Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ania, masz natychmiast założyć galerię dziewczynek :mad:bo Boxio się obrazi :eviltong:

AśkaK napisał(a):

Ania, my owszem, na kundelkową galerię chętnie zajrzymy, ale Ty sobie tutaj nie ten, tylko osobną galeryjkę zakładaj! Patrz jak się Bodzio na Ciebie obraził!

Boxio nie obrażaj się, dziewczyny nie bijcie, ale nasza mała galeryjka wystartuje tak ok. poł. listopada :oops: :oops: :oops: Od dziś mam ściśle reglamentowane wejścia na dogo :placz: Ledwo teraz zdąże tylko "swoje" wątki przelecieć, zwłaszcza, że Wasze galerie to wymagają sporo czasu :p

Bodziulka, powodzenia jutro w szkole!!!! :multi::multi: :multi:

A z tym wiekiem Boxa to chyba jakaś mistyfikacja! :crazyeye: Ja tam nie wierzę w jego, oficjalnie podawany tutaj wiek :lol:

Posted

Dlatego czasami chciałabym być psem... :roll: :lol: i chciałabym spać tyle, co on :evil_lol:

hellołłłłłłłł

przymulasty :lol:

hehehe

z Abim

a ciocia Ania nadal nie założyła galerii - to ja nadal jestem obrażony :evil_lol: :diabloti:

idę poczytać

Posted

madzia i medor napisał(a):
A czy Ty mozesz Bodziulka zdradzić nam sekret tak dobrej formy Boxa:p :p :p Buziak ogromny dla Niego:p

Sekret dobrej formy: duuuuużo spać :evil_lol: (to najważniejsze ;)) dobrze jeść (czyli dobra karma plus smakołyki od serca :razz:) trochę ruchu nie zaszkodzi, czasami jakies badania profilaktyczne... no i duuuużo miłości :loveu:

Buziaki przekażę, jak tylko Bodziek wróci z wakacji - zdrajca :evil_lol:

Posted

widzę nowa galeria:razz:

fajnie, że założyłaś! teraz widzę, co to za bułeczka z tego nadobnego słodziaka-jest naprawdę dostojny-taki bobas:loveu: do całowania i przytulania:loveu:

Posted

Nie bułeczka, nie!!! - przecież widać na zdjęciach jak z jedzeniem wydziwia :roll: Bodziulka już to wyjaśniła - to mięśnie wyrobione od spania ;) :evil_lol:

PS. A kiedy "zdrajca" wraca z wakacji??? :cool3:

Posted

To teraz trochę fotek na zapas, bo nie wiem, kiedy tu znowu wpadnę :-( mam tak pokręcony plan, że chyba padnę przed końcem tygodnia :placz:

Pokazać Ci, jak się śpi? :cool3:

O tak! :evil_lol:

Grzybka?

wygodny punkt obserwacyjny :lol:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Zły - tzn. bardziej senny :evil_lol:
Bodziulka, szkalujesz Boxa - on nie jest zdolny do takich negatywnych i tak długo trwających emocji ;)

Aniu, Ty jeszcze nie wiesz, do czego jest zdolny bokser :diabloti:

Witaj szkoło!!!! :diabloti: :multi: :multi:

:mad: :mad: :mad: przynajmniej miałam wrzesień wolny, a inni nie :eviltong:

Coś dobrego masz?

:loveu:

Smutek i Obraza z dedykacjami dla Cioci Ani-S :diabloti:

To już chyba pójdę spać :evil_lol:

A Wy se grzyby jedzcie :diabloti:

Posted

i ostatnia porcja

na parkingu

Ciocia Ania be :mad: :lol:

i jeszcze kilka z 2005

Biała

z butelesią

a taką koszulkę dostał tato na urodziny ;)

to też w Kazimierzu na wale

buzi-buzi

papa wszystkim... idę na pewną śmierć :evil_lol: