e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bodziulka napisał(a): Byłaś i nic nie powiedziałaś? :diabloti: a ten zając to akurat przy dworcu centralnym jest :lol: a byłam byłam :eviltong: ale na okęciu:razz: Quote
Bodziulka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witajta sobotnio :razz: u nas pogoda do d*** nie ma w domu cytryny do herbaty, za to mamy pełno czekoladowych przetworów jajecznych :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
sylwiaskalska Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Bodziulka']:evil_lol: a tak się schowałem ;) Bo go zawstydziałas robieniem tych zdjeć :) ;) :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Bo go zawstydziałas robieniem tych zdjeć :) ;) :loveu: albo miał dosyć :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 10 znaków: wieczooorem będą foty ze spacerku ;) Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Piękny Dziadzio:loveu: :loveu: :loveu: !!! Cuuudneee... Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 ot, takie widoczki z okna wariacje fotelowe ziew :lol: zamiar zejścia ;) a to takie od dołu robione ;) Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dziadzio spacerowicz :loveu: Fotków znowu tyyyyle, ho, ho, ho :) Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='bonita'] Fotków znowu tyyyyle, ho, ho, ho :) on szedł, a ja cały czas trzymałam palec na spuście :evil_lol: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Bodziulka']on szedł, a ja cały czas trzymałam palec na spuście :evil_lol: :evil_lol: Koffany Bodzio :loveu: moje to strasznie nerwuję jak z aparatem łażę:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='bonita'] Koffany Bodzio :loveu: moje to strasznie nerwuję jak z aparatem łażę:evil_lol: On też tego nie lubi :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 czy to już było :razz: http://www.youtube.com/watch?v=y3ZjCB4RmbI Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bodziulko weszłam sobie tam gdzie są filmiki. I obejrzałam śepa chrapacza, miznianko. Boże on jest przecudny.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ahhh jaką tam paróweczkę dostał. A czy na filmiku to byłaś ty????? Quote
Bodziulka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Agga'] A czy na filmiku to byłaś ty????? na filmikach jest tylko mój głos, bo wszystkie je kręciłam, to pewnie mama dokarmiająca sępa :evil_lol: Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jak on wpieprza kromeczki świetnie :loveu: Moje to najpierw godzinę wąchają:razz: Quote
Recommended Posts