Bodziulka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 i filmki z chrapania ;D http://www.youtube.com/watch?v=4zsKLdG2sBY Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Na pewno coś ładnego będą wykopywać :D, no albo budować :loveu: My pozdrowionka slemy z mulącego dogo Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Na początku myślałam, że robią taki ogrodzony wybieg dla psów, ale oczywiście moja gmina by na to nie wpadła :shake: chyba jakiś budynek tu będzie :roll: Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ale słodka minka!!!! :loveu: Czy przekazałaś Boxowi buziaczka ode mnie, bo nie mam potwierdzenia sms-owego??? :cool3: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 bo mi telefon umiera :roll: Box mnie zostawił i pojechał se na działkę :diabloti: jak go tylko spotkam, to wycałuję :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=QQNroeB_Gy8 Quote
Bodziulka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Bodziuś odszedł dzisiaj za Tęczowy Most :placz: Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nie wiem co mam napisać, tak strasznie, strasznie mi przykro... Przeżył z Tobą wiele szczęśliwych lat i wierzę, że on gdzieś tam na Ciebie będzie czekał... to tylko chwilowa przerwa... Trzymaj się dzielnie... A Ty piesku biegaj szczęśliwy za TM [*] [*] [*] [*] Quote
Aganiok Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 strasznie mi przykro, siedzę i płaczę...:placz: kochany, poczciwy staruszek :-( Quote
Ania-Sonia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Bodziuś Basieńko, dzieliliśmy z Tobą miłość do Boxa, teraz dzielimy Twój ból... :placz: Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Serce pęka i odrywa się kawałek po kawałeczku.... Trzymaj się Basiu, łączymy się z Tobą w bólu... Bodziuś ..... ... Quote
bonita Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 O jejku :( tak mi przykro :( Co za wstrętny miesiąc się zaczął ... Trzymaj się Basiu Bodziu dożył naprawdę wspaniałego wieku w bokserskim świecie, A teraz odpoczywa za TM Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Bodziulko po tygodnowej nieobecnosci na necie przeczytałam na gg, że Box odszedł. Powiem Ci, że serce mi pękło ze smutku. To była moja ulubiona galeria. Dla mnie Bos był cudownym pieseczkiem i takim pozostanie. Żałuję, że nie było mi dane go poznać. Box maluszku teraz jestes razem z moją Sarcią i na pewno nie będzie CI tam źle. Quote
Jagoda1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Bodziulko, dzielę z Tobą ból. Kochany Dziadek Box [*] Jak smutno będzie nam bez Twojej siwej mordusi:-( . Quote
mOn4 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Przykro mi, tym bardziej, że wiem jaki to wielki ból (miesiąc temu odeszła moja boksia). Teraz razem biegają i czuwają nad nami... :-( Quote
Bodziulka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Mam jeszcze kilka fotek Bodzia z wczoraj i dzisiejszego poranka :placz: ale potem je wstawię :-( Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Basia, kurcze, miałam nadzieję, ze to jednak tylko chwilowa niedyspozycja:shake: Box, pieseczku, biegaj szczęśliwie za TM Quote
Marka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 ...chyba nic mądrego nie umiem powiedzieć... może tylko to, że wiele psów chciałoby móc przeboleć takie życie, jakie miał Wasz Box... i to jest najważniejsze, choć wiem, że nie pomaga przeboleć straty... Quote
AśkaK Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Bodziulka...:cry: Ryczę strasznie. Tak dawno mnie nie było i dziś mnie coś tknęło, weszłam... Basieńko, ukochana ciotunio Rudaska od której dostał pomarańczowego pluszaka i moja ulubiona boksiowa, Bodziaszkowa Ciotko, trzymaj się mocno! :-( Ja Bodzia NIGDY NIE ZAPOMNĘ!!! I mam nadzieję, że spotkam dziadzia za TM... Byłam dziś na pięknej łące, wokoło góry, drzewa obsypane białym kwieciem, trawa miękka i pachnąca - pewnie Bodzio też przyszedł na tą łąkę, tylko dziś nie mogliśmy się zobaczyć... Śpij Bodziaszku, bardzo Cię pokochaliśmy, TZ również śledził Twoje historyjki, będziemy o Tobie pamiętać zawsze. Basiu, trzymaj się kochana.:-( Quote
mm.templum Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Basiu, nie wiem co napisać.... Box to taki troche starszy brat Nikolasa był i kibicowałem mu bardzo. Co czujesz nawet sobie nie wyobrazam, wyobrazić sobie nie potrafie.... Pomyśl sobie jednak z tej strony, Box miał u ciebie jak u Pana Boga za piecem, tyle lat życia w zdrowiu.....Piekne długie zycie miał! ..............smutno Quote
Ania-Sonia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tak, pozostaje świadomość, że Box miał cudowne i długie życie. Tylko czemu to nie koi bólu :-( Nie spałam tej nocy, serce mi gniótł żal za Bodziusiem i wspomnienie mojej suni za TM - już tyle lat. Jestem myślami cały czas z Tobą Basiu i z Twoją rodziną. Quote
Aganiok Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bez Bodzia Dogomania nie będzie już taka sama. OD kiedy tu się pojawiłam zawsze byłam ciekawa, co nowego u dziadzia. Zawsze był. Bodziulka wstawiała nowe fotki, filmiki. Chętnie zaglądałam najpierw na strony bokserze, a potem do galeryjki Boxa. Widziałam jaką miłością był otoczony, z jaką troską pielęgnowany. Miał dobre życie. Na zawsze pozostanie w mojej pamięci.... Quote
Kiłi Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 O Matko:-( Bodziulka trzymaj się:glaszcze: Nie wiem co jeszcze moge powiedzieć... strasznie mi smutno:placz: Dla ciebie dziadeczku Trzym sie Bodziulka jestem z tobą. Nie moge przestać płakać:shake: Quote
Recommended Posts