Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']nie sama - ze starszyzną plemienną, a właściwie to oni pili, bo dla mnie miodek okazał się być za słodki ;)

Musiał być smakowity :drinking: mniam, mniam:loveu:

Posted

[quote name='Aganiok']oj tak...koniecznie. Ja moje już zabezpieczyłam, rok temu Negra załapała babeszjozę w maju.

przez ciepłą zimę te plagi kleszczowe nadeszły wcześniej

Super fotki Boxa ;)

No proszę, jak pięknie napisane :lol:

Posted

Rudy złapał kleszczora już w lutym.:crazyeye: Bezlitosne są, jak tylko jeden dzień się ociepli to już wyłażą.:diabloti: Chyba będziemy się kropelkować przez cały rok non stop.

Bodziulko i Bodziu, spóźnione ale szczere! :new-bday: :tort: :BIG: Wszystkiego najlepsiejszego z okazji 14ej rocznicy!!!!!!!!:drink1: :BIG: :laola:

Posted

Bodziulka napisał(a):
A u Bodzia standardowo ;) rano zaliczył kąpiel ;) a teraz "ogląda film" :evil_lol:

I chyba Małysza dziś dzielnie wspierał??? :razz:

Dla Bodzia skandalicznie spóźnione :oops: ale gorące i miziaste życzenia urodzinowe!!! :laola: :laola: :tort: :BIG: :tort: :BIG:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
I chyba Małysza dziś dzielnie wspierał??? :razz:

tiaa.... doopką się na niego wypiął, ale pomogło ;) oj, jutro to się będzie u mnie działo - kibicowanko itp :roll: majsakra :evil_lol:

Posted

Dziś oglądał Małysza. 1 serię skoków przespał, co się odbiło na 5 lokacie Adama. Ale przy drugiej już prężnie funkcjonował, tzn położył się dupką do telewizora i w odpowiednim momencie puścił Małyszowi bączka :evil_lol: no i powiały Adamowi dobre wiatry pod narty :lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Dziś oglądał Małysza. 1 serię skoków przespał, co się odbiło na 5 lokacie Adama. Ale przy drugiej już prężnie funkcjonował, tzn położył się dupką do telewizora i w odpowiednim momencie puścił Małyszowi bączka :evil_lol: no i powiały Adamowi dobre wiatry pod narty :lol:

:evil_lol: To już wiem komu zawdzięczamy te wszystkie sukcesy:multi: :loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):
jutro mu chyba grochówkę dam na śniadanie, żeby Małysz w ostatniej chwili nie spadł w klasyikacji generalnej :evil_lol:

Albo fasolkę po bretońsku, mogą być też brokuły na drugie śniadanie:evil_lol: . Bodziu to będzie twój wielki dzień:multi: prosimy bączki w duuużych ilościach pod narty:evil_lol: tylko dla Adasia:cool3: