Tiger Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Wiecie co ??? Nocka ma dośc !!!! To widać po niej ...... Bo przecież ile taka delikatna sunieczka może znieśc ..... W końcu zabraknie jej sił by walczyc , by czekać ..... Ja , dziś , w jej oczach widziałam tylko smutek .....i strach.......:placz: Popatrzcie ...... Jest przerażona..... Kto ją wyrwie z tego koszmaru ???? Quote
anielica Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 To taka śliczna, spokojna, łagodna sunia! Czemu nikt jej nie chce???? :-( Quote
Tiger Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Noceńka..... Tak daleko...... Czy ma szansę przed zimą ??? może ktoś ją wypatrzy??? Ona jest niewielka, gładkowłosa....śliczna..... I taka przerażona ............. Quote
BasiaD Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Kto przygarnie coraz smutniejszą Nockę?? Ona tak bardzo prosi :placz: Quote
Tiger Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Noceńka .... Spadła znów tak daleko ...... Pokaz się wszystkim.... To tak smutna, spokojna sunieczka ...... Kto podaruje jej odrobinę ciepła ??? Odrobinę ... Quote
Tiger Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Delikatna Nocka ......bardzo delikatna..... Za delikatna na spędzenie kolejnej zimy w schronisku..... Niech ktoś pokocha NOckę !!!!!:placz: Quote
jotpeg Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Nocka nie moze spedzic kolejnej zimy w schronisku Quote
Tiger Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Domku, domku ....... gdzie jesteś ????:placz: Quote
Tiger Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 A ja mam CUDOWNE wieści !!!!!!:multi: :multi: :multi: Cudowne !!!!!!!! Nocka jedzie w sobotę do domku tymczasowego do czarok i Medara !!!!!! Serdecznie dziekujemy !!!!!!!!:Rose: :Rose: :Rose: Ci wspaniali ludzie zlitowali się nad kolejną lubelską suczką !!!!!! Kochana Noceńko.......wytrzymaj jeszcze kilka dni....... A potem ....potem to już będzie tylko dobrze...... Quote
BasiaD Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ależ się cieszę!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ona tak bardzo potrzebuje domku! Dla czarok i medar :calus: Quote
anielica Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Ślicznie dziękujemy w imieniu Noceńki! Kupię jej śliczną obróżkę i smyczkę, żeby pojechała elegancka. najlepiej czerwone :loveu: Quote
Tiger Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 To już dziś ...... Nocka jeszcze nie wie,że to jej ostatnia noc w tym schronie..... Trzymajcie kciuki żeby jutro tylko udało się ją wyrwać ...... Mamy oczywiście kłopot z adoptującym......ale może sie uda..... Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czy Nocka jest juz w domku tymczasowym? Takie malenstwo... Quote
anielica Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Jowita Poznań napisał(a):Czy Nocka jest juz w domku tymczasowym? Takie malenstwo... Jutro, jak wszystko pójdzie dobrze, zostania zabrana ze schroniska. I pojedzie do czarok... a potem dalej... Quote
Tiger Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nocka już bezpieczna i gotowa do podróży.... To jest przekochana i bardzo grzeczna sunia !!!!! Rozumie komendy , siad, podaj łapę, wróć, nie wolno.....i prosi łapką o mizianki...... Na pewno mieszkała w domu , bo od razu usadowiła się na łóżku... Jest spokojna, opanowana, prawdziwa arystokratka....... A teraz sesja zdjeciowa..... pierwsze zdjęcia przed , w trakcie i po .....kąpieli..... Czy nie jest śliczna ???? dlaczego ja nie mogę jej sobie zostawić ???:placz: :placz: :placz: Quote
saga_86 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 o widzę, że MOJA Nocka jest suczką idealną:lol: Cieszę się że już nigdy nie wróci do tego schronu, boże żebyście widzieli jak te psy ujadają na pracowników, ja się tylko mogę domyślać jak oni psiaki traktują.. Quote
anielica Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Cześć saga_86 :lol: Pięknie dziękujemy za pomoc :loveu: Tak to włączyłaś się w działalność złych wolontariuszek lubelskich. Gratulujemy :evil_lol: Quote
saga_86 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Oj bo sama też stanę zła, do szpiku kości:evil_lol: Polecam się na przyszłość. Akcja była bardzo dopięta na ostatmi guzik;) Grunt, że się udało. Tak się spieszyłam na zajęciach żeby się wcześniej wyrwać, że stukłam kolbę z całym osadem i musialam powtarzać cale wytrącenie:lol: Quote
Recommended Posts