mySafety Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam serdecznie, Od lutego 2011 powstała nowa adresówka dla Twojego psa- psaport. :eviltong: Jest to zawieszka do obroży ( szelek ) z 6-cyfrowym numerem identyfikacyjnym przyporządkowanym do godności właściciela. Jeżeli Twój pies ucieknie, zgubi się a UCZCIWA OSOBA zadzwoni pod bezpłatny i całodobowy numer telefonu ( podany na zawieszce ) pojedziemy po psa ( na terenie całej Polski ) i przywiezemy go spowrotem pod wskazany adres do właściciela. :crazyeye: Na adresówce jest informacja o NAGRODZIE za zwrot psa, którą wypłaca firma.:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Więcej informacji ? Napisz ! tomasz.krawczyk@mysafety.pl http://www.mysafety.pl Quote
Magdalena Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 To ja może skomentuję. Dostałam breloczek gratis - w jakiejś psiej gazecie był bannerek, pierwsze x osób, które wyślą smsa pod dany numer dostaną usługę na pół roku gratis. Czemu nie, wysłałam żeby sprawdzić. Po dość długim czasie zadzwoniła pani prosząc o adres do wysyłki gratisowego breloczka. breloczek dotarł (szybko). Następnie trzeba było się zarejestrować poprzez strone internetową żeby breloczek był aktywny (którą to stronę sama musiałam szukać, bo w materiałach od nich był odnośnik do strony na której wcale formularza rejestracyjnego nie było.) Niestety - zarejestrować się nie dało, z prostego powodu - ilość miejsca w tym formularzu na wpisanie danych informacji była zbyt mała. Nie działał też klawisz backspace ani delete (i nie była to wina mojego komputera, tylko źle ustawionego formularza) więc przy każdej literówce trzeba było odświeżać stronę i wpisywać wszystko od nowa. Napisałam w tej sprawie maila. Cisza. W końcu wysłałam drugiego maila, upominając się o odpowiedź. Wtedy odpowiedź dotarła (uprzejma), że pracują na naprawieniu tego błędu i że dane mam podać mailowo (pesel itp), oni to wprowadzą do systemu. Danych nie wysłałam - a co, poczekam. Po miesiącu wchodzę - problem jak był, tak nadal nic z nim nie zrobiono.Nie jestem informatykiem ale nie wydaje mi się żeby był to tak wielki problem, że trzeba na niego nie wiadomo ile czasu. Poza tym, czy na prawdę nikt nie sprawdził formularza przed wprowadzeniem usługi? Ja miałam dostać usługę gratis, ale co z tymi, którzy zapłacili? No i w końcu breloczek wylądował w śmietniku. Quote
DeeDee Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 A ja ślepa jestem :oops: Jaki koszt takiej zabawy? Quote
Recommended Posts