Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby - czyli wszystkie nasze psie dzieciaki bezpieczne. A nam niebawem szykuje się "nowa dostawa".
KateBono i BeaBono - jesteście niezwykłe. Wielkie, wielkie dzięki!!!

Posted

Super,że druga panna już w swoim domku i jeszcze ma koleżankę do towarzystwa:) super!
Jestem ciekawa jak kociaki dogadają się z resztą ,, załogi" i rada na szybko , jeśli macie firanki to zdjąć, bo małe kotki za chwilę zaczną włazić gdzie tylko mogą:) No i jak będą mocno piszczeć w nocy to można im wstawić do koszyczka małe radyjko,cichutko włączone. Pamiętam,że jak odchowywałam kociaki to, albo mi spały na brzuchu, ale na skórze- przez koszulkę nic nie dawało,albo przytulały się do radia.... Pozdrawiam i chylę czoła:)

Posted

moja Fryta tez była zafascynowana kociakami małymi adoptowała by wszystkie , lizała całe,pozwalała chodzic po sobie (dorosłe koty swoje ledwo tolerowała).

Posted

słodkie te szkraby:) BArdzo lubię te momenty kiedy zwierzaki się poznają i stopniowo ciekawość bierze górę nad strachem, a potem jest wielka love, no i ...gonitwy i inne szaleńcze zabawy. Miałam kiedyś wspaniałą suczkę Sabę( już za TM- rak z przerzutami w podeszłym wieku)
, która tolerowała tylko naszą kotkę, często spały razem , no i nieraz suczka była środkiem lokomocji dla kocicy:)

• 2 weeks later...
Posted

Ajula napisał(a):
no nie wierzę :(

a basra zostaje, czy też wraca?

Na razie nie wiemy , jadę do Warszawy 26 to zawitam do domku Basry , jak nie będą ją chcieli albo będę widziała, ze coś jest nie tak to ją zabiorę do Poznania.

Posted

[quote name='snuszkak']co za ludzie... zmieniłam tytuł

snuszkak, zmień, proszę, tytuł jeszcze raz ;)

Batumi długo u nas nie pobyła. Pojechała dziś do nowego domku. Będzie mieszkać z mopsikiem Gufim...

Posted

...i z suczką Sabą.

Domek cudny, zwierzęcolubny. Przemili państwo, piękny ogródek i jezioro zaraz za domem :lol:.

Batumi po harcach z Gufim i Fazim, położyła się Panu u stóp. Jest u siebie :lol:.

Posted

[quote name='BeaBono']

Batumi po harcach z Gufim i Fazim, położyła się Panu u stóp. Jest u siebie :lol:.

...i tak niech już zostanie na zawsze!
Cudny psiak... i jego towarzysze... cudny dom i niech ludzie na zawsze zostaną tak cudni!

Posted

tak miało być :)
byłam widziałam potwierdzam - to miejsce to raj dla zwierząt, widać po Gufim i rezydentce owczarce, że są szczęśliwymi psami, a Batumi jakby wiedziała komu się przypodobać, bo po zabawie ułożyła się przy stopach pana :) Pan był zachwycony :)