Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Danusia12 napisał(a):
Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla:

jak dla mnie nie musi być to mały fafel ;) może być dorosły - wybredna nie będę :evil_lol: :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
jak dla mnie nie musi być to mały fafel ;) może być dorosły - wybredna nie będę :evil_lol: :lol:

Ale zawsze mniejszym od Ciebie :eviltong:

Posted

Danusia12 napisał(a):
To ja jadę do Warszawy :evil_lol: :diabloti:

Khm, khm....Bodziulkowa mamo... z powodu braku fafli w pobliżu córeczka wpadnie w stresa...już Jej sie palce trzęsą i dziwne znaki wypisuje.... z powodu braku piasku w pościeli, Bodziulkowa skóra wydelikatnieje i łatwiej będzie przyjmować razy od życia ... a komu Pani bedzie dawała smakowite parówki w kuchni... Bodziulka nam zwariuje leżąc tak bez sensu na łózku patrząc w jeden punkt na suficie, zamiast cykać fotki, czy kręcić fafluniaste filmiki. Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla:
Menrzuś
Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do petycji

Ja także podpisują się wszystkim kończynami pod tą petycją!
Bodziulka na widok bokserów wydaje z siebie tak nieprzyjemne dźwięki na wysokich częstotliwościach, że jeśli teraz, na skutek tęsknoty za "krótkomordnym" jej się to nasili, to duża część populacji, która znajdzie się w jej zasięgu, straci słuch! :cool3:
:eviltong:

Posted

Danusia12 napisał(a):

Khm, khm....Bodziulkowa mamo... z powodu braku fafli w pobliżu córeczka wpadnie w stresa...już Jej sie palce trzęsą i dziwne znaki wypisuje.... z powodu braku piasku w pościeli, Bodziulkowa skóra wydelikatnieje i łatwiej będzie przyjmować razy od życia ... a komu Pani bedzie dawała smakowite parówki w kuchni... Bodziulka nam zwariuje leżąc tak bez sensu na łózku patrząc w jeden punkt na suficie, zamiast cykać fotki, czy kręcić fafluniaste filmiki. Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla:

Danusia12 napisał(a):

Mógłbym jeszcze pisać o osobistym ochroniarzu, czy o tym jak Bodziulka uwielbia boksiowe gluty na swoich spodniach, czy też o rodzinnych śniadaniowych zakładach, kto znajdzie więcej włosków boksiowych wewnątrz jajka na miękko - przecież to wszystko sama radość i przyjemność :p

Super petycja! :shiny: :klacz: :klacz: :klacz: Przyłączam się!!! Bodziulka, bez fafluna, nie jest sobą ;)

Posted

Marka napisał(a):

Bodziulka na widok bokserów wydaje z siebie tak nieprzyjemne dźwięki na wysokich częstotliwościach, że jeśli teraz, na skutek tęsknoty za "krótkomordnym" jej się to nasili, to duża część populacji, która znajdzie się w jej zasięgu, straci słuch! :cool3:

albo w końcu wpadnę pod jakiś samochód czy cóś, jak będę goniła przez ulicę za faflem

Posted

Bodziulka napisał(a):
zmienił się napis na obrazku :shake:

kurcze, ja w ogóle nie widze obrazka, buuuu

Bodziulka, muszę zrobić specjalnie for you transparencik:lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
ja mam napis "Lena kocha Sylwie" ale poprzedni z Faflem sobie zapisałam :p

a wydawało mi się, ze też zapisałam:oops:, zaraz poprawię:cool3:

Posted

Marka napisał(a):
Ja także podpisują się wszystkim kończynami pod tą petycją!

To Bodziulka robi za syrenę??........warszawską??:evil_lol: :diabloti:

Posted

Danusia12 napisał(a):
To Bodziulka robi za syrenę??........warszawską??:evil_lol: :diabloti:

Nie - syrena nawet strażacka to przy niej balsam na uszy - ona wchodzi w wibracje, które przypominają raczej pisk rozdeptywanej myszy - tylko w dużo silniejszym natężeniu :cool3:
:evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
a może ktoś chce manekina :evil_lol:

ja chcę, ja chcę! :D tego czerwonego..! ;-) jak bym go sobie postawiła w ogródku zamiast krasnala... :evil_lol:

Posted

to ja nadal z postulatami występuję:diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)
jedziemy na działkę, miłego weekędu