Aganiok Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Bodziulka napisał(a): ale super dzióbek zrobił :lol: no to już wiemy skąd taka forma u Adasia, a w Tivi mówili, że to bułka z bananem :evil_lol: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Bodziu:loveu: wiesz co masz robić:cool3: liczymy na ciebie i Adasia:kciuki: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Bodziulka napisał(a)::lol: :lol: i brukselkę ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zasmażka;) Quote
Bodziulka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Aganiok napisał(a): no to już wiemy skąd taka forma u Adasia, a w Tivi mówili, że to bułka z bananem :evil_lol: Telewizja kłamie :evil_lol: Box czuwa ;) P.S. No jak widać po 1 serii, Box ciężko pracuje :lol: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pięknie Bodziu, jeszcze druga tura przed tobą :loveu: zbieraj siły na wielkie pierdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Widzicie jak Bodziuś pięknie popierdkował - tak pierdnął, że 2 serię odwołali :evil_lol: Jak Bodziuś puści bączka, to nie ma ch**a we wsi! :evil_lol: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Bodziulka napisał(a):Widzicie jak Bodziuś pięknie popierdkował - tak pierdnął, że 2 serię odwołali :evil_lol: Jak Bodziuś puści bączka, to nie ma ch**a we wsi! :evil_lol: Brawo dla Bodzia :multi: , nawet Stochowi pierdnął:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 bonita napisał(a):Brawo dla Bodzia :multi: , nawet Stochowi pierdnął:evil_lol: a co ;) teraz powinni zrobić reklamę: Box doda Ci skrzydeł :evil_lol: i w ogóle Małysz powinien Boksowi zapłacić jakąś prowizję od sukcesu :cool3: Quote
mm.templum Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bardzo, bardzo, bardzo spóźnione, ale bardzo, bardzo, bardzo szczere życzenia urodzinowe dla BOXA, dużo zdrówka dla dziadziusia bo zdrówko jest najwazniejsze!!! wszystkiego naj, naj naj życzą NIKOLASY!!! Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dobry :) . co tam u Bodzia słychać, komu teraz wiatry puszcza jak Adaś już nie lata:evil_lol: Quote
AśkaK Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bodziulka napisał(a):Widzicie jak Bodziuś pięknie popierdkował - tak pierdnął, że 2 serię odwołali :evil_lol: Jak Bodziuś puści bączka, to nie ma ch**a we wsi! :evil_lol: Hahahahaha, ja tu pęknę, zsikam się a potem pod łóżko spadnę!!!:roflt: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Ale wcześniej ślę Bodziowi - bohaterowi wieeelkiego całuska!!!:loveu: :lol: "Dziadek Box - autor sukcesów Małysza"...No nie mogę!!!:roflt: :roflt: :roflt: :cool2: :thumbs: Quote
Bodziulka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :lol: :lol: :lol: zdolnego mam psa, nie? ;) Bączków nie puszcza, za to wczoraj mi ziewnął prosto w nos :evil_lol: oglądaliśmy razem tv na wyrku i kladl mi lepe a to na brzuchu, a to na szyi i w końcu zrobil zieeeew :evil_lol: poza tym Box odsypia ciężką pracę, czyli wspomaganie Adama i jeszcze nie zauważył, że jestem w domu :lol: Quote
Bodziulka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 uwaga, foty :razz: relax przed Małyszem ;) relax po Małyszu :evil_lol: i kąpiel słoneczna Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cudny Boxiu:loveu: :loveu: :loveu: Bohater narodowy:razz: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Śliczny dziadzio :loveu: wypoczywaj duużo i szykuj bąkową formę na letni sezon ;) Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Przeleciałam, prawie jak Adaś, wątek Boxia, reszta jutro. Boksio cuuudny! Quote
AśkaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Bodziulka']uwaga, foty :razz: relax przed Małyszem ;) A co to, nowy kocyk?:cool3: [quote name='Bodziulka']relax po Małyszu :evil_lol: Wspieranie Mistrza Świata to nie byle co!:mad: Nie dziwne że Bodzio zmęcony i sobie chwilkę chciał wypocząć. A Ty od razu aferę robisz...Phi!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='AśkaK']A co to, nowy kocyk?:cool3: nie, to stary "wełniaczek" :evil_lol: Wspieranie Mistrza Świata to nie byle co!:mad: Nie dziwne że Bodzio zmęcony i sobie chwilkę chciał wypocząć. A Ty od razu aferę robisz...Phi!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PHI :lol: Quote
Jagoda1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dziadzio chyba przedrzemał wspomaganie Otylii J.:razz: ? Quote
Bodziulka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dziadzio chyba przedrzemał wspomaganie Otylii J.:razz: ? Dziadzio woli Adasia - osiąga większe prędkości na starcie :evil_lol: dżizas - czy Wam też dogo nie działało przez 2 dni? Quote
Recommended Posts