mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Wstyd, że tutaj nie byłam. 13,5 - ładny wiek, ale widzę że kawaler w formie:) Quote
AśkaK Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ach, tak, szkoda że dla naszych psiaków czas szybciej płynie... Ale przed Bodziem jeszcze sto lat!:multi: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Jak na swój wiek to w bardzo dobrej formie ;) Niestety stawy mu czasami dokuczają, zwłaszcza tylne "biodrowe", co mu oczywiście nie przeszkadza świrować :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Bodziulka'] :evil_lol: no prosze a taki spokojny opanowany i zrownowazony sie wydaje:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Bodziulka napisał(a):Ania, masz natychmiast założyć galerię dziewczynek :mad:bo Boxio się obrazi :eviltong: AśkaK napisał(a): Ania, my owszem, na kundelkową galerię chętnie zajrzymy, ale Ty sobie tutaj nie ten, tylko osobną galeryjkę zakładaj! Patrz jak się Bodzio na Ciebie obraził! Boxio nie obrażaj się, dziewczyny nie bijcie, ale nasza mała galeryjka wystartuje tak ok. poł. listopada :oops: :oops: :oops: Od dziś mam ściśle reglamentowane wejścia na dogo :placz: Ledwo teraz zdąże tylko "swoje" wątki przelecieć, zwłaszcza, że Wasze galerie to wymagają sporo czasu :p Bodziulka, powodzenia jutro w szkole!!!! :multi::multi: :multi: A z tym wiekiem Boxa to chyba jakaś mistyfikacja! :crazyeye: Ja tam nie wierzę w jego, oficjalnie podawany tutaj wiek :lol: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Masz rację - wydaje się :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 śliczne to zdjęcie, Bodzio o co najmniej 10 lat młodszy w niebieskich kffiatkach:diabloti: ale mu dobrze Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A czy Ty mozesz Bodziulka zdradzić nam sekret tak dobrej formy Boxa:p :p :p Buziak ogromny dla Niego:p Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Dlatego czasami chciałabym być psem... :roll: :lol: i chciałabym spać tyle, co on :evil_lol: hellołłłłłłłł przymulasty :lol: hehehe z Abim a ciocia Ania nadal nie założyła galerii - to ja nadal jestem obrażony :evil_lol: :diabloti: idę poczytać Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 madzia i medor napisał(a):A czy Ty mozesz Bodziulka zdradzić nam sekret tak dobrej formy Boxa:p :p :p Buziak ogromny dla Niego:p Sekret dobrej formy: duuuuużo spać :evil_lol: (to najważniejsze ;)) dobrze jeść (czyli dobra karma plus smakołyki od serca :razz:) trochę ruchu nie zaszkodzi, czasami jakies badania profilaktyczne... no i duuuużo miłości :loveu: Buziaki przekażę, jak tylko Bodziek wróci z wakacji - zdrajca :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ryż z mięskiem - brzyyyyydallllllllll kiełbaska z jajecznicą - brzyyyyyyydaaaalllll bleh :evil_lol: najważniejszy jest... SEN :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Dogo znowu przymula - ale mam wszystkie emotki :crazyeye: No dobra, ruch też jest ważny :lol: Quote
agbar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 a mnie dogo dzis śmiiiga jak dziki dzik...tfu tfu odpukac:) Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 widzę nowa galeria:razz: fajnie, że założyłaś! teraz widzę, co to za bułeczka z tego nadobnego słodziaka-jest naprawdę dostojny-taki bobas:loveu: do całowania i przytulania:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nie bułeczka, nie!!! - przecież widać na zdjęciach jak z jedzeniem wydziwia :roll: Bodziulka już to wyjaśniła - to mięśnie wyrobione od spania ;) :evil_lol: PS. A kiedy "zdrajca" wraca z wakacji??? :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 zdrajca wraca w najbliższy weckend ;) i będzie zły na Ciocię Anię :mad: i Ciocia powinna zrobić wszystko, zeby Boxio nie był zły :diabloti: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 To teraz trochę fotek na zapas, bo nie wiem, kiedy tu znowu wpadnę :-( mam tak pokręcony plan, że chyba padnę przed końcem tygodnia :placz: Pokazać Ci, jak się śpi? :cool3: O tak! :evil_lol: Grzybka? wygodny punkt obserwacyjny :lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zły - tzn. bardziej senny :evil_lol: Bodziulka, szkalujesz Boxa - on nie jest zdolny do takich negatywnych i tak długo trwających emocji ;) Witaj szkoło!!!! :diabloti: :multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Przy studni w Kazimierzu i już wracamy do siebie ...1, 2, 3, dziś miseczko wygrasz ty :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Ania-Sonia']Zły - tzn. bardziej senny :evil_lol: Bodziulka, szkalujesz Boxa - on nie jest zdolny do takich negatywnych i tak długo trwających emocji ;) Aniu, Ty jeszcze nie wiesz, do czego jest zdolny bokser :diabloti: Witaj szkoło!!!! :diabloti: :multi: :multi: :mad: :mad: :mad: przynajmniej miałam wrzesień wolny, a inni nie :eviltong: Coś dobrego masz? :loveu: Smutek i Obraza z dedykacjami dla Cioci Ani-S :diabloti: To już chyba pójdę spać :evil_lol: A Wy se grzyby jedzcie :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 a to znowu fotki z Kazia kontroler zużycia wody :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 i ostatnia porcja na parkingu Ciocia Ania be :mad: :lol: i jeszcze kilka z 2005 Biała z butelesią a taką koszulkę dostał tato na urodziny ;) to też w Kazimierzu na wale buzi-buzi papa wszystkim... idę na pewną śmierć :evil_lol: Quote
agbar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 oj ale zaszalałas z fotami:) chyba cie naprawde długo nie bedzie... Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Bodziulka'] To już chyba pójdę spać :evil_lol: taaaaki duzy boxio a taki maly kocyc:shake: :shake: :shake: :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts