Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zmieniamy dietę, zaczynamy BARFować, dzień pierwszy:

pies szczęśliwy właśnie przeżuwa obiad, to było śniadanko :)
może nie stanie się mordercą:diabloti:

ps. jak się zmienia tytuł galerii?

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super fotki :)

ps. jak się zmienia tytuł galerii?
Znajdujesz 1 post tematu, klikasz "Edytuj post" --> "Zaawansowana edycja" --> Zmieniasz tytuł na górze --> "Zapisz zmiany" --> Gotowe :)

Posted

Ale pyszności Etna wcina :cool3: Też bym chciała przestawić Duffla na BARFa, czytałam, że psy na tej diecie mają mniejsze skłonności do zjadania różnych śmieci, ale to za jakiś czas.

Masz może jakieś fotki z niedzieli ? :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Ale pyszności Etna wcina :cool3: Też bym chciała przestawić Duffla na BARFa, czytałam, że psy na tej diecie mają mniejsze skłonności do zjadania różnych śmieci, ale to za jakiś czas.

Masz może jakieś fotki z niedzieli ? :)

pyszności, ale obiadu nie dała rady, nie zmieściło jej się już :lol: może coś w tym jest, naje się surowizny w domu, to nie szuka na dworze, hm...

mam troszkę, właściwie to mało :lol: wstawię wieczorkiem

Guest papillonek
Posted

I jak idzie z BARF -ową dietką ??

Posted

Głównym powodem jest hmm... moja wygoda, a potem kłopoty z dostępnością czegoś innego niż drób ;).
Moja starsza suczka ma też problemy po zjedzeniu kości, tzn. straszne zaparcia :shake:. Poza tym niezbyt przepada za owocami i warzywami, nawet wymieszane z mięsem niezbyt chętnie zjada.
Z drugą sunią pewnie w tej kwestii nie byłoby problemów, bo co jej dam, to zje i np. po warzywach i owocach żadnych sensacji nie ma, ale kości jej nie dawałam, więc nie wiem jaka byłaby reakcja.

Posted

[quote name='Unbelievable']fajna ta twoja Etna, taki bordero- maliniak :diabloti:

ale że border, to jakoś nie wpadłam na to :lol: chyba, że z zachowania jak się nakręci :evil_lol:

dzięki, deer :)