Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka napisał(a):
Dziadzio woli Adasia - osiąga większe prędkości na starcie :evil_lol:
dżizas - czy Wam też dogo nie działało przez 2 dni?

Oj nie działało, nie działało:angryy:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyyyymiziany :evil_lol:
Dzisiaj u nas jest bardzo cieplutko, w słoneczku nawet 30 stopni, Bodziek śpi koło otwartego balkonu. I drzewka zaczynają kwitnąć :razz: i komputer mi się zje**ł - i mi ni hu hu nic nie działa, tak jak chcę :angryy: i w ogóel nie lubię windowsa :shake:

Posted

:oops: chciałam, ale o wyjeździe się dowiedzialam we czwartek wieczorem, w piątek o 7 byłam na centralnym, a potem w Łodzi cały dzień na targach :placz: ale przetarłam sobie szlaki, na tą wystawę majową bokserów (dobrze pamietam, że to w maju u Was :razz:)

Posted

Bodziulka napisał(a):
mam kilka fajnych fotek :razz: ale nie mam swojego kompa i programów do zmniejszania fotek :placz: może jutro wszytko wróci do normy ;)

Jak tak można:shake: Czytam pierwsze zdanie i myślę sobie ,,Jest, będą fotki :multi:, dochodzę do drugiego i... :shake:
Hejo ho:hand::hand:

Posted

dobra wiadomość jest taka, że foty już są na kompie, a nie w aparacie :razz: zła jest nadal taka, ze nie ma jeszcze programu do obróbki fotek :roll:

ale dzisiaj fajne drzewo znalazłam w centrum :cool3: to chyba wiśnia, ale 3/4 drzewa kwitnie jak wiśnia na biało, a 1/4 jak jabłoń, na różowo - myślałam, że to 2 drzewa tuż obok siebie, ale jak podeszłam bliżej, to się okazało, że to jedno drzewo :crazyeye: