Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Danusia12 napisał(a): Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla: jak dla mnie nie musi być to mały fafel ;) może być dorosły - wybredna nie będę :evil_lol: :lol: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):jak dla mnie nie musi być to mały fafel ;) może być dorosły - wybredna nie będę :evil_lol: :lol: Ale zawsze mniejszym od Ciebie :eviltong: Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 na pewno młodszy ode mnie ;) p.s. nie jemy jajek na miękko :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):na pewno młodszy ode mnie ;) p.s. nie jemy jajek na miękko :evil_lol: Ale my jemy - dużo tracicie :evil_lol: Quote
Marka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Danusia12 napisał(a):To ja jadę do Warszawy :evil_lol: :diabloti: Khm, khm....Bodziulkowa mamo... z powodu braku fafli w pobliżu córeczka wpadnie w stresa...już Jej sie palce trzęsą i dziwne znaki wypisuje.... z powodu braku piasku w pościeli, Bodziulkowa skóra wydelikatnieje i łatwiej będzie przyjmować razy od życia ... a komu Pani bedzie dawała smakowite parówki w kuchni... Bodziulka nam zwariuje leżąc tak bez sensu na łózku patrząc w jeden punkt na suficie, zamiast cykać fotki, czy kręcić fafluniaste filmiki. Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla: Menrzuś Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do petycji Ja także podpisują się wszystkim kończynami pod tą petycją! Bodziulka na widok bokserów wydaje z siebie tak nieprzyjemne dźwięki na wysokich częstotliwościach, że jeśli teraz, na skutek tęsknoty za "krótkomordnym" jej się to nasili, to duża część populacji, która znajdzie się w jej zasięgu, straci słuch! :cool3: :eviltong: Quote
Marka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 PS. a Bodziulce wysyłam PW ze wskazaniem na pokazanie Mamie! Quote
Rymonka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jak najbardziej podpisuję się pod petycją!!! Jestem ZA!;) Quote
Ania-Sonia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Danusia12 napisał(a): Khm, khm....Bodziulkowa mamo... z powodu braku fafli w pobliżu córeczka wpadnie w stresa...już Jej sie palce trzęsą i dziwne znaki wypisuje.... z powodu braku piasku w pościeli, Bodziulkowa skóra wydelikatnieje i łatwiej będzie przyjmować razy od życia ... a komu Pani bedzie dawała smakowite parówki w kuchni... Bodziulka nam zwariuje leżąc tak bez sensu na łózku patrząc w jeden punkt na suficie, zamiast cykać fotki, czy kręcić fafluniaste filmiki. Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla: Danusia12 napisał(a): Mógłbym jeszcze pisać o osobistym ochroniarzu, czy o tym jak Bodziulka uwielbia boksiowe gluty na swoich spodniach, czy też o rodzinnych śniadaniowych zakładach, kto znajdzie więcej włosków boksiowych wewnątrz jajka na miękko - przecież to wszystko sama radość i przyjemność :p Super petycja! :shiny: :klacz: :klacz: :klacz: Przyłączam się!!! Bodziulka, bez fafluna, nie jest sobą ;) Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Imbir1 napisał(a): ;) zmienił się napis na obrazku :shake: Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Marka napisał(a): Bodziulka na widok bokserów wydaje z siebie tak nieprzyjemne dźwięki na wysokich częstotliwościach, że jeśli teraz, na skutek tęsknoty za "krótkomordnym" jej się to nasili, to duża część populacji, która znajdzie się w jej zasięgu, straci słuch! :cool3: :eviltong: albo w końcu wpadnę pod jakiś samochód czy cóś, jak będę goniła przez ulicę za faflem Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):zmienił się napis na obrazku :shake: kurcze, ja w ogóle nie widze obrazka, buuuu Bodziulka, muszę zrobić specjalnie for you transparencik:lol: Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Imbir1 napisał(a):kurcze, ja w ogóle nie widze obrazka, buuuu ja mam napis "Lena kocha Sylwie" ale poprzedni z Faflem sobie zapisałam :p Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):ja mam napis "Lena kocha Sylwie" ale poprzedni z Faflem sobie zapisałam :p a wydawało mi się, ze też zapisałam:oops:, zaraz poprawię:cool3: Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 już się nie zmieni:p no to jeszcze raz zgłaszamy postulaty:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Marka napisał(a):Ja także podpisują się wszystkim kończynami pod tą petycją! Bodziulka na widok bokserów wydaje z siebie tak nieprzyjemne dźwięki na wysokich częstotliwościach, że jeśli teraz, na skutek tęsknoty za "krótkomordnym" jej się to nasili, to duża część populacji, która znajdzie się w jej zasięgu, straci słuch! :cool3: :eviltong: To Bodziulka robi za syrenę??........warszawską??:evil_lol: :diabloti: Quote
Marka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Danusia12 napisał(a):To Bodziulka robi za syrenę??........warszawską??:evil_lol: :diabloti: Nie - syrena nawet strażacka to przy niej balsam na uszy - ona wchodzi w wibracje, które przypominają raczej pisk rozdeptywanej myszy - tylko w dużo silniejszym natężeniu :cool3: :evil_lol: Bodziulka napisał(a):a może ktoś chce manekina :evil_lol: ja chcę, ja chcę! :D tego czerwonego..! ;-) jak bym go sobie postawiła w ogródku zamiast krasnala... :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Marka napisał(a): ja chcę, ja chcę! :D tego czerwonego..! ;-) jak bym go sobie postawiła w ogródku zamiast krasnala... :evil_lol: Na bazarek z nimi! :evil_lol: ;) Quote
Imbirka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 to ja nadal z postulatami występuję:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) jedziemy na działkę, miłego weekędu Quote
Kiłi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja też się pod petycją podpisuje:diabloti: A manekina to poprosze tego czerwonego:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ten czerwony to sam seks :cooldevi: Nie mogę się napatrzeć, normalnie :diabloti: :eviltong: Quote
Bodziulka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 hehehe w Maxiumusie można takie nabyć - na wszelki wypadek nie pytałam po ile :evil_lol: nawet Wesoły Romek się pofatygował :cool3: Quote
Recommended Posts