Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bodziulka napisał(a)::oops: chciałam, ale o wyjeździe się dowiedzialam we czwartek wieczorem, w piątek o 7 byłam na centralnym, a potem w Łodzi cały dzień na targach :placz: ale przetarłam sobie szlaki, na tą wystawę majową bokserów (dobrze pamietam, że to w maju u Was :razz:) dobrze pamiętasz, pierwszy weekend majowy:p gdyby co to Cię z Fabrycznego zgarniemy:lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam mojego staruszka :) mojego dziadeczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 witam sennie - ja chceeeeeeeemmmmm piątek!! a do Łodzi powoli zaczynam się przygotowywać psychicznie - ktoś ze mną jedzie :razz: Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bodziulka napisał(a):witam sennie - ja chceeeeeeeemmmmm piątek!! a do Łodzi powoli zaczynam się przygotowywać psychicznie - ktoś ze mną jedzie :razz: a ciemu jedziesz do Łodzi bom nie w temacie :oops: :oops: Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 bo będzie wystawa - 6 maja o ile dobrze pamiętam są boksie :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bodziulka napisał(a):bo będzie wystawa - 6 maja o ile dobrze pamiętam są boksie :cool3: A to nie fart dla mnie bo ja jade pod koniec kwietnia do Opola i sobie odpuściłam Łódź. A mogłabym ciebie zobaczyć. Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 sylwiaskalska napisał(a):A mogłabym ciebie zobaczyć. :cool3: :cool3: wiesz, plany mają to do siebie, że można je zmienić :lol: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bodziulka, a kto z Tobą jedzie? bom ciekawa jest:p Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Bodziulka, a kto z Tobą jedzie? bom ciekawa jest:p Dziadzio będzie wspierał znajome boksie;) . Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Julia, jeszcze nie wiem kto, ale chyba zaraz założę na bokserowym dziale temat Eskapada Łódź 2007 ;) Bodziuś nie jedzie, jest za słaby, ledwo idzie na spacerku, nie nadaje się do dalszej jazdy samochodem, a co dopiero taka podróż pociągiem. P.S. Mam tzatzyki :D Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 zionę czosnkiem :lol: mniam mniam!! i dostałam najabrdziej wybyczoną torebkę w Unii Europejskiej :cool3: programy od aparatu już się wgrywają :razz: Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 trochę fotek zmniejszanych metodą paint'ową ;) siq nie zmieścił się w kadrze :lol: i biegiem do domku ;) kilka dni temu zaczęło wszystko kwitnać (teraz już jest mocno rozkwitniete ;)) Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A teraz fotki dwukolorowego drzewa :cool3: i mizianka Quote
Ania-Sonia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jakie to piękne!!! :loveu: :loveu: :loveu: Mojej Bruńci też tak się zakręcały uszka - mówiliśmy wtedy, że wygląda jak francuska zakonnica (taka na motorze z filmów z L.de Funes) :evil_lol: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Oba radary pracują :grin: słodki dziadziek :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 to dwa dżołki ;) Czym się zajmuje księgowa? Siedzi na wacie i grzebie w picie. A jak powstał taniec irlandzki (wiecie, jak to wygląda, nie :cool3:? takie przebieranie nóżkami)? Za dużo piwa, za mało toalet. Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A to patrz jak księgowa ma nieżle:crazyeye: Box jak zwykle cudowne zdjęcia:loveu: Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Agga']A to patrz jak księgowa ma nieżle:crazyeye: uciechy nawet w pracy :lol: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A główna księgowa to dopiero ma dobrze.:diabloti: Quote
Recommended Posts