Ania-Sonia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jakie ciekawe ujęcie wody (bo to woda jest, tak??? :oops: ) Prasie mleczko :sabber: - tego było mi dzisiaj trzeba! :evil_lol: i rozpalanie grilla To do tego używacie suszarki!!! :diabloti: [quote name='Bodziulka']A to są 2 drzewa w 1: gruszka i mirabelka - jedno kwitnie, drugie nie ;) Tzn. one kwitną na zmianę? :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] Jakie ciekawe ujęcie wody (bo to woda jest, tak??? :oops: ) woda woda :evil_lol: Prasie mleczko :sabber: - tego było mi dzisiaj trzeba! :evil_lol: no niestety, pudełeczko puste było, wcześniej się skończyło :lol: i rozpalanie grilla To do tego używacie suszarki!!! :diabloti: yyyy cholercia, wydało się :oops: :eviltong: :evil_lol: Tzn. one kwitną na zmianę? :crazyeye: to są fotki z 4 maja :cool3: to jedno teraz kwitło, a to drugie pewnie za kilka dni Quote
e.v.a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jejjjj.... Bodziulka... przez ta awarie dogo i moje nie bycie tu za czesto nie zauwazylam ze dziadziusia nie ma juz z nami :-( [*] swiatelko dla Boxia Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Bodziulka'] i rozpalanie grilla Zdjęcia piękne:mdleje: Stara dobra metoda:diabloti: Quote
Bodziulka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Kiłi'] Stara dobra metoda:diabloti: tia, i bardzo doopny węgiel ;) Quote
Bodziulka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Już tydzień nie ma Bodzia i w dodatku jest 13... jeszcze tylko brakuje czarnego kota :shake: :placz: Quote
Ania-Sonia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pierwsze dwa tygodnie są najcięższe... :-( Dzielnie się trzymasz... Quote
Kitka20 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zgadzam się z Anią-Sonią pierwsze dwa tygodnie są najgorsze ale dasz rade ja to wiem silna jesteś Quote
izka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Bodziulka :lol: Zdjęcia z Bieszczad przepiekne .Trzymaj sie cieplutko:roll: zdjęcie czasnyczku super hi hi hi Quote
Ania-Sonia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Bodziulka, co słychać? Daj znak życia! Smutno bez Ciebie! Quote
Bodziulka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dzisiaj Box by miał 14 lat i 4 miesiące :-( Mam mi doniosła, że Maserak (tancerz, dla niewtajemniczonych ;)) ma 2 bokserki. A do sejmu posłowie chodzą z psami... A tak a propo sejmu, tekst kolegi: Sejm niby okrągły (chodzi o budynek), a tyle w nim kantów ;) Quote
Ania-Sonia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Bodziulka...:glaszcze: Cytuję interesujący nas fragment wywiadu zamieszczonego na Onecie GALA: A Sambą i Dorą kto się opiekuje? R.M.: Moje suczki bokserki są cały czas u rodziców w Warszawie. Nie mam czasu się nimi zająć. Ale ponieważ jestem jedynym synem swoich rodziców, staram się jak najczęściej u nich bywać. I spotykam się wtedy z moimi ukochanymi pieskami. GALA: Co takiego jest w bokserach? Gęby mają takie sobie... R.M.: Te psy są dla mnie jak ludzie. Bardzo przyjacielskie, bardzo czułe. Wesołe na co dzień, ale gdy jestem zmęczony, przyjdą, przytulą się, wsadzą nosek w szyję, poliżą. Odczuwają emocje, jak człowiek. Cała moja rodzina kocha bokserki, miał je mój dziadek, mieli rodzice i ciocia z wujkiem Polubiłam go po tym wywiadzie. Kurczę, jeszcze Dorna polubię!!! :smhair2: 8-) Quote
izka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Piękny wiek dla boksera,żeby moje takiego dożyły. Bodziulka jak Sobie radzisz z tą pustką ?tak mi przykro :-( Kiedy odszedł nasz pierwszy bokser ,ryczelismy z moim TZ 2 dni ,chodziliśmy na spacery ...sami na pola gdzie biegał nasz Baks, na trzeci dzień juz nie moglismy tego znieść i pojechaliśmy do schroniska po nastepnego boksera ... to pomogło ukoić ten najgorszy ból ...... bylo łatwiej . Quote
Bodziulka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Polubiłam go po tym wywiadzie. Kurczę, jeszcze Dorna polubię!!! :smhair2: 8-) :evil_lol: Jest taka prezenterka TVP1 (prowadzi wiadomości, i czasami pogodę ale nie pamiętam, jak się nazywa :oops:) - też ma boksera, z Ameryki południowej przyleciał białasek :cool3: Iza - tych spacerów, mimo, że ostatnio były bardzo kótkie, bardzo mi brakuje... Quote
Ania-Sonia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Po tym jak pożegnaliśmy Brunię chodziliśmy z TZ-etem godzinami po Warszawie, zupełnie bez celu, na oślep, żeby tylko iść, żeby nie wracać do domu :-( W nocy nie spaliśmy, oglądaliśmy zdjęcia, wspominaliśmy...Dla mnie to wrażenie pustki było straszne, nie do zniesienia, byłam przerażona, że ta koszmarna pustka będzie trwała już zawsze, co byłoby nie do zniesienia. Ludzie pocieszali, że nie, że minie i tak się stało. Ale ten smutek po śmierci przyjaciela nigdy nie umiera, tak jak nie umiera nigdy uczucie do niego i odradza się w miłości do innych stworzeń. Trzymaj się, Basiu. Quote
Bodziulka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ja do zdjęć nie zaglądam, są na dysku (a nie w aparacie ;)) - 3 ostatnie fotki z 6 maja :placz: Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Basiu! Dopiero przeczytałam... Przykro mi bardzo... Box, pieseczku! Biegaj szczęśliwy za TM... Quote
Bodziulka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dzisiaj dostałam bokserka :cool3: niestety, w skali 1:10 :roll: z Wielkiczki - taka figurka siedząca na solnej skale... Przed chwilą była u nas burza, albo raczej coś, co burzą chciało być, ale coś się nie udało :shake: ehhh klima jest moim bogiem ;) Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Cześć czosnkowo-cebulowa dziewucho!:diabloti: [quote name='Bodziulka']Dzisiaj dostałam bokserka :cool3: niestety, w skali 1:10 :roll: z Wielkiczki - taka figurka siedząca na solnej skale... No wiesz co! Ja już oddech wstrzymałam:eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Kiłi'] No wiesz co! Ja już oddech wstrzymałam:eviltong: Ja też :lol: Tak czytam... a tu nagle "dostałam bokserka"... :cool3: Quote
Bodziulka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 No niestety, tylko taki sztuczno-solny :shake: Quote
Recommended Posts