Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']
:mad: :mad: :mad: przynajmniej miałam wrzesień wolny, a inni nie :eviltong:

Smutek i Obraza z dedykacjami dla Cioci Ani-S :diabloti:

No właśnie! :mad: Ale dosyć już tej laby!!!! :eviltong:

Jak Box tak się ładnie smuci i obraża to jakoś przeżyję :evil_lol: ;)

[quote name='Bodziulka']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ta balia na końcu to chyba do kąpieli??? :diabloti:
A takie małe czarne coś w rogu (lepiej widać na innym zdjęciu) to kotecek??? :-o

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie balia, tylko miseczka na papu :diabloti: ta środkowa jest na wodę, ta z lewej na mleko :lol:

to nie koteczek... to skórka :cool3: baranka

koniec laby był wstrząsem i na peno pozostawi ślad na mojej psychice :placz:
a Box to chyba przestanie pewną Ciocię lubić :diabloti: jeżeli ta zaraz nie weźmie się do roboty i nie założy galeri :eviltong:

Posted

Ja osobiście jestem pod ogroommnnnniiaaaasstym wrażeniem, jaki Box jest bardzo grzeczny:-o :loveu:

Chya zaraz zawołam Medorka i mu pokażę, jak boxsio powinnien się zachowywać:razz:

Posted

Nie wiem, czy to dozwolone, czy wypada, ale Bodziulka to moja zemsta za Twoją i Boxa zawziętość i obrażalskość! :diabloti:
To dopiero początek. Wpadłam na genialny pomysł, żeby założyć galerię dziewczynek w galerii Boxa :diabloti: :eviltong:

Posted

Bodziulka z niego jest po prostu cuuuuuuuuuuuuuuudenkooooooooooooo!!!

jak byl mlodszy to bardzo podobny do Dinga:)
z wiekszosci fotek sie usmialam, a te jak lezy na Panciach, stolach, ze zwierzetami to po prostu rewelka:-D

to jest jeden z moich boksiowych ulubiencow:)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Nie wiem, czy to dozwolone, czy wypada, ale Bodziulka to moja zemsta za Twoją i Boxa zawziętość i obrażalskość! :diabloti:
To dopiero początek. Wpadłam na genialny pomysł, żeby założyć galerię dziewczynek w galerii Boxa :diabloti: :eviltong:

No to dawaj więcej foteczek :cool3: Box się nie obrazi, gdy będzie miał u siebie dwie dziewczynki :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
ooooooooo widze, ze się studia zaczęły, nie ma fotek, cisza,:shake::shake::shake::shake:

Ale chyba to nie są studia wieczorowe??? ;) Bodziulka pewnie odsypia teraz dzisiejsze poranne wstawanie :cool3: :diabloti:

Posted

Bodziulka tak mnie zaskoczyła, ze powinnam w sumie zaprzestać złośliwości na temat kosmicznych godzin jej wstawania i zasypiania, ale pewnie Imbir masz rację - chrapie teraz w najlepsze jak nic :evil_lol: A ja już w pracy...:grab:

PS. Bodziulka - dziękuję :lol: :buzi:

Posted

[quote name='Bodziulka']Jestem jestem :lol: i juz nie śpię :cool3: śniadanie robię i zaraz muszę iść na wykłady :placz:
Witaj w klubie NNS Bodziulka!:lol:
Na pocieszenie pomyśl, ja miałam cały rok dziekanki - i teraz, po 12 miesiącach laby (a w zasadzie 15, bo jeszcze 3 miechy wakacji) muszę robić coś kompletnie sprzecznego ze swoją naturą - wstawać o 8 rano!:placz: :placz: :placz: :evil_lol:

[quote name='Bodziulka']
:loveu:

Moje ulubione!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

A gdzie takie grzyby rosną?!:p

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Nie wiem, czy to dozwolone, czy wypada, ale Bodziulka to moja zemsta za Twoją i Boxa zawziętość i obrażalskość! :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha, Ania, świetny pomysł!;) :lol:
JAKIE ONE SĄ CUDNEEEEEE !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: I Sonieczka wygląda extra w tej różowej obróżce, Twój TZ Aniu się nie zna że nie chciał wychodzić tak na spacer!:loveu: Ten róz pasuje jej bardzo do popielatego futerka!!!
PS.Nie wiedziałam, że Żabcia nie ma jednego oczka :oops: ale to jej na pewno nie przeszkadza i jest śliczna! Wygląda, jakby jedno ślepko mróżyła o tak:;) .Śliczne masz laleczki Aniu!!!:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):

A gdzie takie grzyby rosną?!:p

na lubelszczyźnie ;)

evaxon napisał(a):

:hmmmm::hmmmm::hmmmm::turn-l: :turn-l: :turn-l:

Ja tu nie widzę nic śmiesznego - to norma ;)

Posted

Genialne!!!! :megagrin: :megagrin: :laugh2_2: :angel: :angel:
Bodziulka, prześlij to zdjęcie na konkurs "zdjęcie października". Na focie niby Boxa nie widać, ale ona mówi o tym psie wszystko!!! :evil_lol: ;)

Asiu, dziękuję za mile słowa. Zamieściłam moje szelmy jeszcze na metamorfozach, zdjęcia się trochę dublują, ale naprawdę na razie mam niewiele fajnych fotek :roll: :oops:

Posted

a w konkursie na zdjęcie października to nie musi być fotka zrobiona ostatnio? czy mozebyć starsza? :cool3:

Ania, bierz się do robienia fotek, w końcu po coś tą cyfrówkę masz :mad:

:drinking: ;)

Posted

Chyba może być starsze, bo widzę, że tam się powtarzają niektóre zdjęcia z poprzednich miesięcy.

:drinking: :drinking: :drinking: ale mi ciężko... ;) :evil_lol:
Dostałam dużo telefonów i sms-ów, ale Ty przebiłaś wszystkich, nawet TZ-ta :evil_lol:

Posted

zdjęcie super, cały Box:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, pierwszy raz widze taki numer u boksia:evil_lol:, mój jamnior

• też tak sypiał:evil_lol:

a z jakiej okazji dziewczęta pijecie, jakieś święto mamy?