Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Czy ktoś jest zainteresowany ta wystawą: CAC-Alytus/LT, 14.05.2011 Mamy jeszcze wolne miejsce w busie z W-wy:) http://www.kinologija.lt/?page_id=1012&lan=eng Pzdr. Quote
AnkaW Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Asiaczku na krajową na Litwę nie ma klasy pośredniej???? Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Tak, tam nie ma klasy pośredniej na krajówkach! Pzdr. Quote
narisowa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Anka - doczytałam w litewskim regulaminie wystaw, że organizator może zrobić na krajówce kl. pośrednią, ale nie musi, natomiast na międzynarodówkach kl. pośrednia jest obowiązkowa. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 No więc, z własnego doświadczenia mogę powiedziec, że Litwini sa raczej na NIE, jeżeli chodzi o kl. pośrednią na krajówkach... Na dodatek uważają, że wszyscy wiedza o tej ich "ułomności" i nawet jak przenosza psa do otwartej lub młodziezy, to nie informuja o tym. Pzdr. Quote
Squ Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Czy ktoś oprócz Asiaczka wybiera się na tą wystawę? Szukam transportu ;) Quote
Bardotka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 A to ciekawe :) Juz kilka lat jezdze i o tym nie wiedzialam o tej klasie posredniej :D az z ciekawosci posprawdzam stare papiery. Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Bardotka']A to ciekawe :) Juz kilka lat jezdze i o tym nie wiedzialam o tej klasie posredniej :D az z ciekawosci posprawdzam stare papiery.[/QUOTE] I jaki wynik sprawdzania?:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Jest juz plan sędziowania, spis wystawców. Kto ciekawy - nie zaglądnie:) http://www.kinologija.lt/?page_id=660&lan=ltu Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Napisze jedno. Było sporo Polaków i naprawde daliśmy czadu:) Jutro napiszę więcej, bo trochę oczy mi się kleją.... Dobranocka:) Pzdr. Quote
Minio Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Gratuluję wszystkim Polskim wystawcom. Dziękuję za ciasteczko , pierożka . :) Wystawę traktujemy jako udaną . Choć nieźle wiało a pogoda zmienna była. Oddaliśmy nasze szczenię do kochajęcgo domku . A moj Glucior zdobył BOB i trzecią lokatę na grupie III. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Minio napisał(a):Gratuluję wszystkim Polskim wystawcom. Dziękuję za ciasteczko , pierożka . :) Wystawę traktujemy jako udaną . Choć nieźle wiało a pogoda zmienna była. Oddaliśmy nasze szczenię do kochajęcgo domku . A moj Glucior zdobył BOB i trzecią lokatę na grupie III. pozdrawiam Aaaaa, to Ty jesteś Minio:) Miło bylo poznać:) Jeszcze raz, pisemnie;) - gratulacje za BOG3!!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 No to ja juz wypoczęłam, w domu zaległości z lekka wyprostowane, więc mogę spokojnie napisac wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1 CAC, BOS, BOB, BOG3!!!! (Serek ma już trzy wnioski na CH.LT) JAZZIJA Ameba (Zara), suczka w litewskich rękach, po moim reproduktorze . - w.o.2 ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - w.o.1, Best Baby FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk1. Best Veteran. Z wystawy wrócilismy zadowoleni, choć - tradycyjnie - lekki niedosyt pozostał:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Su,cesy były tez na ringu terierów. O airdelach napisała Minio. AST'y - nasz dzień:) Aussi - nasz sukces Shelties - nasz dzień - BIS Par Hodowlanych!!!!!!! Więcej niech napiszą same zainteresowane osoby:) pzdr. Quote
Monia85 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Moja hawanka ARABELLA Z Fabryki Psów FCI zdobyła drugi wniosek na Młodzieżowego Championa Litwy :multi:. Jej brat ASTOR zdobył BOB'a Quote
Monia85 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Moja hawanka ARABELLA Z Fabryki Psów FCI zdobyła drugi wniosek na Młodzieżowego Championa Litwy :multi:. Jej brat ASTOR zdobył BOB'a. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Monia85 napisał(a):Moja hawanka ARABELLA Z Fabryki Psów FCI zdobyła drugi wniosek na Młodzieżowego Championa Litwy :multi:. Jej brat ASTOR zdobył BOB'aBrawo:) To kiedy i gdzie zdobywacie następne wnioski?:) Pzdr. Quote
Monia85 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mam nadzieję, że ostatni uda nam się zdobyć w Kownie. Tfu, tfu nie chcę zapeszać :cool3:[FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
Recommended Posts