Bodziulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :eviltong: nic, tylko zostać księgową Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bodziulka napisał(a):to dwa dżołki ;) Czym się zajmuje księgowa? Siedzi na wacie i grzebie w picie. Bodziulka napisał(a)::eviltong: nic, tylko zostać księgową Noooo, polecam, sama radoś pracowania:p:eviltong: Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bodziulka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ;) Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wiesz Box ile bym dała zeby moć Sarcie jeszcze raz ukochać:-( Cholercia mam ciężki wieczór dziś:-( Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 na kocyk do Boxa?????:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 O koffaniutki miś uszatek:loveu::loveu::loveu: I jakie ciekawe drzewo:razz: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Bodziulka']a dlaczego nie :razz: Kurcze tylko czemu wy tak daleko mieszkacie.. A kiedy jest w Wawce wystawa? Bo na pewno na zlocik Boxa nie wyciągniecie. Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A w Wawie w ogóle ma być jakaś wystawa :oops: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 yyyy no chyba tak. W końcu to takie duże miasto:diabloti: Box szykuj kocyk Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 kojojową kojdejke też Ci udostępni :cool3: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Bonita i Boksie :) Quote
Kiłi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Bodziulka'] ale dzisiaj fajne drzewo znalazłam w centrum :cool3: to chyba wiśnia, ale 3/4 drzewa kwitnie jak wiśnia na biało, a 1/4 jak jabłoń, na różowo - myślałam, że to 2 drzewa tuż obok siebie, ale jak podeszłam bliżej, to się okazało, że to jedno drzewo :crazyeye: To tak jak z psami, taki mieszaniec:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Bodziulka'] Oj jaki ja sem piękny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aganiok Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołych Świąt życzymy !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 a to trochę fotek z zeszłego tygodnia z Łodzi ;) Expo :cool3: wonder woman :evil_lol: z Reymontem Tu-wim a Tu-nie-wim ;) Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 A to ja :diabloti: przed maturą i w zeszłym tygodniu ;) trochę mi się kolor włosów zmienił :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 to jeszcze z Expo: fajna półeczka :razz: http://www.youtube.com/watch?v=MolAGT_N6T4 zrobię Wam fotkę :evil_lol: ten boski żółty balonik został w pociągu wykorzystany w celach użycia helu :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Moja kochana ŁÓDŹ:)..pieknie wyszła na Twoich zdjęciach:) Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Warszawę opanowały zające :lol: Bodziuś niezadowolony, że się pogoda popsuła :mad: Spadam do domu Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Moja kochana ŁÓDŹ:)..pieknie wyszła na Twoich zdjęciach:) dżemkujem ;) część robiła koleżanka ;) Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 przebiegły wróbelek :razz: http://www.youtube.com/watch?v=KzjLP8miaww Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 hohooo ale przytojniaka dorwałas:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak modeleczka:loveu: a ja dzisiaj bylam w warszawie i nie widzialam takego zajęca:placz: Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='evaxon'] hohooo ale przytojniaka dorwałas:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz co - on był patronem mojego liceum - bleeee ;) jak modeleczka:loveu: wężykiem, wężykiem :evil_lol: a ja dzisiaj bylam w warszawie i nie widzialam takego zajęca:placz: Byłaś i nic nie powiedziałaś? :diabloti: a ten zając to akurat przy dworcu centralnym jest :lol: Quote
Recommended Posts