Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Mój komentarz też pominięty i to niejednokrotnie,więc na razie nie będę pisać :)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne zdjęcia, piękne psiaki, widać, że dzień cudownie udany :)
W ogóle nie za dużo wolnego macie? Tak w środku tygodnia :diabloti: To nieludzkie wklejać zdjęcia ze spaceru, kiedy inni (czyt. JA :angryy:) tkwili w pracy :mad::mad::mad::mad:

Posted

papillonek napisał(a):
Mój komentarz też pominięty i to niejednokrotnie,więc na razie nie będę pisać :)

no pięknie, to niespecjalnie :( pisz pisz! :)

oj awaria... :D jak nie będziesz w pracy to i z Tobą pójdziemy :D

Posted

Fotki super... Jakieś znajome te psy... Szczególnie, ten brązowy doberman :hmmmm: :D

@awaria, ja zapraszam do siebie praktycznie codziennie w godz. 12-14 i 18-20 bo wtedy mniej więcej z psem wychodzę... W weekendy również ;) A teren też mam niezły :)

Posted

Eh, ja w pracy od pon do pt gniję aż do godziny 17 :( w domu jestem o 18 i w związku z tym w tygodniu uskuteczniamy raczej najbliższe tereny (park, pola, lasek, czasami Wisła ;) ). Wyjazdowe spacerki tylko w weekend ;)

Amber, zastanawiam się jakby Baron i Jari się dogadali. Z tego co czytam i oglądam na zdjęciach dochodzę do wniosku, że albo pokochaliby się nad życie albo poważnie ekhem... pokłócili :diabloti:

Posted

Zdjęcia świetne i faktycznie jakieś takie psy znajome :cool3:

motyleqq napisał(a):
to chodźcie w weekend, ale w ten nie, bo jedziemy do rodziców, w następny też nie, bo jedziemy na wystawę... :D no, to w jeszcze następny :D

Jaka wystawa jest w następny weekend ? gdzie ?

Posted

awaria napisał(a):
W ten weekend mam szkołę :-(
W następny egzaminy :-(
Ale ten jeszcze następny to chyba mam wolny :lol::lol::lol:

no widzisz! to może coś z tego będzie :D

Posted

Amber, zastanawiam się jakby Baron i Jari się dogadali. Z tego co czytam i oglądam na zdjęciach dochodzę do wniosku, że albo pokochaliby się nad życie albo poważnie ekhem... pokłócili :diabloti:
Ja właśnie też tak obstawiam :evil_lol: Ale myśląc realnie, zakładam, że jeżeli pies nie jest z natury agresywny (sam nie zaczyna się rzucać), tylko po prostu narwany to się dogadają ;). Nie ma co gdybać, trzeba iść na żywioł :diabloti: :evil_lol:

Posted

Amber, w takim razie chyba skorzystam z zaproszenia na Tarcho :cool3: Jak się Panowie nie polubią najwyżej rozejdziemy się w różne strony ;-)

Zapraszam w takim razie, na PW podam ci szczegóły jak trafić itp. :)
P.S. Biedna Etna :-D Ale jej towarzystwo wybrałaś do zabaw, nie ma co :P

Etna jest wychowywana twarda ręką... Wiesz, wysyłanie przerażonych 12 latków na obozy przetrwania i takie tam :evil_lol:
też chcę takiego psa!:loveu:

Widziałaś z bliska moje sińce na nogach i nadal chcesz? :lol: Z drugiej strony mówisz i masz: http://www.tiravento.pl/na_sprzedaz.html co prawda mamuśka puściła się z innym, ale co matka to matka :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Widziałaś z bliska moje sińce na nogach i nadal chcesz? :lol: Z drugiej strony mówisz i masz: http://www.tiravento.pl/na_sprzedaz.html co prawda mamuśka puściła się z innym, ale co matka to matka :evil_lol:

haha, Piotr by się wyprowadził albo wyrzucił by mnie razem z psami i Leonem :D jak mu ostatnio jakiegoś psa pokazałam to ten od razu zezłoszczony 'chcesz teraz psa kupić?' :diabloti:
chciałabym drugiego psa, ale dopiero jak będziemy mieszkać tylko we dwoje, no i będzie nas stać, zarówno na zakup, jak i utrzymanie :cool3: no i raczej będzie to coś małego, beagle, basenji, ostatnio mi JRT wpadł w oko ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
haha, Piotr by się wyprowadził albo wyrzucił by mnie razem z psami i Leonem :D jak mu ostatnio jakiegoś psa pokazałam to ten od razu zezłoszczony 'chcesz teraz psa kupić?' :diabloti:
chciałabym drugiego psa, ale dopiero jak będziemy mieszkać tylko we dwoje, no i będzie nas stać, zarówno na zakup, jak i utrzymanie :cool3: no i raczej będzie to coś małego, beagle, basenji, ostatnio mi JRT wpadł w oko ;)

Przy dwóch psach zabawa dopiero się zaczyna :cool3: Myślę, że 3 to ilość idealna :loveu:

Posted

A ja niby mam idealne warunki, aby mieć drugiego psa, ale rodzina nawet nie chce o tym słyszeć :-( Wkurza mnie to, bo Dufflem się w ogóle nie zajmują, więc w sumie co za różnica, jakby 2 psy były. Duffel na pewno strasznie by się ucieszył z towarzystwa i przynajmniej korzystaliby z ogrodu, bo teraz to tylko w nim śpi.
W ogóle to chciałabym się już wyprowadzić, coraz bardziej mnie denerwuje rodzinka, ale to raczej odległa perspektywa jeszcze :shake:

Posted

awaria napisał(a):
Motylek, jedno wyjście z sytuacji - zmień faceta :-(:lol:

:o nie muszę... weź pod uwagę to, że z początku nie chciał żadnego zwierzaka, teraz mamy dwa :D

Ewa, fajnie jest się wyprowadzić, ja bym pewnie nigdy się nie doczekała psa, mimo że od 2 lat mamy dom z ogrodem ;)