PaSja Hera Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam. W styczniu zaginal Kodi nowofunlad,mimo poszukiwan pieska nadal nie ma w domu. W sobote widziany byl czarny nowofunland na slimaku przy wylotowce na Krakow(kostomloty) byc moze to on!Wlasciciel od razu po info pojechal tak,ale nie bylo juz go.Byl tez nastepnego dnia,nie znalazl.Stad moja prosba,jezeli ktos widzialby bardzo duzego psa w tym rejonie prosze o info.Tel.696296826http://zaginionepsy.pl/obiekt,8440,Zaginiony,Kielce,Kodi.html Quote
anetaks4 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Witam ten piesek jest tak charakterystyczny że ciężko go przegapić. Szukając swojego psiaka rozglądam sie też za tymi ,które były zaginione w tym samym okresie co mój Maksio.Dodaje zdjęcie Kodiego Quote
PaSja Hera Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Dziekuje za zdjecie.To przykre ,ze Maksio jeszcze sie nie znalazl:shake:.Coz zrobic,zeby odnalezc psiaka ,jak juz zrobnilo sie tak wiele...Nie wiem...wstaw wiecej zdjec Maksia.Pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote
anetaks4 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dzięki za dobre słowo,Maksiowi założyłam osobny wątek,ale wkleję jedno jego zdjęcie ,bo więcej osób tu zagląda .Ja cały czas przeglądam wszystkie ogłoszenia i sprawdzam schroniska po całej Polsce ,bo nigdy nie wiadomo czy ktoś jak nie ukradł ,to może psiak jak jest bardzo zżyty będzie szukał własnego domu.Przepraszam ,że takie duże zdjęcie ,ale nie wiem jak zmniejszyć .Pozdrawiam %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
PaSja Hera Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Bede sie rozgladac.Widzialam podobnego psiaka blakajacego sie przy ul.Klonowej.Nie daje gwarancji,ze to Maksio. Quote
agni Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='anetaks4']Witam ten piesek jest tak charakterystyczny że ciężko go przegapić. Szukając swojego psiaka rozglądam sie też za tymi ,które były zaginione w tym samym okresie co mój Maksio.Dodaje zdjęcie Kodiego w czwartek byłam w Kielcach i gdy jechalismy w stronę Castoramy biegł taki psiak, podchodził do osób, wąchał i biegł dalej .... Quote
PaSja Hera Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dzieki za info.Dalam znac wlascicielowi. Quote
Zuzka2 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Sporo bezdomniaków wybiera Barwinek i tam osiada...Mam nadzieję,że i ten olbrzym tak zapuści korzenie na dłużej. Quote
Monika_tbg Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zapraszam na wątek sunieczki pogryzionej.. http://www.dogomania.pl/threads/205148-Przerzucona-przez-siatk%C4%99-8-tyg-psia-dziewczynka-gdzie-pogryz%C5%82y-j%C4%85-psy.. Quote
Recommended Posts