KateBono Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Basra już w nowym domku:lol:. Będzie mieszkać z drugim piesem bernardynem- suczką Łatką. Domek z ogródkiem , prawie w lesie, cisza i spokój. Quote
supergoga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Oby - czyli wszystkie nasze psie dzieciaki bezpieczne. A nam niebawem szykuje się "nowa dostawa". KateBono i BeaBono - jesteście niezwykłe. Wielkie, wielkie dzięki!!! Quote
KateBono Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 No to my będziemy czekać na "nową dostawę":lol: a żeby nie było nam smutno to mamy od dzisiaj dwa maleństwa-kociaki, chyba 4-tygodniowe Quote
LidkaWejman Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Super,że druga panna już w swoim domku i jeszcze ma koleżankę do towarzystwa:) super! Jestem ciekawa jak kociaki dogadają się z resztą ,, załogi" i rada na szybko , jeśli macie firanki to zdjąć, bo małe kotki za chwilę zaczną włazić gdzie tylko mogą:) No i jak będą mocno piszczeć w nocy to można im wstawić do koszyczka małe radyjko,cichutko włączone. Pamiętam,że jak odchowywałam kociaki to, albo mi spały na brzuchu, ale na skórze- przez koszulkę nic nie dawało,albo przytulały się do radia.... Pozdrawiam i chylę czoła:) Quote
supergoga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Myslę że Kasia i Beata świetnie sobie poradzą, wszak to doświadczony domek i dal psiaków i dla kotków. Quote
BeaBono Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Dzięki, Lidka, za rady. Firanek nie mamy. Na razie małe nie piszczą (trochę syczą tylko jak im Pepsi wpycha łeb do kontenerka) :lol: Quote
rytka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 moja Fryta tez była zafascynowana kociakami małymi adoptowała by wszystkie , lizała całe,pozwalała chodzic po sobie (dorosłe koty swoje ledwo tolerowała). Quote
LidkaWejman Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 słodkie te szkraby:) BArdzo lubię te momenty kiedy zwierzaki się poznają i stopniowo ciekawość bierze górę nad strachem, a potem jest wielka love, no i ...gonitwy i inne szaleńcze zabawy. Miałam kiedyś wspaniałą suczkę Sabę( już za TM- rak z przerzutami w podeszłym wieku) , która tolerowała tylko naszą kotkę, często spały razem , no i nieraz suczka była środkiem lokomocji dla kocicy:) Quote
KateBono Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 I znowu zwrot ! Batumi wraca z adopcji:-(:-(:-( Ma przyjechać do nas jutro Ja już nie wiem jak sprawdzać domki:shake: Quote
Ajula Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 no nie wierzę :( a dlaczego? choć to i tak nie ma znaczenia dlaczego a basra zostaje, czy też wraca? Quote
KateBono Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ajula napisał(a):no nie wierzę :( a basra zostaje, czy też wraca? Na razie nie wiemy , jadę do Warszawy 26 to zawitam do domku Basry , jak nie będą ją chcieli albo będę widziała, ze coś jest nie tak to ją zabiorę do Poznania. Quote
Asia_Rawicz Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jeju co się dzieje z tym ludźmi.... tyle ostatnio psiaków wraca, koszmar jakiś. Quote
BeaBono Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='snuszkak']co za ludzie... zmieniłam tytuł snuszkak, zmień, proszę, tytuł jeszcze raz ;) Batumi długo u nas nie pobyła. Pojechała dziś do nowego domku. Będzie mieszkać z mopsikiem Gufim... Quote
BeaBono Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ... z Fazim (przez miesiąc, bo potem Fazi poleci samolotem do ds)... ..z kotką ... Quote
BeaBono Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ...i z suczką Sabą. Domek cudny, zwierzęcolubny. Przemili państwo, piękny ogródek i jezioro zaraz za domem :lol:. Batumi po harcach z Gufim i Fazim, położyła się Panu u stóp. Jest u siebie :lol:. Quote
Asia_Rawicz Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ale szybka akcja:) Fajnie, że tak szybko znalazł się nowy domek. Quote
BeaBono Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Teraz trzeba jeszcze będzie skontrolować, jak się miewa Basra... Quote
ania z poznania Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Batumi to chyba dokładnie to czego Państwo szukali? Quote
What May NN Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 super!! bardzo sie cieszę, że znalazł sie wspaniały dom - widocznie tak miało być ;-) Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='BeaBono'] Batumi po harcach z Gufim i Fazim, położyła się Panu u stóp. Jest u siebie :lol:. ...i tak niech już zostanie na zawsze! Cudny psiak... i jego towarzysze... cudny dom i niech ludzie na zawsze zostaną tak cudni! Quote
Ajula Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 tak miało być :) byłam widziałam potwierdzam - to miejsce to raj dla zwierząt, widać po Gufim i rezydentce owczarce, że są szczęśliwymi psami, a Batumi jakby wiedziała komu się przypodobać, bo po zabawie ułożyła się przy stopach pana :) Pan był zachwycony :) Quote
Recommended Posts