img21/5240/98268217.jpg [quote name='motyleqq'] no cóż, zaśmiałam się w duchu, a na koniec też dostałam gratis, miskę na wodę na spacerki z Dog Chow, taką jak ma Ewa i jaką chciałam mieć :) No proszę, jak Ci się poszczęściło :cool3: [quote name='Marta_Ares'] widziałam, ze pisaliście o tych gryzakach z dingo, sama sie nad nim zastanawiam, wytrzymuje szarpanie?? pływa?? Szarpanie dość intensywne wytrzymuje długo, my użytkujemy te gryzaki od roku prawie, jeden wytrzymał kilka miesięcy, teraz mamy drugi i co prawda rzadziej używany, ale jak na razie trzyma się świetnie :) Ale czy pływa, to nie wiem... Quote
motyleqq Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Marta_Ares napisał(a):zaciekawił mnie banerek:evil_lol: sliczna ta Twoja sunia:loveu: :loveu: :loveu: ja facetowi do tej pory zostawiłam psa na jedną noc i cały wieczór dzwoniłam czy wszystko wporządku:evil_lol: :loveu: wiem ze potrafi się nim zająć, ale ja jestem strasznie zżyta z moim maleńśtwem:evil_lol::loveu: powodzenia na wystawie!! widziałam, ze pisaliście o tych gryzakach z dingo, sama sie nad nim zastanawiam, wytrzymuje szarpanie?? pływa?? ha, mój baner przyciąga tłumy:cool3: dzięki:) też jestem zżyta, pies jest już z Piotrem u jego rodziców, a ja przeżywam :roll: za kilka godzin jedziemy na wystawę, też mnie to stresuje :lol: gryzak z dingo fajny, ja mam taki dłuższy, super się go trzyma, bez ryzyka odgryzienia ręki ;) a czy pływa, też nie wiem, bo nie sprawdzałam deer_1987 napisał(a):Ale fajny kociak! :loveu: dzięki, mam nadzieję, że osobom sędziującym też będą takie serduszka krążyć nad głowami na jej widok :evil_lol: Ewa&Duffel napisał(a):No proszę, jak Ci się poszczęściło :cool3: a i owszem, jestem zadowolona bardzo :lol: no, a jak już wyjadę, to mnie do poniedziałku tu nie będzie! :diabloti: Quote
agaga21 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 kocisko przepiękne, trzymam kciuki za wysokie noty :) nie martw się, facet nie zagłodzi psa. psy to mądre istotki i na szczęście potrafią się upominać o jedzonko ;) . Quote
merrickmayfair Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 omry napisał(a):Piękna Etna, dawać foty! :sweetCyb: Dokładnie,zdjęć chcemy ! PS. jak wy robicie takie ładne banerki? :) Quote
motyleqq Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 ja akurat w photoshopie :) chcesz, to Ci zrobię, ale po weekendzie foty też po weekendzie będą :) Quote
Jusia&Szila Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 tez po tym banerku wlazlam :) i ja tez mam ulepszona wersje belga malinowego:) Najbardziej ulepszona jak sie da! Pozdrawiam Was bardzo! Quote
merrickmayfair Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 motyleqq napisał(a):ja akurat w photoshopie :) chcesz, to Ci zrobię, ale po weekendzie foty też po weekendzie będą :) Super, super, dziekuję dziękuję :multi: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/5937/57400824.jpg http://img21.imageshack.us/img21/5240/98268217.jpg :loveu: jaki ładny banerek :multi: Quote
Talucha Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dołączam do grona wielbicieli banerku :lol: Powodzenia na wystawie! Quote
Aleksandrossa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ach, cudaki śliczne :) Zapraszamy do nas na spacerowe fotki :P Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 kiedy nowe fotki ?:lol: ***************** zapraszam,to tylko 5 zł http://www.dogomania.pl/threads/209344-Usu%C5%84-TIRA-a-jej-%C5%BCycie-b%C4%99dzie-bezpieczniejsze-!-na-mamusie-z-Z%C4%85bek-25.06-godz.24?p=17046276#post17046276 Quote
Onomato-Peja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 http://img89.imageshack.us/img89/5222/58642949.jpg zdjęcie przez szybę? świetne! Quote
Misia&Ruby Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Życzę powodzenia na wystawie! Kotek piękny :) Quote
Recommended Posts