Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aganiok napisał(a):

no to już wiemy skąd taka forma u Adasia, a w Tivi mówili, że to bułka z bananem :evil_lol:

Telewizja kłamie :evil_lol: Box czuwa ;)

P.S. No jak widać po 1 serii, Box ciężko pracuje :lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Widzicie jak Bodziuś pięknie popierdkował - tak pierdnął, że 2 serię odwołali :evil_lol:

Jak Bodziuś puści bączka, to nie ma ch**a we wsi! :evil_lol:

Brawo dla Bodzia :multi: , nawet Stochowi pierdnął:evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Brawo dla Bodzia :multi: , nawet Stochowi pierdnął:evil_lol:

a co ;) teraz powinni zrobić reklamę: Box doda Ci skrzydeł :evil_lol: i w ogóle Małysz powinien Boksowi zapłacić jakąś prowizję od sukcesu :cool3:

Posted

Bardzo, bardzo, bardzo spóźnione, ale bardzo, bardzo, bardzo szczere życzenia urodzinowe dla BOXA, dużo zdrówka dla dziadziusia bo zdrówko jest najwazniejsze!!! wszystkiego naj, naj naj
życzą NIKOLASY!!!

Posted

Bodziulka napisał(a):
Widzicie jak Bodziuś pięknie popierdkował - tak pierdnął, że 2 serię odwołali :evil_lol:

Jak Bodziuś puści bączka, to nie ma ch**a we wsi! :evil_lol:

Hahahahaha, ja tu pęknę, zsikam się a potem pod łóżko spadnę!!!:roflt: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:
Ale wcześniej ślę Bodziowi - bohaterowi wieeelkiego całuska!!!:loveu: :lol: "Dziadek Box - autor sukcesów Małysza"...No nie mogę!!!:roflt: :roflt: :roflt: :cool2: :thumbs:

Posted

:lol: :lol: :lol: zdolnego mam psa, nie? ;)
Bączków nie puszcza, za to wczoraj mi ziewnął prosto w nos :evil_lol: oglądaliśmy razem tv na wyrku i kladl mi lepe a to na brzuchu, a to na szyi i w końcu zrobil zieeeew :evil_lol: poza tym Box odsypia ciężką pracę, czyli wspomaganie Adama i jeszcze nie zauważył, że jestem w domu :lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']uwaga, foty :razz:
relax przed Małyszem ;)

A co to, nowy kocyk?:cool3:

[quote name='Bodziulka']relax po Małyszu :evil_lol:

Wspieranie Mistrza Świata to nie byle co!:mad: Nie dziwne że Bodzio zmęcony i sobie chwilkę chciał wypocząć. A Ty od razu aferę robisz...Phi!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']A co to, nowy kocyk?:cool3:

nie, to stary "wełniaczek" :evil_lol:

Wspieranie Mistrza Świata to nie byle co!:mad: Nie dziwne że Bodzio zmęcony i sobie chwilkę chciał wypocząć. A Ty od razu aferę robisz...Phi!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PHI :lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Dziadzio chyba przedrzemał wspomaganie Otylii J.:razz: ?

Dziadzio woli Adasia - osiąga większe prędkości na starcie :evil_lol:
dżizas - czy Wam też dogo nie działało przez 2 dni?