supergoga Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Znam młoda Pania psiaków - czyli Wnuczke Pana - potwierdzam. Ale ogólnie - to jak czytam ile razy zachwyca,y się domkiem, piszemy jaki super, jacy ludzie a po 2 tygodniach psy wracają - to mnie ogarnia jakieś zniesmaczenie na to wszystko. czy Oni tak grają, czy u nas jakoś spadła czujność. Quote
klaki91 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 supergoga napisał(a):Znam młoda Pania psiaków - czyli Wnuczke Pana - potwierdzam. Ale ogólnie - to jak czytam ile razy zachwyca,y się domkiem, piszemy jaki super, jacy ludzie a po 2 tygodniach psy wracają - to mnie ogarnia jakieś zniesmaczenie na to wszystko. czy Oni tak grają, czy u nas jakoś spadła czujność. Niektórzy ludzie nie mają pojęcia co to znaczy mieć psa. Albo dawno już o tym zapomnieli. Quote
conceited Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 supergoga napisał(a):Znam młoda Pania psiaków - czyli Wnuczke Pana - potwierdzam. Ale ogólnie - to jak czytam ile razy zachwyca,y się domkiem, piszemy jaki super, jacy ludzie a po 2 tygodniach psy wracają - to mnie ogarnia jakieś zniesmaczenie na to wszystko. czy Oni tak grają, czy u nas jakoś spadła czujność. Wydaje mi się, że czasem tak bardzo chcemy, żeby zwierzak znalazł dom, żeby w końcu było dobrze, że gasimy w sobie lampkę alarmową. Ja tak raz zrobiłam przy wyadoptowywaniu kota i do teraz żałuję. Od tamtej pory nie lekceważę najdrobniejszego przeczucia, że coś mi nie gra. Nie sugeruję, że tak było w tym przypadku...ot taka refleksja :) Quote
ania z poznania Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ale tego jeszcze nie przerabialiśmy...?? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20110513%2FPOWIAT0207%2F713154741 Quote
Ajula Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 znam jeden taki przypadek - mieli w fundacji Nero w Sochaczewie - ktoś zostawił psa z budą przy drodze :roll: dziewczyny podejrzewały, że to z pobliskiej budowy, która się była właśnie zakończyła.... Quote
KateBono Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cioteczki, poznajecie tą ślicznotkę? Jest już wysterylizowana, niedługo pódzie na szkolenie, jest posłuszna, bawi się z Gufim ,a Saba to dla niej autorytet,jeden minus - jak pańcio nie widzi to potrafi ściągnąć ze stołu żarełko :evil_lol: Quote
Ajula Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ale wielka! i śliczna :loveu: najważniejsze, że grzeczna Quote
BeaBono Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 sprzed miesiąca, ale lepszy rydz... Basra czyli Luna http://www.youtube.com/user/temida7#p/a/u/0/4H147d2fLHg Quote
Ajula Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 pięknotka, mam nadzieję, że szczęśliwa a jej siostrzyczka była dziś na pikniku Animaliowym, jest prześliczna Quote
Recommended Posts