Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
W styczniu zaginal Kodi nowofunlad,mimo poszukiwan pieska nadal nie ma w domu.
W sobote widziany byl czarny nowofunland na slimaku przy wylotowce na Krakow(kostomloty) byc moze to on!Wlasciciel od razu po info pojechal tak,ale nie bylo juz go.Byl tez nastepnego dnia,nie znalazl.Stad moja prosba,jezeli ktos widzialby bardzo duzego psa w tym rejonie prosze o info.Tel.696296826http://zaginionepsy.pl/obiekt,8440,Zaginiony,Kielce,Kodi.html

Posted

Witam ten piesek jest tak charakterystyczny że ciężko go przegapić. Szukając swojego psiaka rozglądam sie też za tymi ,które były zaginione w tym samym okresie co mój Maksio.Dodaje zdjęcie Kodiego

Posted

Dziekuje za zdjecie.To przykre ,ze Maksio jeszcze sie nie znalazl:shake:.Coz zrobic,zeby odnalezc psiaka ,jak juz zrobnilo sie tak wiele...Nie wiem...wstaw wiecej zdjec Maksia.Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Posted

Dzięki za dobre słowo,Maksiowi założyłam osobny wątek,ale wkleję jedno jego zdjęcie ,bo więcej osób tu zagląda .Ja cały czas przeglądam wszystkie ogłoszenia i sprawdzam schroniska po całej Polsce ,bo nigdy nie wiadomo czy ktoś jak nie ukradł ,to może psiak jak jest bardzo zżyty będzie szukał własnego domu.Przepraszam ,że takie duże zdjęcie ,ale nie wiem jak zmniejszyć .Pozdrawiam

%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us
%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='anetaks4']Witam ten piesek jest tak charakterystyczny że ciężko go przegapić. Szukając swojego psiaka rozglądam sie też za tymi ,które były zaginione w tym samym okresie co mój Maksio.Dodaje zdjęcie Kodiego

w czwartek byłam w Kielcach i gdy jechalismy w stronę Castoramy biegł taki psiak, podchodził do osób, wąchał i biegł dalej ....